Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON betársul a Kirin Techno-System vállalatba, amely az ellenőrző berendezések egyik vezető gyártója

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON betársul a Kirin Techno-System vállalatba, amely az ellenőrző berendezések egyik vezető gyártója

Az OMRON Corporation és a Kirin Brewery Company, Limited bejelentették, hogy részvényvásárlási megállapodást kötöttek, melynek értelmében az OMRON betársul a Kirin Techno-System Company (KTS), Limited vállalatba a biztonságos italszállítás megvalósulása érdekében . Az OMRON részesedése 60%, a Kirin Brewery vállalaté pedig 40% lesz.

Az utóbbi időben, ahogy a fogyasztók érdeklődése megnőtt az élelmiszerek és italok biztonságossága és minősége iránt, egyre nagyobb szükség van korszerű minőségellenőrzésre és minőségbiztosításra, hogy az élelmiszereket és italokat a gyártás helyszínén ellenőrizhessék. 

Másrészt, mivel a feldolgozóiparban egyre gyorsabban növekszik a munkaerőhiány, a manuális folyamatok automatizálása vállalatvezetési kérdéssé vált. Emellett a minőségi hibákból eredő hulladék csökkentése a globális környezetvédelem szempontjából is kritikus fontosságú a műanyagfelhasználás visszafogása érdekében. 

Sürgős szükség van a nagyobb ellenőrzési pontosságra, automatizálásra és a hibás termékek számának csökkentésére, hogy biztosíthassuk az élelmiszerek és italok biztonságosságát és minőségét, valamint, hogy megvédjük környezetünket a műanyagfelhasználás és a gyártás energiafelhasználásának visszafogása révén. 

Az OMRON KTS-be történő befektetésével a két vállalat közösen fejleszt „Manufacturing DX (digitális átalakulás)” megoldásokat a vizsgálati adatok felhasználásával, és hozzájárul az élelmiszer- és italipar fejlődéséhez. A két vállalat közösen fog új értékes megoldásokat teremteni az OMRON fejlett automatizálási technológiájának és a KTS ellenőrzési technológiájának egyesítésével. Pontosabban, mindkét vállalat célja az, hogy a hibák okainak a vizsgálati adatokból történő azonosításával és az ellenlépések megtételével olyan gyártóüzemeket hozzon létre, amelyekben nem fordulnak elő a gyártási folyamat közbeni hibák. Azáltal, hogy az együttműködés révén létrehozott megoldásokat világszerte elérhetővé teszik az italiparban dolgozó ügyfelek számára, mindkét vállalat elősegíti a minőség javítását és a gyártási innovációt az egész élelmiszer- és italiparban, a hibás termékek számának csökkentésével pedig hozzájárul a globális környezetvédelemhez. 

A KTS-be történő befektetéssel az OMRON célja a vállalat értékének további növelése a két vállalat erősségeinek kihasználásával az új megoldások közös fejlesztése, az italok biztonságos és megbízható módon történő előállítása, valamint a globális környezetvédelemhez való hozzájárulás. 

További információkért kattintson ide.

kirin omron joy brings us together fcard en logo
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon