Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: E3X-ZV intelligens száloptikai erősítőegység az OMRON-tól

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja az E3X-ZV száloptikai erősítőegységet a stabil jelenlét- és hiányérzékeléshez

Az OMRON E3X-ZV sorozata páratlan költséghatékonyságot és egyszerű telepítést biztosít.

Az OMRON bemutatta legújabb száloptikai erősítőegységét, az E3X-ZV-t. Ezt a költséghatékony megoldást úgy optimalizálták, hogy megfeleljen a munkadarabok jelenlétének vagy hiányának érzékelésére vonatkozó alapvető követelményeknek különböző alkalmazásokban, például alkatrészadagolókban, hengeres présekben másodlagos elemekhez és digitális termékek összeszerelőgépeiben. Az OMRON stratégiai változtatásokat hajtott végre az anyagokon és a gyártási folyamaton, miközben új technológiákat használt fel a költségek csökkentéséhez, miközben megtartotta a kritikus funkciókat és teljesítményt. Az E3X-ZV száloptikai erősítőegységgel az ügyfelek költségmegtakarítást érhetnek el a megnövekedett felhasználás mellett.

A megfelelő érzékelő kiválasztásának és beállításának bonyolultsága, valamint a képzett szakemberek hiánya megnehezíti a száloptikai érzékelők berendezésekbe történő költséghatékony beépítését. Az OMRON az érzékelők fejlesztése és gyártása terén szerzett több mint 60 éves tapasztalatával az E3X-ZV sorozatot e kihívások megoldására optimalizálta. Ezt az innovatív terméket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető és érzékelésre optimalizált legyen, így még a tapasztalatlan szakemberek is gyorsan és hatékonyan állíthatják be a berendezéseket.

Az E3X-ZV sorozatú száloptikai erősítő főbb jellemzői:

  • Megbízható érzékelési teljesítmény. Az E3X-ZV egységet az alkatrészadagolókban lévő tárgyak mikroszkopikus elülső/hátsó érzékelésére tervezték, amelyek minimális érzékelhető tárgymérete 3 μm, így a legkisebb chipek stabil érzékelése is biztosított.
  • Ellenáll a szín- és felületi különbségeknek. Az E3X-ZV pontosan érzékeli még a fekete és a fényes felületű tárgyakat is. A készülék egyedi kialakítása elkerüli fényes felületek fénytelítettségét, így még kihívást jelentő körülmények között is megbízható érzékelést biztosít.
  • Illesztések felismerése hengeres présgépekben másodlagos akkumulátoros lemezek esetében. A nagysebességű üzemmódban villámgyors, 50 μs-os válaszidővel az E3X-ZV képes a gyorsan mozgó lemezek illesztéseinek pontos rögzítésére. A készülék 10 mm széles elektródája lehetővé teszi az illesztések érzékelését még akár a 200 m/s sebességgel mozgó lemezeken is.
  • Stabil kimenet-időzítési funkcióval. A be- és kikapcsolási késleltetés és az egyszeri időzítő funkció stabil kimeneti vezérlést tesz lehetővé még PLC nélküli környezetben is.
  • Automatizált beállítás: Az E3X-ZV sorozat az OMRON intelligens hangolási funkciójával rendelkezik, amely a hangológomb egyetlen megnyomásával automatikusan beállítja az optimális érzékenységet az érzékelt objektum fényvisszaverő képessége alapján.
  • Költséghatékony tervezés: Az E3X-MZV kétcsatornás modell opciót úgy tervezték, hogy minimalizálja az alkatrészek számát, egyszerűsítse a szerkezeteket, és az OMRON saját kétcsatornás technológiáját használja a szükséges érzékelők számának csökkentése érdekében, ami végső soron költségcsökkentést eredményez.

További információkért látogasson el az E3X-ZV termékoldalára.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon