Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON integrálja a Digimarc dekódolást az FH képfeldolgozó rendszerbe és az FHV7 intelligens kamerába

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON integrálja a Digimarc dekódolást az FH képfeldolgozó rendszerbe és az FHV7 intelligens kamerába

A digitális termékazonosítás korszerűsítése az ipari automatizálásban digitális vízjelekkel.

Az OMRON, az ipari automatizálás egyik globális vezetője bejelentette az FH képfeldolgozó rendszer és az FHV7 intelligens kamera szoftverfrissítését. Ez a frissítés egy választható Digimarc licencet vezet be az OMRON fogyasztói cikkek ágazatában tevékenykedő ügyfelei számára, amely javítja a képfeldolgozó terméksorozatunk képességeit, és lehetővé teszi a digitális termékazonosítás korszerűsítését digitális vízjelekkel.

Az OMRON és a Digimarc együttműködése egy korszerű ipari automatizálási megoldást nyújt a digitális vízjelek dekódolásához. Ez a funkció már elérhető az OMRON FH gépi képfeldolgozó rendszerén és FHV7 intelligens kameráján, új mércét állítva az iparágban a megfelelő csomagolások nagy sebességgel történő használatának biztosítását illetően. Mivel percenként több mint 2000 alkatrészt képes kezelni, támogatja a gyártási folyamatok hatékonyságát.

Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center
  • Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    We have integrated Digimarc's Digital Watermark technology into our vision system, empowering it to effortlessly detect digital watermarks invisible to the human eye. They are easily identifiable by the camera without special illumination. This ensures traceability, enhances customer safety, facilities product identification in recycling plants and serves as a defense against counterfeiting. Discover more:

    01:08

Főbb jellemzők és előnyök:

Megnövelt érzékelési pontosság: A digitális vízjelek integrálása páratlan dekódolási hatékonyságot tesz lehetővé, különösen hengeres vagy a nem egyenletes formájú termékek esetében, ahol a forgásirány változó. Ez a technológia szinte tökéletes, 99,9%-os leolvasási arányt biztosít minden típusú csomagolás esetében, beleértve a rugalmas anyagokat és a fóliákat is.

Nagy átviteli sebesség: A teljes dekódolási folyamat az indítójeltől a kimenetig körülbelül 30 milliszekundum alatt fejeződik be. Ez a gyors feldolgozási képesség ideális a világ leggyorsabb gyártósoraiba való integrációhoz.

Rugalmas kameraintegráció: A funkció lehetővé teszi több kamera csatlakoztatását az FH képfeldolgozó rendszerhez aszinkron indítással. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a rendszer különböző gyártósorokon vagy gyártási fázisok során történő telepítését.

Robusztus redundancia: A digitális vízjel-információk redundánsan vannak kódolva a csomagolás felületén, így megbízható dekódolást biztosítanak még akkor is, ha a csomagolás egy része sérült vagy nem tisztán látható.

Átfogó ellenőrzési típusok: A Digimarc dekódolás mellett a frissített FH sorozat számos ellenőrzési típust támogat, beleértve a dátumkód jelenlétét, a fedél egytengelyűségét, valamint a minőség ellenőrzését, és még sok mást.

Képfeldolgozó eszközök teljes választéka: A firmware-frissítés javítja az FH és FHV7 sorozat képességeit, támogatja az 1D/2D kódolvasást, a karakterfelismerést, az alakfelismerést és a karcdetektálást. Ezek az eszközök kombinálhatók vagy külön-külön is használhatók, az adott alkalmazási igényekhez igazítva.

Ez a frissítés nemcsak az FH sorozat képességeit bővíti, hanem megerősíti az OMRON elkötelezettségét az innováció iránt, valamint az automatizálási iparban betöltött vezető szerepét. Azok a fogyasztásicikk-gyártók, akik új szintre szeretnék emelni minőségbiztosítási eljárásaikat és hatékonyságukat, műveleteik értékes kiegészítésének fogják találni az új funckiókat.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon