Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON innovatív ipari alkatrészadagolóval (iPF) bővíti automatizálási portfólióját

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON innovatív ipari alkatrészadagolóval (iPF) bővíti automatizálási portfólióját

Az adagolórendszert, a robotokat, a képalkotást és a szoftvert kombináló minden egy helyen sokoldalú megoldás, 70%-kal csökkentheti a tervezési és üzembe helyezési időt

Az OMRON, az ipari automatizálási megoldások globális vezető szállítója bejelentette a széles körű robotikai megoldások portfóliójának legújabb kiegészítését, az ipari alkatrész-adagolót (iPF). A kifejezetten az alkatrész-válogatáshoz tervezett iPF egyszerűsíti a gyártási folyamatokat, például az összeszerelést, a csomagolást, a válogatást és az ellenőrzést a különböző iparágakban.

Az iPF egyszerű integrálásával az OMRON SCARA- és 6 tengelyű robotjaival, valamint a képalkotó rendszerekkel és szoftverekkel az OMRON átfogó, minden egyben megoldást kínál, amely a tervezési és üzembe helyezési időt, 70%-kal csökkentheti. A teljes megoldás egyetlen szoftverplatformon keresztül vezérelhető.

Az iPF növeli a rugalmasságot, a sebességet és a pontosságot a gyártósoron, miközben csökkenti az alapterület kihasználtságát és a ciklusidőt a gyors termékváltás érdekében. Fejlett 3-tengelyes technológiájával az iPF rendszer minden irányban gyorsan mozgatja az alkatrészeket, kiküszöböli a sarkokban és szélekben való felhalmozódást, megakadályozza az alkatrészek visszaforgatását, és a kényes alkatrészeket precíz frekvencia- és amplitúdószabályozással, zökkenőmentesen kezeli. Ez a technológia optimális hatékonyságot biztosít továbbá strukturált, réselt vagy perforált platformokon is.

Az iPF sorozat három különböző alkatrészméretre szabott modellt tartalmaz:

  • Az iPF-240 ideális az 5 és 40 mm közötti méretű kis lapos vagy kocka alakú alkatrészekhez, beleértve az elektronikus alkatrészeket, biztosítékokat, csavarokat, kötőelemeket és alátéteket.
  • Az iPF-380 adagoló 15-60 milliméteres alkatrészekhez illeszkedik, így alkalmas komplex kötőelemekhez, nagy méretű alkatrészekhez és illesztésekhez.
  • Az iPF-530 nagyobb, 30 és 150 mm közötti méretű alkatrészekhez, például nagyobb kiterjedésű termékek, összetett csapágy házakhoz és csapágyakhoz ideális.

Az iPF-megoldás legfontosabb előnyei a következők:

  • Rugalmasság: Az ipari alkatrészadagoló sorozat sokféle alkatrészt képes befogadni, beleértve az összetett geometriájú vagy kényes felületű alkatrészeket is.
  • Hatékony alkatrészszétválasztás: A fejlett vibrációs technológiával az adagoló sorozat hatékonyan elkülöníti és ellenőrzött módon adagolja az alkatrészeket, minimálisra csökkentve az elakadás, az összegabalyodás kockázatát.
  • Gyors átállás: Az iPF adagoló megkönnyíti a különböző alkatrészek közötti gyors és egyszerű átállást.
  • Precíz vezérlés: Az iPF adagolók precíz vezérlést biztosítanak az alkatrészek adagolásához, lehetővé téve a pontos pozicionálást és beállítást.
  • Méretezhetőség: Legyen szó kisüzemi vagy nagyméretű gyártóüzemről, az adagoló sorozat mérete növelhető vagy csökkenthető, hogy megfeleljen az egyedi termelési igényeknek.
További információ az OMRON ipari alkatrészadagolójáról (iPF).

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon