Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON arany minősítést kapott az EcoVadistól a fenntarthatóságért

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON arany minősítést kapott az EcoVadistól a fenntarthatóságért

Az OMRON Corporation az EcoVadis éves fenntarthatósági értékelésén arany minősítést kapott. Az arany minősítés azt jelenti, hogy a vállalat a fenntarthatósági teljesítményük szempontjából értékelt vállalkozások legjobb 5%-ába tartozik.

Az értékelést az EcoVadis, a megosztott fenntarthatósági platform megbízható független szolgáltatója végzi, amely több mint 85 000 szervezetet és vállalkozást értékel. Egyedülálló CSR (a vállalat által képviselt társadalmi felelősségvállalás) - minősítési módszertana 160 országot és 200 beszerzési kategóriát fed le több ezer külső érdekelt féllel együtt (többek között civil szervezetek, szakszervezetek, nemzetközi szervezetek, helyi önkormányzatok és ellenőrző szervezetek). Az értékelés CSR-kérdések átfogó körét veszi figyelembe, négy fő témakörben: környezetvédelem, munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok, etika és fenntartható beszerzés.

Az OMRON megőrizte magas pontszámát a munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok, valamint a fenntartható beszerzés területén, ami a mostani kiváló minősítést eredményezte. A munkaügyi gyakorlatok és emberi jogok területén az OMRON az emberi jogokkal kapcsolatos irányelveiért – beleértve a sokszínűségért való, valamint a zaklatás, a gyermekmunka, a kényszermunka és az emberkereskedelem elleni küzdelmet –, továbbá az egyenlő bérezést elősegítő politikáiért, a munkavállalói elégedettségi felmérések elvégzéséért és egyéb erőfeszítéseiért kapott elismerést, aminek eredményeként az OMRON az azonos iparágban működő vállalkozások legjobb 2%-ába került.

Ezen kívül a fenntartható beszerzés területén az OMRON kiemelkedő minősítést kapott a konfliktusövezetből származó ásványi anyagokkal és a fenntartható anyagbeszerzéssel kapcsolatos irányelvei, valamint az ellátási láncban a kockázatok azonosítására és csökkentésére irányuló kezdeményezéseinek elismeréseképp.

Speciális értékelési szempont: A szén-dioxid-kezelési pontszám

Az OMRON-t most először értékelték szén-dioxid-kezelési pontszám alapján, amelyet idén újonnan hoztak létre, és az éghajlatváltozásra összpontosít. A vállalat „haladó” minősítést szerzett ebben a kategóriában.

Az OMRON vállalat azzal vívta ki az elismerést, hogy átfogó rendszert vezetett be az üvegházhatást okozó gázok kezelésére, a globális szabványoknak megfelelő jelentéseket készít, és harmadik fél által végzett adatellenőrzést végez.

Az OMRON továbbra is arra törekszik, hogy fenntartható módon növelje vállalati értékét olyan kérdések megoldásával, amelyek megfelelnek a különböző érdekelt felek elvárásainak olyan területeken, mint a környezetvédelem, a munkaügyi gyakorlat és az emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés.

Az OMRON fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezéseiről

Az OMRON a fenntarthatóságot tekintve két fő fókuszpontot határozott meg: a kulcsfontosságú területeken működő vállalkozásokon keresztül megoldható társadalmi kérdések, valamint az érdekelt felek elvárásainak való megfelelést szem előtt tartva, az üzleti infrastruktúra megerősítését igénylő kérdések.

Eleonora Denna, az OMRON Industrial Automation Europe minőség-ellenőrzési és környezetvédelmi részlegének munkatársa megjegyzi: „A környezetvédelmi, társadalmi és kormányzati (ESG) minősítések kulcsfontosságúak ügyfeleink számára az újonnan felülvizsgált minősítési programjaikban. Az Ecovadis minősítése nagyszerű üzleti lehetőséget biztosít, és egyértelműen jelzi a vállalatok által képviselt közös értékeket is. Az EMEA-régióban közvetlenül hozzájárulunk az Ecovadis minősítésekhez mind környezetvédelmi, mind társadalmi szempontból, beleértve a visszavételi programokat, amelyek biztosítják termékeink megfelelő kezelését az életciklusuk végén, valamint a különböző humánerőforrás-kezdeményezéseket a diszkrimináció és a zaklatás megelőzése érdekében.”

Az OMRON fenntarthatósági kezdeményezéseivel kapcsolatos részletek megtekinthetők a letölthető integrált jelentésben 

Tudjon meg többet az OMRON fenntarthatósági kezdeményezéseiről

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon