Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Fernando Colás az OMRON vállalat ipari automatizálási üzletág (IAB) új vezérigazgatója Európában

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Fernando Colás az OMRON vállalat ipari automatizálási üzletág (IAB) új vezérigazgatója Európában

HOOFDDORP, Hollandia – Az OMRON ma bejelentette, hogy a vállalatnál több mint 37 éve vezető pozíciót betöltő Fernando Colást nevezi ki az EMEA-régióban működő ipari automatizálási üzletág (IAB) vezérigazgatójává. Colás Seigo Kinugawától veszi át a stafétát, aki visszatér Japánba, hogy a vállalat globális üzleti folyamatok és IT-innováció központját vezesse.

Fernando Colás 1985-ben kezdte pályafutását az OMRON-nál az értékesítés és marketing területén, és hamarosan sikeressé vált. 37 éves pályafutása során több mint két évtizedet töltött el felsővezetői pozíciókban, többek között az ibériai általános igazgatói és az EMEA-régió divízióigazgatói pozícióját is betöltötte.

2015 óta Colás az EMEA marketing főigazgatójaként a termék- és iparági marketing-, valamint a technikai támogatás részlegét vezette, emellett az egyesülést követő integrációkat is felügyelte. Ez idő alatt Colás jelentős szerepet játszott az OMRON Value Generation 2020 (VG2.0) átalakítási stratégiájának megvalósításában, segítve a gyártókat abban, hogy az OMRON innovatív automatizálási koncepciójának bevezetésével rugalmas, hatékony és fenntartható termelést valósítsanak meg.

Colás azt nyilatkozta: „Izgatottan várom az új munakört. Célom, hogy az OMRON hosszú távú, 2030-ig szóló stratégiai tervének sikeres végrehajtását és első lépéseinek megvalósítását vezessem az EMEA-régióban, miközben továbbra is új utakat keresünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk az emberek életére. Az érzékelés, a vezérlés, a robotika és a mesterséges intelligencia területén alkalmazott technológiáink lehetővé teszik a gyártók számára, hogy termelésüket a ma és a jövőben előttük álló kihívásokhoz igazítsák.”

Az OMRON célja, hogy a meglévők mellett további környezetvédelmi kezdeményezéseket vezessen be, valamint az éghajlatváltozás és az erőforrások újrahasznosítása jelentette kihívásokra való reagálást az egyik legfontosabb kérdésként kezeli. „Az OMRON folyamatosan új távlatokat kutat, és a társadalmi szükségleteken alapuló fenntartható innováció a vállalat 1933-as alapítása óta központi szerepet kap az OMRON működésében” – foglalta össze Colás.

A spanyol származású Colás az Alcalá de Henares-i Egyetemen szerzett távközlési műszaki mérnöki diplomát, majd elvégezte a madridi Instituto de Empresa (IE Business School) üzleti adminisztrációs mesterképzését (MBA).

Colás 2022. február 21-től tölti be az új pozíciót, és Junta Tsujinaga, az OMRON Corporation ipari automatizálási vállalatának elnöke a felettese. 

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon