Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON és az AWL-Techniek cobot hegesztőcellát dob piacra

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON és az AWL-Techniek cobot hegesztőcellát dob piacra

Az ipari automatizálás terén szakértő OMRON és a high-tech gépgyártó AWL összefogtak a Qube, egy rugalmas cobot hegesztőcella bevezetése érdekében. A cella megkönnyíti a vállalatok számára a kis tételek hegesztésének automatizálását; leegyszerűsíti az új termékek bevezetését, emellett lehetővé teszi ember és gép biztonságos együttműködését.

A cobot hegesztőcella egy robot hegesztőcellára hasonlít. Utóbbi egy négy fal közé beállított, hegesztőpákával ellátott robot két munkaoldalú forgóasztallal és egy elszívóegységgel, amely a hegesztési gázokat semlegesíti. Viszont a cobot hegesztőcella két fontos dologban eltér: a kézi forgóasztal beépített, és a hegesztést az OMRON kollaboratív robotja (cobot) végzi.

A gyorsan és egyszerűen programozható cobot nem igényel programozó szakembert, egy minősített hegesztő is betaníthatja és programozhatja. A gyártási folyamatban érintett dolgozók zavartalanul folytathatják a termelést, miközben a hegesztő szakember már a következő termékre fordíthatja szakértelmét. Ennek köszönhetően a gép kiválóan alkalmas a gyorsan változó termékpaletta egyazon cella használatával történő hegesztésére.

Thomas Modderkolk, az AWL üzleti fejlesztője kifejtette: „Mivel egyre kevesebb a szakképzett hegesztő, a cobot hegesztőcella különösen a kisebb gyártó vállalatok számára ideális. Az intelligens rendszerintegrációval az AWL hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatot.”

OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell
  • OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell

    OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell

    With the increasing scarcity of qualified welding personnel, the cobot welding cell is ideal, especially for smaller production companies. With smart system integration, AWL helps to make the production process more efficient. The strength of people lies in creativity, while the power of machines lies in repetitive work. OMRON offers automation solutions, such as its cobots, that empower both people and machines. Combining the knowledge and skills of the two companies has resulted in a product that can meet the needs of the customer in all areas. While AWL has expertise in the field of process improvement, OMRON’s strength is at the component level. Together we can offer a powerful and unique cobot welding cell that boosts customer productivity, increases safety and makes employees more efficient.

    02:01

Az együttműködés ereje

Stephan Pruiksma, az OMRON Benelux innovációs vezetője hozzáteszi: „Az emberek ereje a kreativitásban, míg a gépeké az ismétlődő munkában rejlik. Az OMRON által kínált automatizálási megoldások, mint amilyenek a cobotok, egyaránt segítik az embereket és a gépeket.”

Majd így folytatja: „A két cég tudásának és készségeinek egyesítése olyan terméket eredményezett, amely minden területen kielégítheti a vevő igényeit. Míg az AWL szakértelemmel rendelkezik a folyamatok fejlesztése terén, az OMRON ereje az összetevők szintjén rejlik. Együtt olyan erőteljes és egyedi cobot hegesztőcellát kínálhatunk, amely növeli az ügyfeleknél a termelékenységet, javítja a biztonságot és hatékonyabbá teszi az alkalmazottakat.”

A Qube-bal kapcsolatos további.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon