Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával

NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával, automatikus beállításokkal és vezérléssel.

Gyorsan beszerelhető intelligens hőmérséklet-szabályozók

Az Omron tovább bővíti a hőmérséklet-szabályozók portfólióját az új, mesterséges intelligenciával (M.I.) felszerelt NX-TC sorozattal. Ezek a többhurkos alkalmazásokra tervezett intelligens vezérlők könnyebb szekrényre telepíthetőséget biztosítanak.

Az NX-TC sorozat tagjai az intelligens eszközök legújabb generációját képviselik, és optimális, automatikus hőmérséklet-szabályozásra tervezték őket, emberi beavatkozás szüksége nélkül. Mostantól minden olyan módosítás, melyet eddig szakemberek végeztek, automatikussá válik a mesterséges intelligenciának algoritmusainak köszönhetően.

nx in-panel tc newspri prod
NX-TC2 (12 mm széles) és NX-TC3 (24 mm széles)

Adaptív vezérlőalgoritmus

A hagyományos hőmérséklet-szabályozók esetén hosszú időbe telik meghatározni az elsődleges indítási PID beállításokat, ráadásul tapasztalat nélkül az optimális beállítások elvégzése is komoly kihívást jelent. Ezért fejlesztette ki az Omron az NX-TC sorozatot „adaptív vezérlőtechnológiával”. Ez automatikusan felismeri a vezérelt folyamat változásait, és hozzájuk igazítja a PID beállításokat. Az eredmény? Tökéletesen finomhangolt PID algoritmus és ultra nagy stabilitású hőmérséklet-szabályozás.

Tökéletes lezárásihőmérséklet-szabályozás a csomagológépeknél

A hagyományos lezárógépeknél a hőmérséklet-érzékelők gyakran túl messze esnek a melegítőrúd lezárófelületétől. Emiatt különbség adódhat a lezárófelület hőmérséklete és a beállított hőmérséklet között. Ez a hőmérséklet-különbség lezárási hibákat okoz, melyek tovább súlyosbodnak nagyobb csomagolási sebesség, és különösen a vékonyabb csomagolóanyagok esetén.

Az NX-TC sorozat speciális, gyorsabb felismeréssel rendelkező hőmérséklet-érzékelő modellekkel oldja meg ezt a problémát, amelyek lehetővé teszik az érzékelő lezárófelület közelebb eső elhelyezését. Továbbá a különleges algoritmusok, mint például az automatikus szűrőbeállítási funkció elősegítik a hőmérséklet-ingadozások kizárását, ezzel biztosítva a jobb lezárási minőséget.

A hőmérséklet-ingadozások minimalizálása fröccsöntő gépek esetén

A vízhűtéses fröccsöntőgépeknél az átviteli sebesség emelése gyakran hőmérséklet-ingadozáshoz vezet. Emberi kezelő esetén ilyenkor folyamatosan szelepbeállításokat kell végezni a minőség stabilizálása érdekében. Így azonban nem könnyű nagy sebességű gyártást elérni a minőség fenntartása mellett. Az NX-TC a vízhűtés kimenetét beállító funkciója minimálisra csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, és megnöveli a gyártási kapacitást, mindezt a minőség megőrzésével.

Jellemzők

  • Két méretben elérhető: NX-TC2 (kéthurkos modell 12 mm-es szélességgel) és NX-TC3 (négyhurkos modell 24 mm-es szélességgel)
  • Univerzális bemenetek a t/c és Pt100 érzékelőkhöz (K, J, T, E, L, U, N, R,S, B, C/W, PL II, Pt100/JPt100).
  • Vezérlő kimenetének típusa: áramkimenet (PNP 24 VDC/21 mA/pont), lineáris áramkimenet (0/4..20 mA)
  • Vezérlés típusa: fűtés és/vagy hűtés (típustól függő)
  • Terhelés/SSR diagnosztika (típustól függő)
  • Terepi hálózati csatlakozások: Ethernet IP és EtherCAT (kommunikációs csatolóegységgel)

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon