NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával

NX-TC hőmérséklet-szabályozók mesterséges intelligenciával, automatikus beállításokkal és vezérléssel.

Gyorsan beszerelhető intelligens hőmérséklet-szabályozók

Az Omron tovább bővíti a hőmérséklet-szabályozók portfólióját az új, mesterséges intelligenciával (M.I.) felszerelt NX-TC sorozattal. Ezek a többhurkos alkalmazásokra tervezett intelligens vezérlők könnyebb szekrényre telepíthetőséget biztosítanak.

Az NX-TC sorozat tagjai az intelligens eszközök legújabb generációját képviselik, és optimális, automatikus hőmérséklet-szabályozásra tervezték őket, emberi beavatkozás szüksége nélkül. Mostantól minden olyan módosítás, melyet eddig szakemberek végeztek, automatikussá válik a mesterséges intelligenciának algoritmusainak köszönhetően.

nx in-panel tc newspri prod
NX-TC2 (12 mm széles) és NX-TC3 (24 mm széles)

Adaptív vezérlőalgoritmus

A hagyományos hőmérséklet-szabályozók esetén hosszú időbe telik meghatározni az elsődleges indítási PID beállításokat, ráadásul tapasztalat nélkül az optimális beállítások elvégzése is komoly kihívást jelent. Ezért fejlesztette ki az Omron az NX-TC sorozatot „adaptív vezérlőtechnológiával”. Ez automatikusan felismeri a vezérelt folyamat változásait, és hozzájuk igazítja a PID beállításokat. Az eredmény? Tökéletesen finomhangolt PID algoritmus és ultra nagy stabilitású hőmérséklet-szabályozás.

Tökéletes lezárásihőmérséklet-szabályozás a csomagológépeknél

A hagyományos lezárógépeknél a hőmérséklet-érzékelők gyakran túl messze esnek a melegítőrúd lezárófelületétől. Emiatt különbség adódhat a lezárófelület hőmérséklete és a beállított hőmérséklet között. Ez a hőmérséklet-különbség lezárási hibákat okoz, melyek tovább súlyosbodnak nagyobb csomagolási sebesség, és különösen a vékonyabb csomagolóanyagok esetén.

Az NX-TC sorozat speciális, gyorsabb felismeréssel rendelkező hőmérséklet-érzékelő modellekkel oldja meg ezt a problémát, amelyek lehetővé teszik az érzékelő lezárófelület közelebb eső elhelyezését. Továbbá a különleges algoritmusok, mint például az automatikus szűrőbeállítási funkció elősegítik a hőmérséklet-ingadozások kizárását, ezzel biztosítva a jobb lezárási minőséget.

A hőmérséklet-ingadozások minimalizálása fröccsöntő gépek esetén

A vízhűtéses fröccsöntőgépeknél az átviteli sebesség emelése gyakran hőmérséklet-ingadozáshoz vezet. Emberi kezelő esetén ilyenkor folyamatosan szelepbeállításokat kell végezni a minőség stabilizálása érdekében. Így azonban nem könnyű nagy sebességű gyártást elérni a minőség fenntartása mellett. Az NX-TC a vízhűtés kimenetét beállító funkciója minimálisra csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, és megnöveli a gyártási kapacitást, mindezt a minőség megőrzésével.

Jellemzők

  • Két méretben elérhető: NX-TC2 (kéthurkos modell 12 mm-es szélességgel) és NX-TC3 (négyhurkos modell 24 mm-es szélességgel)
  • Univerzális bemenetek a t/c és Pt100 érzékelőkhöz (K, J, T, E, L, U, N, R,S, B, C/W, PL II, Pt100/JPt100).
  • Vezérlő kimenetének típusa: áramkimenet (PNP 24 VDC/21 mA/pont), lineáris áramkimenet (0/4..20 mA)
  • Vezérlés típusa: fűtés és/vagy hűtés (típustól függő)
  • Terhelés/SSR diagnosztika (típustól függő)
  • Terepi hálózati csatlakozások: Ethernet IP és EtherCAT (kommunikációs csatolóegységgel)

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon