Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bemutatja az NX-HTC hőmérséklet-szabályozót a gépállapot még hatékonyabb elemzéséhez

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Bemutatjuk az OMRON NX-HTC hőmérséklet-szabályozót a gépállapot még hatékonyabb elemzéséhez

Az OMRON, az ipari automatizálási megoldások vezető szállítója bejelentette az új NX-HTC hőmérséklet-szabályozó bevezetését. Ezt a 30 mm széles vezérlőt úgy tervezték, hogy emberi beavatkozás nélkül optimális és automatikus szabályozást biztosítson. Ideális az olyan alkalmazásokhoz, mint például a környezetbarát csomagolóanyagokból készült tasakok lezárása vagy az innovatív félvezető chipek gyártása.

A gyártási és csomagolási alkalmazásokban a hőmérséklet-szabályozás kritikus szerepet játszik a termékminőség biztosításában, a folyamatok optimalizálásában, a hőterhelés kezelésében, valamint a következetes minőség és megismételhetőség fenntartásában. A gépek összeszerelésében előforduló rendellenességek költséges állásidőhöz és a problémák azonosításával és javításával töltött hosszú időhöz vezethetnek. Az NX-HTC hőmérséklet-szabályozóval az OMRON célja az ilyen rendellenességek megelőzése és a hibaelhárításra fordított munkaórák jelentős csökkentése.

Az NX-HTC egyedülálló hőmérséklet-hullámforma digitalizálási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hőmérsékleti trendek pontos rögzítését és elemzését. Ez a funkció megkönnyíti az intelligensebb karbantartástervezést azáltal, hogy észleli a szokatlan berendezésállapotok korai jeleit, például a fűtőberendezés állapotromlását, az érzékelő helytelen elhelyezését vagy a tömítőrúd felületén lévő por tapadását.

Az NX-HTC hőmérséklet-szabályozó lenyűgöző, 0,01°C-os felbontásával nagy pontosságú hőmérséklet-szabályozást biztosít, még magas hőmérsékleti körülmények között is. Emellett átfogó fűtés- és hűtésszabályozási képességeket biztosít, a fűtőbetét kiégési riasztásának (HBA) támogatásával együtt. Az NX-HTC ezenfelül olyan előerősítési funkcióval rendelkezik, amely proaktív módon akár 80%-kal csökkenti a várakozási időt. Ez a funkció azonnal reagál a gép leállítására, és a gép mozgásával szinkronban előzetesen kompenzálja a bejövő hőmérséklet-csökkenést, maximalizálva a termelés hatékonyságát.

Az NX-HTC 4 és 8 hurkos változatban kapható, és többpontos vezérlést tesz lehetővé kompakt, 30 mm-es szélességben, 40%-kal kevesebb helyet foglalva, mint elődje, az NX-TC modell, amely egységenként 4 csatornával rendelkezett. Ez a kompakt kialakítás optimalizálja a helykihasználást és egyszerűsíti a telepítést.

Az NX-HTC támogatja az univerzális bemenetet, lehetővé téve az érzékelők széles körének alkalmazását. Kompatibilis 12 féle hőelemmel, Pt100 és áram/feszültség távadókkal, beleértve az infravörös érzékelőket is. Ezenkívül az NX-HTC ultrakompakt interfész kábelezési rendszerrel rendelkezik, ami egyszerűsíti a beállítási folyamatot és csökkenti a kábelezés bonyolultságát.

Az NX-HTC hőmérséklet-szabályozóval kapcsolatos további információkért látogasson el a termék weboldalára

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon