Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bemutatja a V440-F sorozatú, ultrakompakt, nagy felbontású, hálózatba kapcsolt kódolvasót

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja a V440-F sorozatú, ultrakompakt, nagy felbontású, hálózatba kapcsolt kódolvasót

Az OMRON a MicroHAWK termékcsaládot a V440-F készülékkel bővíti ki, amely ideális több kód nagy területen történő leolvasására, valamint nagyobb távolságokon és kis méretű vonalkódokkal való használatra.

Az OMRON bejelentette az új V440-F vonalkódolvasó bevezetését, amely segít a gyártóknak a legkisebb kódok nagy mennyiségű és nagy sebességű leolvasásában, valamint az olyan nyomonkövethetőségi célok elérésében, mint például az ellátási lánc biztosítása és az átfogó berendezéshatékonyság (OEE) maximalizálása.

A kompakt V440-F sorozat nagy pontosságot és konfigurációs rugalmasságot biztosít az OMRON MICROSCAN SYSTEMS fejlett kódolvasó technológiájának és az OMRON SENTECH képfelvételi technológiájának kombinálásával, amelyek 2017-ben csatlakoztak az OMRON csoporthoz.

A V440-F egy nagy felbontású, helyszínen konfigurálható vonalkódolvasó, amely egyszerre több tucat kis méretű vonalkód leolvasására alkalmas olyan esetekben, amikor több vonalkóddal ellátott termék van a látómezőben. A rendkívül rugalmas és kompakt kódolvasó olyan módon is konfigurálható, hogy nagy távolságból vagy nagy területen, illetve nagy sebességgel mozgó alkatrészeken egyszerre több kódot is leolvasson. Ezek a konfigurációs lehetőségek alkalmassá teszik a készüléket egy vagy több kód leolvasására a termékcsomagolás során vagy olyan összeszerelési műveleteknél, ahol a kódolvasó a kezelő munkaterületén kívül helyezkedik el.

Az intuitív és jól bevált WebLink felhasználói felület egyszerű konfigurációt és felhasználási beállításokat biztosít, míg a fejlett dekódoló algoritmusok hozzájárulnak az erős leolvasási teljesítményhez, függetlenül a felület típusától (beleértve az átlátszó és tükröződő felületeket is). Az Etherneten keresztüli áramellátás (PoE), valamint az EtherNet/IP és PROFINET révén az automatizálási rendszerekhez való csatlakoztathatóság megbízható csatlakozást tesz lehetővé az automatizálási hálózatokhoz.

Az új vonalkódolvasó legfontosabb jellemzői közé tartozik az 5 MP felbontású Global Shutter érzékelő, a 35 fps képfelvételi sebességet támogató kétmagos processzor, valamint a C-bajonettes objektívopciók, amelyek lehetővé teszik a széles látószögű, távoli témákhoz használatos, makró és telecentrikus objektívek használatát. A koaxiális spotlámpa- és gyűrűs fényforrású készletek, valamint a különböző kábelek és konzolok megkönnyítik a teljes kódolvasó rendszer telepítését. A PoE, EIP és PROFINET csatlakoztathatóság 1000BASE-T, IEEE 802.3 kommunikációval megbízható, felhasználóbarát adatintegrációt biztosít, míg a rendezett kimenettel rendelkező „mátrix üzemmód” támogatja az egyidejűleg leolvasott több száz vonalkód rugalmas rendszerezését.

A V440-F készülék olyan gyártási, logisztikai, csomagolási vagy összeszerelési feladatokhoz készült, amelyek ellátásához széles látómezőre van szükség.

További tudnivalók a következő webhelyen találhatók: industrial.omron.hu/v440-f

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon