Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON bemutatja az RT1 sorozatú biztonságos távelérést biztosító informatikai eszközét

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON bemutatja az RT1 sorozatú biztonságos távelérést biztosító informatikai eszközét

A biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező IIoT „edge” átjáró lehetővé teszi a távoli hibaelhárítást és működésmegfigyelést

Az OMRON bejelentette, hogy piacra dobja az ipari távoli elérést biztosító RT1-sorozatot, kibővítve ezzel az ipari automatizálási megoldások sorát. A kulcsrakész megoldás lehetővé teszi a távoli karbantartást, költséges és időigényes helyszíni látogatások nélkül. A távoli elérés segítségével a felhasználók pontjáról megtekinthetik és vezérelhetik is a kezelőfelületeket, elháríthatják a berendezések hibáit és telepíthetik a frissítéseket is.

A Secomea által támogatott OMRON RT1-sorozat magában foglalja a hatékony, egyszerű és biztonságos távoli karbantartáshoz szükséges összes szoftver- és hardverkomponenst. A távoli eléréses megoldás kiegészíti az OMRON ipari automatizálási megoldásainak széles kínálatát, és drasztikusan növeli a gépek üzemidejét, miközben csökkenti a helyszíni látogatások szükségességét.

Az OMRON célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek a gyártáshoz kapcsolódó architektúra minden aspektusára vonatkozóan. Az OMRON automatizálási platformja most távoli eléréses megoldással bővül, hogy az ügyfelek távolról is reagálhassanak minden olyan problémára, amely a 24/7-ben működő gyártóüzemekben felmerülhet. A távoli eléréses megoldás drasztikusan csökkentheti a géphibák elhárításával és karbantartásával kapcsolatos utazási és egyéb költségeket, valamint az ebből adódó CO2-kibocsátást.

rt100 family prod

Az RT1-sorozat fő jellemzői és előnyei:

  • DIN-sínre szerelhető ipari gateway, amely a gépvezérlő villamos szekrényébe telepíthető, és távoli hozzáférést biztosít az ipari berendezések igény szerinti, valós idejű szervizeléséhez.
  • Biztonsági tanúsítvány és beépített tűzfal.
  • Távoli programozás és hibaelhárítás az OMRON automatizálási megoldások teljes skáláján.
  • Szervizkész eszköz a reagálási képesség javítása, a vészhelyzetek hatásának csökkentése, a mérnökök munkaterhelésének optimalizálása, valamint a gépek rendelkezésre állásának és termelékenységének maximalizálása érdekében.
  • Környezeti hatások minimalizálása és fokozott fenntarthatóság a gépkarbantartáshoz szükséges utazások számának csökkentésével.

További tudnivalók a következő webhelyen találhatók: industrial.omron.hu/remote-access-solution

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon