Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Új kisfeszültségű kapcsolóberendezések (LVSG), áramkörvédők és Push-In Plus technológiás aljzatok

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Új kisfeszültségű kapcsolóberendezések (LVSG), áramkörvédők és Push-In Plus technológiás aljzatok

Erős rázkódású környezethez ideális megoldásaival ez az iparág legszélesebb Panel Solution kínálata.*

A gyárautomatizálási eszközök hatodik generációjával 237 új típust mutattunk be 6 kategóriában: J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA és J7KCR kisfeszültségű kapcsolóberendezések (LVSG), S8V-CP sorozatú DC elektromos áramkörvédők, valamint PTF-XX-PU aljzat LY relékhez, Push-In Plus technológiával.

Value Design termékeinkkel célunk, hogy szekrényépítő partnereinknek átfogó megoldásokat biztosítsunk helymegtakarítással, valamint a munkateher és fenntartási költségeik csökkentésével. Ennek megvalósításához bevezettük a Panel Solution termékcsaládot, amely egységes méretű és kialakítású vezérlőpanel-berendezéseket biztosít, gyártóspecifikus vezetékezési technológiánk, a csavar nélküli Push-In Plus technológia alkalmazásával. A kisfeszültségű kapcsolóberendezések széles választékával teljes körű megoldásokat kínálunk motoralkalmazásokhoz minden iparágban, a Push-In Plus technológiát pedig a magas rezgésű környezetekhez fejlesztettük ki. A rugós visszatartású kábelek mindig tökéletes csatlakozást biztosítanak.

A 2016 áprilisi megjelenést követően 53 kategóriában 17 250 típusra bővítettük a közös tervezési platformra épülő, az iparban elérhető legnagyobb termékcsaládot. A termékeket azóta már több mint 15 000 globális vállalat állította munkába a legnehezebb gyártási folyamatoknál, ezzel a vezérlőpanel méretét körülbelül 30%-kal, a vezetékezési időt pedig a felével tudták csökkenteni.

A termékcsaládban csaknem az összes vezérlőpanelhez szükséges eszköz megtalálható, a gépautomatizálási vezérlőktől és időreléktől a kapcsolóberendezésekig. Az LVSG terméksorozat bevezetésével az Omron a vezérlőszekrényben szükséges alkatrészek 80%-át biztosítja.

Új termékek áttekintése:

Kisfeszültségű kapcsolóberendezések: J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA, és J7KCR

A Push-In Plus technológiával működő kisfeszültségű kapcsolóberendezések ideálisak a motoralkalmazásokhoz, pl. szállítószalaghoz és szivattyúkhoz, ideértve a NYÁK szerelősorokat, csomagológépeket és szerszámgépeket is.

Az egységes kialakításnak, és ezáltal a tervezési szakaszban a tervezési munkamennyiség, valamint a karbantartási munka és a helyigény csökkentésének köszönhetően növelni tudtuk az ügyfeleink által rendelt vezérlőpanelek gyártási hatékonyságát.

* Az iparban a legnagyobb: a vezérlőpanel-berendezések kategóriájában. Az OMRON 2019 szeptemberében végzett vizsgálata alapján.

LVSG műszaki jellemzők:

  • Csatlakoztatási módszerek: mik azok a Push-in Plus technológiás sorkapcsok?
  • Főbb termékek: Mágneskapcsoló (J7KC), termikus túlterhelésrelé (J7TC), segédrelé (J7KCA), kézi motorindító funkció (J7MC), irányváltó mágneskapcsoló (J7KC-R)
  • Alkalmazható motor: AC-3 osztály, 2,2 kW (240 V AC) max., 5,5 kW (440 VAC) max.

LVSG-J7xx prod

DC elektromos áramkörvédők: S8V-CP

Az S8V-CP sorozatú DC elektromos áramkörvédők elágaztatják a 24 V DC terhelést és minden elágazáshoz megbízható védelmet nyújtanak. A hagyományos termikus mágneses áramkörvédőkkel szemben a 8 ágas típusok körülbelül 70%-kal csökkentik a vezetékek közötti távolságot. Továbbá az elektromos áramkörök is megbízhatóan kioldhatók. A névleges kimeneti áramerősség 2 A –10 A-es tartományban változtatható, így hirtelen kialakításbeli módosítások esetén is kezelhető. A Push-In Plus sorkapcsok hozzájárulnak a vezetékezési munka és a berendezés méretének csökkentéséhez.

S8V-CP műszaki jellemzők:

  • Csatlakoztatási módszerek: mik azok a Push-in Plus technológiás sorkapcsok?
  • Elágazás műszaki jellemzői:8 kimenet, 4 kimenet, 4 kimenet 2-es osztályú UL-lel
  • Névleges feszültség:24 V DC • Névleges kimeneti áramerősség (változó):2 A, 3 A, 4 A, 6 A, 8 A, és 10 A
  • Névleges kimeneti áramerősség (rögzített): 3,8 A, rögzített (2-es osztályú UL kimenet típus)

S8V-CP-lineup prod

Push-In Plus technológiás aljzatok: PTF-□□-PU

A PTF-□□-PU sorozatú Push-In Plus technológiás aljzatokkal egészítettük ki a PTF aljzatsorozatot, az LY Bi-power relékhez. A Push-in Plus technológiás sorkapcsok csökkentik a vezetékezési- és karbantartási munkálatokat. Az aljzat bevezetésével az Omron G2RS, MY, és LY termékkínálata az egységesített vezetékezési módszerrel és eszközökkel Push-In Plus technológiás aljzatokba rögzíthető, ezzel is növelve a hatékonyságot.

Műszaki jellemzők

  • Csatlakoztatási módszerek: mik azok a Push-in Plus technológiás sorkapcsok?
  • 2 pólusú típus méretei: Sz: 24,8 mm, Mé: 70,1 mm, Ma: 90 mm
  • 4 pólusú típus méretei: Sz: 43,4 mm, Mé: 52,1 mm, Ma: 90 mm
  • Folyamatos áramátvitel: 10 A
  • Alkalmazható termékek: LY Bi-power relék, G3H/G3HD, G9H SSRs, E5L elektromos termosztátok

PTF-xx-PU-sockets prod
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon