Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az LD-250 típusú új mobilrobot akár 250 kg-os terhek mozgatására is alkalmas

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az LD-250 típusú új mobilrobot akár 250 kg-os terhek mozgatására is alkalmas

Iparágelső megoldás a különböző típusú mobilrobotok egyazon rendszeren keresztüli vezérlésében.

Az Omron LD-sorozatú mobilrobot-kínálatának legerősebb és legújabb tagjaként az új LD-250 típusú mobilrobot akár 250 kg-os terhek mozgatására is alkalmas.

A Flotta Menedzser segítségével, amely az iparágban először teszi lehetővé több, különböző teherbírású mobilrobot irányítását egyetlen rendszeren keresztül, egy rugalmasabb és optimalizált autonóm anyagmozgató rendszer valósítható meg.

Az új LD-250 nagy méretű autóalkatrészek, például erőátviteli blokkok és terjedelmes csomagolóanyagok szállítására használható. Az autonóm anyagmozgató rendszer optimalizálásában segítséget nyújt az iparágelső Flotta Menedzserünk, amely a különböző terhek és kapacitások tekintetében változatos összetételű, akár 100 Omron mobilrobotból álló flottát képes vezérelni, és amelynek a forgalomkezelés, az akkumulátorkezelés és a járművek navigálása lesz a feladata.

Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg
  • Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    The new LD-250 mobile robot from Omron can handle a payload of 250kg and is the strongest and newest addition to our LD series of mobile robots. Together with the Fleet Manager, which for the first time in the industry enables the control of multiple mobile robots with different payloads through one system, it will help realize a more flexible and optimized autonomous material transport system.

    02:37

Az új LD-250 néhány főbb jellemzője:

Nagyobb terhelhetőség és masszívabb szerkezet: a 250 kg-os teherbírású LD-250 az LD mobilrobot-sorozat lenyűgöző tagja.

Az LD-250 strapabíróbb fémborítása ellenáll az esetleges külső behatásoknak és a nagyobb igénybevételt jelentő feladatoknak. Alkalmas például az autóiparra jellemző nehezebb tárgyak (erőátviteli blokkok, ülések vagy kábelkötegek), valamint az élelmiszeriparra jellemző terjedelmesebb csomagolóanyagok szállítására.

Rendkívül változatos flotta: az iparágvezető Flotta Menedzserrel az ügyfelek könnyedén kezelhetik a változatos, akár 100 robotból álló mobilflottákat, beleértve az új LD-250 típust is. A flotta ugyanazon a rendszeren keresztül vezérelhető, így nem kell aggódni a kompatibilitás vagy a teljesítmény miatt.

ld-250 311019 6991x d sol

Gyorsabb befektetés-megtérülés: Az LD-250 lehetővé teszi, hogy az ügyfelek több terhet rakodjanak egy mobilrobotra, így kevesebb utat kell megtenni a nehezebb rakományokkal, ami növeli a befektetés-megtérülést. Az ügyfelek tetszés szerint társíthatják egymással az LD-modelleket, hogy a lehető leghatékonyabb és legrugalmasabb anyagmozgató rendszert hozzák létre.

Testreszabható: az LD sorozat kínálja a leginkább testreszabható mobil megoldást ipari környezetekbe. Az LD-250 könnyedén testreszabható szállítószalagokkal, futárrendszerekkel és adaptív anyagkezelési mechanikákkal, hogy az ügyféligényeknek leginkább megfelelő megoldás szülessen. Az LD-250 emellett azt az Omron által kínált előnyt is biztosítja, amellyel a mobilflották olyan teljesítménynövelő kiegészítőkkel szabhatók testre, mint amilyen a HAPS*1, az oldalsó lézerek és az Acuity*2 vizuális lokalizáció.

Az LD-250 és az Omron TM kollaboratív robotok integrációja emellett új piacot jelent majd a nagy teherbírású „mobil manipulátorok” számára, melyek manipulációs feladatokat is képesek végezni az anyagszállítás mellett.

Az új LD-250 mobilrobot már világszerte elérhető értékesítési irodáinkon keresztül.

*1 HAPS: High Accuracy Positioning System (nagy pontosságú pozicionáló rendszer)

*2 Acuity: A szabadalmaztatott Acuity technológia a „lokalizálás” újabb módszere, amely segít a mobilrobotnak alkalmazkodni a gyakran változó körülményekhez.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon