Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Megbízható működés fém és alumínium esetén az új OMRON E2EW sorozatú, fém érzékelőfelülettel ellátott közelítéskapcsolók segítségével

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Megbízható működés fém és alumínium esetén az új OMRON E2EW sorozatú, fém érzékelőfelülettel ellátott közelítéskapcsolók segítségével

Bejelentettük az E2EW termékcsalád fém érzékelőfelületű közelítéskapcsolóinak megjelenését, amelyek a tartós szerkezetnek és a rendkívül széles érzékelési tartománynak köszönhetően minimálisra csökkentik az állásidőt.

Az autóipari gyártók folyamatosan csökkentik a járművek össztömegét és vas helyett inkább alumíniumot használnak, ezzel igyekeznek megfelelni az elektromos járművekkel és az alacsony üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos elvárásoknak. A vasat és alumíniumot egyaránt alkalmazó „vegyes” gyártósorok folyamatos terjedésével egyre növekszik az igény a megszokott érzékelési távolságra képes közelítéskapcsolók iránt, amelyek a szükséges nagyságú érzékelési tartománnyal rendelkeznek.

Az automatizálási megoldásokat kínáló Omron Industrial Europe legújabb E2EW sorozatát ezen igények kielégítésére tervezték. Ezek a rendkívül tartós, fém érzékelőfelülettel ellátott közelítéskapcsolók jelenleg a kategóriájuk legnagyobb érzékelési tartományával rendelkeznek, a fröccsenésálló fluorgyanta bevonatuknak köszönhetően pedig ellenállnak az autóipari hegesztési eljárásokra jellemző nagy igénybevételű körülményeknek.

Az E2EW termékcsaládra jellemző érzékelési tartomány a vasfémek esetén körülbelül kétszer, az alumínium esetén pedig körülbelül hatszor nagyobb az előző modellekhez képest, ezáltal ideálisak a vegyes fémeket használó gyártósorok számára. Mivel az érzékelési tartomány mindkét fém esetén megegyezik, az érzékelők közös kialakítású pozícióérzékelést tesznek lehetővé az ilyen gyártósorokon. Mindemellett csökkentik a váratlan leállások számát azáltal, hogy minimalizálják a mozgó tárgyak által kiváltott hamis érzékeléseket.

Főbb jellemzők:

  • A piacon elérhető legnagyobb érzékelési távolság vas és alumínium esetén egyaránt. Az azonos érzékelési távolság közös kialakítású pozícióérzékelést tesz lehetővé a vas és alumínium összetevőket egyaránt felhasználó „vegyes” gyártósorok esetében.
  • Megnövelt fröccsenésállóság. Az E2EW érzékelők a korábbi modellekhez képest hatvanszor hosszabb élettartammal rendelkeznek az autóiparra jellemző hegesztési alkalmazásokban.
  • IIoT-kompatibilitás IO-Link funkcióval. Az IO-Link támogatásnak köszönhetően az adatok az érzékelés szintjén, a közelítéskapcsolók hőmérséklet-változásai pedig egyetlen helyről, valós időben gyűjthetők be.

Ha ipari szakemberként több információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, látogasson el az E2EW típuscsalád termékoldalára.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon