Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Jelentősen csökkentek az automatizált gépek karbantartási költségei

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Jelentősen csökkentek az automatizált gépek karbantartási költségei

A távoli hozzáférést és távvezérlést lehetővé tevő új interaktív kezelői terminálnak köszönhetően.

Az NB sorozat mostantól VCN-nel, FTP-vel és egyéb olyan funkciókkal bír, melyekkel lehetővé teszik a CSV fájlok távvezérelt exportálását/importálását, valamint a grafikai objektumok dinamikus módosítását.

Az Omron megújította rendkívül népszerű, NB sorozatú interaktív kezelői termináljait, melyek mostantól távoli hozzáférési és távvezérlési funkciókkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy Ön minden eddiginél gyorsabban és biztonságosabban gyűjthet működési adatokat és módosíthatja a gép paramétereit/vezérlési receptjeit – ráadásul mindezt a világ bármely részéről megteheti, és az interaktív kezelői terminál képernyőjén megjelenő adatokat saját Android vagy iOS rendszerű készülékén is megtekintheti. „Ez remek példája annak, hogy az Omron elkötelezett és folyamatos támogatást, valamint frissítéseket biztosít az NB sorozathoz, így egy igazán időtálló interaktív kezelői terminált alkotva.” – mondta Roberto Zenoni, az Omron kompakt automatizálási termékekért felelős európai termék- és marketingmenedzsere.

Globális karbantartás egy központi helyszínről

Az újonnan hozzáadott távvezérlési funkció segítségével a karbantartó mérnökök a központban pontosan azt láthatják, amit a helyi üzemeltető, így azonnal, az utazás miatti időveszteség nélkül orvosolhatják a problémákat. A mérnökök emellett távolról, a gép üzemelésének megszakítása nélküli frissíthetik az interaktív kezelői terminál grafikáit. Az új távoli hozzáférés funkció a már meglévő, kényelmesen használható webböngésző funkcionalitását egészíti ki, és tovább bővíti a gyors karbantartás, a könnyed frissítés és a megnövelt produktivitás lehetőségeinek tárházát.

Egyszerűen programozható

A gazdag funkcionalitású NB sorozat emellett számos kiváló makrót is tartalmaz, melyekkel komolyabb erőfeszítések nélkül lehet alkalmazásokat készíteni a csomagolóipari, élelmiszeripari, műanyagipari és textilipari gépek számára. Az NB sorozat remekül kiegészíti az Omron NJ/NX és CP/CJ gépvezérlőit, G9SP biztonsági vezérlőjét, invertereit és hőmérséklet-szabályozóit. A sorozat tagjai soros és közvetlen Ethernet-csatlakozásra is alkalmasak, valamint többprotokollos csatlakozási lehetőséget biztosítanak a nem az Omron által gyártott készülékek számára.

Tetszetős megjelenítési lehetőségek

Számos különböző betűtípus és szín közül választhat, így olyan esztétikus képernyőket alkotva, melyekről egyértelműen leolvashatók a különböző állapotszintek és prioritási fokozatok. A nagy fényerejű LED-es háttérvilágításnak és a széles betekintési szögnek köszönhetően a képernyők adatai mindig könnyedén olvashatók. Mindezek mellett a képernyők széles, 3,5 és 10,1 hüvelyk közötti mérettartományban érhetők el, így biztosítva, hogy az adatok ne zsúfolódhassanak össze, és mindig kényelmesen leolvashatók legyenek.

Élvezetes használat

Az offline és online állapot szimulálásához hasonló rendkívül rugalmas tervezési funkciók megkönnyítik és élvezetessé teszik a képernyők kialakítását a gépgyártók számára. A pendrive-használat támogatása és az újonnan hozzáadott távvezérlési funkciók jelentős időmegtakarításokat tesznek lehetővé a karbantartó mérnökök számára, és az üzemben alkalmazott mérnökök is maximális hatékonysággal dolgozhatnak. Továbbá a gördülékeny animációk, a rugalmas ablakkezelési lehetőségek és a számos nyelven elérhető kezelői felület a gépkezelők számára is élvezetessé teszik az NB sorozat használatát.

Mindezek összessége időtálló interaktív kezelői terminált alkot

„Az NB sorozat mindig is a világ gépépítőinek első számú választása volt.” – mondta Zenoni. „Most, az újonnan hozzáadott távvezérlési funkciókkal ezek a sokoldalú és kompakt interaktív kezelői terminálok újabb okot adnak a gyártóknak arra, hogy az Ön gépeit válasszák – jelentősen lecsökkentett karbantartási költségekkel és maximális produktivitással.”

Kattintson ide az NB sorozat tagjaira vonatkozó használati útmutatók megtekintéséhez.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon