Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Bemutatjuk a világ legfejlettebb 3D AOI rendszerét:

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Bemutatjuk a világ legfejlettebb 3D AOI rendszerét: Új S10 sorozatunk tökéletes megoldást kínál a gyártók által tapasztalt új kihívásokra: „automatizált ellenőrzőrendszer”

Az automatizálás világa napról napra változik, és az sem titok, hogy a modern gyártási környezet rendkívül összetett. Ügyfeleink immár 90 éve tisztelnek meg minket bizalmukkal, aminek köszönhetően az automatizálás területén világelső vállalattá, és az elmúlt 35 évben az automatizált optikai ellenőrzőrendszerek segítségével biztosított megoldások globális piacvezetőjévé nőttük ki magunkat. Büszkén mutatjuk be új S10 sorozatunkat, mely a világon első teljes színskálával működő rendszere, továbbá az általános és az alkalmazásspecifikus megoldások egyedülálló kombinációját kínálja. Az S10 sorozat lehetővé teszi a rugalmas gyártást és választ kíván adni a munkaerőhiány és a magasabb minőségű gyártás iránti igények jelentette kihívásokra.

A forrasztási alakzatok 100%-os ellenőrzése az egyedülálló MDMC megvilágítás és az MPS projektorok segítségével:

Új technológiák állnak rendelkezésre, melyekkel fejleszti vállalkozását annak érdekében, hogy képes legyen megbirkózni a sürgős és gyakran változó piaci igényekkel. A jelenlegi 3D AOI technológia korlátainak leküzdése érdekében szabadalmaztatott megközelítésünk a legfejlettebb megvilágítást, a kifinomult képfeldolgozást és a teljes, 3D mérési adatokat ötvözi a lehető legjobb minőségű forrasztásellenőrzés érdekében. A forrasztási alakzatok nagy pontosságú rekonstrukciója a nagy sebességű 3DCT-AXI-vel kombinálva hozzájárul a selejtmentes gyártás eléréséhez egészen a végső minőségellenőrzési eljárásig, majd a 3D AOI és a 3D AXI ellenőrzési eljárások kombinálásával jelentős munkaerő-megtakarítást valósít meg. A négyirányú MPS projektoroknak köszönhetően kiküszöbölhető az árnyékok zavaró hatása és a másodlagos visszaverődés, ami lehetővé teszi a megbízható vizsgálati eredményeket az apró alkatrészek esetében, továbbá biztosítja a láthatóságot még a csatlakozó forrasztási kötésénél is.

s1080 features tab 5 images misc

Tegye jövőbiztossá vállalkozását intelligens, integrált és interaktív megoldásokat egyesítő „5 zéró” koncepciónkkal.

A negyedik ipari forradalom küszöbén állunk, amikor is az automatizálás kiegészül a termelés szinte teljes körű digitalizálásával. Célunk, hogy választ adjunk a társadalmi problémákra és a gyártókörnyezetekben jelentkező kihívásokra.

Számos megbízható AI-eszköz fejlesztésén dolgozunk, hogy az ellenőrzési folyamatok során való használatuk segítségével megoldást találjunk ügyfeleink olyan problémáira, mint a nem észlelt hibák és/vagy a nagy mennyiségű gépi tanulási adat kezelése.

Az AI képfelvételtől kezdve a modell létrehozásáig és teszteléséig minden folyamat irányított, így végponttól végpontig tartó támogatást nyújthatunk az AI bevezetésével kapcsolatos összes igény kezelésére, amely igazodik a gyártókörnyezetekben jelentkező kihívásokhoz.

„5 zéró” magas hozzáadott értéket képviselő gyártási koncepciónk a következőket foglalja magában:

  • Zéró PCB - bonyolult kialakításból adódó tesztelhetetlen területeinek elmaradása
  • Zéró selejt
  • Zéró betanítás
  • Zéró állásidő
  • Zéró hiba

Fedezze fel a VT-S1080-at: az M2M rendszer használatával maximális megtérülés érhető el, hiszen a magas minőség biztosítása mellett a rendszer ötvözi az automatizált ellenőrzési folyamatok és az alacsony munkaerőigény, valamint a karbantartás-előrejelzés nyújtotta előnyöket.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon