Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Bemutatjuk a Zebra nyomtatót alkalmazó gyártók számára ideális címkeellenőrzési megoldást, a V275 sorozatot

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Bemutatjuk a Zebra nyomtatót alkalmazó gyártók számára ideális címkeellenőrzési megoldást, a V275 sorozatot

Az olyan iparágakban, mint az élettudományok, az élelmiszer- és italgyártás, a gépjárműipar és a csomagolt fogyasztói cikkek, létfontosságú, hogy a vállalatok biztosítsák, hogy a termék- és csomagoláscímkéken a megfelelő tartalom legyen, jól olvashatóak legyenek, és megfeleljenek az előírt minőségi követelményeknek. Ellenkező esetben ezek a vállalatok felelősségre vonhatók a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos problémákért, mindezt költséges termékvisszahívások vagy bírságok árán.

Számos gyártónak, amely címkenyomtatásra Zebra nyomtatót használ, olyan ellenőrzőrendszerre van szüksége, amely nem csak ezekkel a nyomtatókkal együtt működik, hanem teljes mértékben megfelel az ISO 15426 szabványnak is. Az OMRON V275 sorozatú, nyomtatóba integrált címkeellenőrző és vonalkód-hitelesítő rendszere az egyetlen olyan termék a piacon, amely mindkét feltételt egyaránt teljesíti.

A V275 sorozat minden címkeellenőrzési igényt hatékonyan kielégít

Senki sem szeretne olyan ellenőrzőrendszert, amely drasztikusan lelassítja a termelést. A V275 megoldást kínál ehhez: 1D és 2D osztályú vonalkódokat kínál normál nyomtatási sebesség mellett ISO 15415, ISO 15416 és GS1 szabványoknak megfelelően, miközben az ember által olvasható tartalmat OCR, OCV és folthibák felismerésére szolgáló eszközökkel ellenőrzi a pontosság és a nyomtatási minőség szempontjából.

A V275 átlátható, webalapú felhasználói felületet biztosít a konfiguráláshoz, a futásidejű címkenézethez, az adatarchiváláshoz, a felhasználókezeléshez és sok minden máshoz. Támogatja a folyamatos címkenyomtatást, az egycímkés letépést és a címkeadagolást. Több nyomtató is hálózatba kapcsolható egyetlen számítógépen vagy kiszolgálón az eszközberuházások minimalizálása és a többnyomtatós telepítések adatkezelésének egyszerűsítése érdekében.

v275 printing feature-tab 1737x1158px prod

Az átfogó szabályozási megfelelőség elérésének egyszerű módja

A V275 a címkék ezreinek napi, rendkívül pontos, automatizált ellenőrzésével támogatja a késztermékek és a címkézett gyártási anyagok nyomon követhetőségét a teljes ellátási láncban. Emellett jelentős mértékben csökkenti a helytelen vagy rossz minőségű címkék piacra kerülésének kockázatát.

Ez a gyárak számára tervezett rendszer az OMRON azon tapasztalataira épül, amelyek segítségével a globális vállalatok megfelelhetnek az olyan szabályozásoknak, mint az EU MDR, az EU FMD, az FDA, az EPA és az US DOT, valamint az adott iparágra vonatkozó AIAG, GS1 és ISO irányelveknek. Az orvosi eszközök gyártásánál és kiszerelésnél, az autóalkatrészeknél, az összeszerelésnél és a járműcímkéknél felmerülő problémákra ad megoldást.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon