Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON valódi gyártási evolúcióval rukkol elő napjaink gyártóüzemei számára a 2022-es Hannover Messe kiállításon

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON valódi gyártási evolúcióval rukkol elő napjaink gyártóüzemei számára a 2022-es Hannover Messe kiállításon

Az emberi képességeket túlszárnyaló automatizálás, az emberek és gépek közötti fejlett együttműködés, valamint a gyártási helyszínek digitális átalakulásának felgyorsítása révén a gyártók rugalmas, hatékony és fenntartható gyártást végezhetnek. Látogasson el az OMRON standjához a május 30. és június 2. között tartandó 2022-es Hannover Messe kiállításon (9-es csarnok, F24-es stand).

A 2022-es Hannover Messe kiállításon az OMRON az „i-automatizálás” (az OMRON gyártási innovációs koncepciója) jövőbeli formáját mutatja be mint a gyártás következő évtizedben végbemenő evolúciójának irányát. A valódi gyártóüzemet utánzó, új kialakítással büszkélkedő standján az OMRON helyszíni innovációkat kelt életre az automatizálási koncepciók három pillérének megtestesítésével: intelligens, integrált és interaktív automatizálás. Küldetését követve az OMRON olyan ipari automatizálási megoldásokat fejleszt ki, amelyek az életminőség javítására és egy jobb társadalom kialakítására szolgálnak. 

„A világ különböző pontjain tevékenykedő gyártóknak jelenleg az a feladata, hogy felülvizsgálják gyártási tevékenységüket, és azt egy, a COVID-vírus utáni világ igényeihez alakítsák” – jegyzi meg Fernando Colás, az OMRON vállalat EMEA régiós ipari automatizálási üzletágának újonnan kinevezett vezérigazgatója. „A termékek és gyártási módszerek technológiai innovációira és változásaira való reagálás mellett a fenntartható fejlődési célokra (SDG-k), az emberek értékrendjének diverzifikációjára, valamint a dolgozó lakosság jóllétére kell összpontosítanunk” – folytatja Colás. Az OMRON Hannover Messe kiállításon felállított standjának középpontjában a rugalmas gyártás megvalósíthatósága, valamint a munkaerő-biztonság, a termékminőség és a fenntarthatóság biztosítása áll. 

A látogatók olyan robotikán, képfeldolgozáson, nagy sebességű és nagy pontosságú vezérlési alkalmazástechnológián, mesterséges intelligencián és adattudományon alapuló megoldásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek a gyártási helyszínek innovációja révén lehetővé teszik, hogy a dolgozók a kreatív feladatokra koncentrálhassanak. A termelékenység és az energiahatékonyság egyensúlyának megteremtése mellett az OMRON a gyorsan változó piaci igényeknek megfelelő innovatív gyártáshoz is hozzájárul, mindezt a globális környezet figyelembevétele mellett. 

„Az OMRON vállalatnál az is rendkívüli izgalommal tölt el bennünket, hogy az Európán belüli fenntartható mobilitást népszerűsítő fejlesztések részesei lehetünk, különösen a villamosítási, az üzemanyagcella-technológiai és az ADAS (fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerek) megoldások területén” – jegyzi meg Dr. Klaus Kugler, a vállalat közép- és kelet-európai igazgatója. „Látogasson el hozzánk, és beszélgessünk arról, hogy az innovatív automatizálás hogyan válhat a jövőorientált gépjárműgyártás sarokkövévé. A Dassault standjánál (4-es csarnok, 34-es stand) működés közben is megtekintheti innovációs automatizálási technológiánkat egy valódi, üzemanyagcella-gyártási alkalmazás keretein belül.”

hannover messe fcard logo

Intelligens cellás gyártósor

Az innovatív automatizálás egyik példája, amelyet európai kiállításon elsőként mutatnak be, az OMRON új intelligens cellás gyártósora. A gyártósor az egyike a leginnovatívabb vezérlő-, információs és gyártási rendszereknek, amelyek elősegítik a hatékony és kiváló minőségű összeszerelést és gyártást. A koncepciót az OMRON Japánban lévő gyáraiban, valamint a kínai, egész pontosan a sanghaji gyárakban is tesztelték és alkalmazzák a dolgozók és gépek közötti harmónia megteremtésére szolgáló rendszerként. A dolgozók felgyorsított képzése és a tudásátadás, a hibamentes gyártás és a munkafolyamatok fokozott hatékonysága csupán három azon közvetlen előnyök közül, amelyekre különösen a változatos, kis volumenű termeléssel foglalkozó gyártók szert tehetnek ennek az új automatizálási megközelítésnek a bevezetésével. Látogasson el az OMRON standjához a május 30. és június 2. között tartandó 2022-es Hannover Messe kiállításon (9-es csarnok, F24-es stand). 

Látogasson el a 2022-es Hannover Messe kiállításra

hannover messe cell-line system 1 fcard event
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon