Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: 2019-es Hannover Messe: ember és gép harmóniája

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

2019-es Hannover Messe: ember és gép harmóniája

A Hannover Messe kiállításon idén intelligens, integrált és interaktív gyári automatizálási rendszereinket mutatjuk be, többek között a példátlan hatékonyságot és rugalmasságot lehetővé tevő intelligens robotokat és mesterséges intelligenciát alkalmazó megoldásokat.

Hogyan használhatják a gyártók a mesterséges intelligenciát és a robotikát a hatékonyság növelésére? Hogyan őrizhetik meg versenyképességüket a vállalatok a biztonság és a minőség javítása közben? A világ egyik legnagyobb, 2019. április 1. és 5. között megrendezett szakmai kiállításának, a Hannover Messének látogatói megtudhatják a választ a 9-es csarnok F24-es standjánál, ahol az ember és gép közötti innovatív interakció az egyik fő körüljárt kérdés.

innovative-Automation! kezdeményezésünk holisztikus megközelítésben tekint a jövő rugalmas gyártósoraira. Megtekinthető lesz továbbá a mesterséges intelligenciával rendelkező, megújított Forpheus pingpongozó robot, egy kollaboratív robotot, egy mobil robotot és háromdimenziós érzékelést ötvöző "bin picking" picking megoldás, és a világ első - egyetemes gépvezérlőbe integrált - mesterséges intelligenciát tartalmazó vezérlője.

Rugalmas megoldások a növekvő ipari kihívásokra

„A gyártóknak a kiváló minőség mellett biztosítaniuk kell a gyártósor és kiszolgáló lánc átfogó nyomon követhetőségét, miközben a gyártást minden eddiginél rugalmasabbá, gyorsabbá és személyre szabhatóbbá kell tenniük. Jelenleg ráadásul a szakképzett munkaerő hiányához, a fenntarthatósági megfontolásokhoz és a fokozott jogszabályi követelményeknek való megfeleléshez hasonló külső kihívásokat is összhangba kell hozniuk saját gyártási folyamataikkal és üzleti célkitűzéseikkel. Itt kerülnek előtérbe az Omron technológiai megoldásai: segítségükkel kibontakozik és bővül az emberi potenciál” – mondta dr. Klaus Kluger, az Omron közép- és kelet-európai igazgatója.

„Az idei Hannover Messe egyik kulcskérdése az ember és gép kapcsolata a mesterséges intelligencia korában. Ezt a megközelítést követve az Omron innovatív megoldások skáláját sorakoztatja fel, beleértve az "Edge-based" alapú AI vezérlést, amely meggyorsítja az adatgyűjtést és -értelmezést, harmonizálja a gépek és emberek interakcióját , illetve a gyártás fokozott rugalmasságát eredményezi” – tette hozzá Petre Cusack, az Omron stratégiai marketingjének vezetője.

A standnál bemutatják a rugalmas gyártósort, így a látogatók a teljes gyártási folyamatot nyomon követhetik a rendelés beérkezésétől az összeszerelésen és átvizsgáláson keresztül és kiszállításig. A precíziós vezérlés és a mobil, illetve kollaboratív robotok együttműködése a lehető legrugalmasabb gyártósor megszervezését teszi lehetővé, ezáltal a gyártósor átalakítása nélkül is megfelelnek az ügyfelek testreszabás iránti növekvő igényének. Az Omron bemutatója átfogóan szemlélteti a vállalat nyílt szabványokon alapuló érzékelési, biztonsági, mozgásszabályozás, robotizálás és vezérlési alaptechnológiának vertikális és horizontális bevonását a működésébe.

Az innovative-Automation! terv összhangot teremt az olyan már sikeres technológiák között, mint a „Sensing & Control + Think”, ami által a gyártók rugalmas gyártási folyamatokkal állíthatnak elő személyre szabott termékeket, magasabb lesz az OEE (Teljes eszközhasznosság) mutatójuk, és közben továbbra is maximális biztonságot és magas minőséget nyújtanak.

Látogasson el hozzánk a Hannover Messe kiállítás 9.csarnokába, az F24-es standhoz 2019. április 1–5. között!

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon