2019-es Hannover Messe: ember és gép harmóniája | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: 2019-es Hannover Messe: ember és gép harmóniája

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

2019-es Hannover Messe: ember és gép harmóniája

A Hannover Messe kiállításon idén intelligens, integrált és interaktív gyári automatizálási rendszereinket mutatjuk be, többek között a példátlan hatékonyságot és rugalmasságot lehetővé tevő intelligens robotokat és mesterséges intelligenciát alkalmazó megoldásokat.

Hogyan használhatják a gyártók a mesterséges intelligenciát és a robotikát a hatékonyság növelésére? Hogyan őrizhetik meg versenyképességüket a vállalatok a biztonság és a minőség javítása közben? A világ egyik legnagyobb, 2019. április 1. és 5. között megrendezett szakmai kiállításának, a Hannover Messének látogatói megtudhatják a választ a 9-es csarnok F24-es standjánál, ahol az ember és gép közötti innovatív interakció az egyik fő körüljárt kérdés.

innovative-Automation! kezdeményezésünk holisztikus megközelítésben tekint a jövő rugalmas gyártósoraira. Megtekinthető lesz továbbá a mesterséges intelligenciával rendelkező, megújított Forpheus pingpongozó robot, egy kollaboratív robotot, egy mobil robotot és háromdimenziós érzékelést ötvöző "bin picking" picking megoldás, és a világ első - egyetemes gépvezérlőbe integrált - mesterséges intelligenciát tartalmazó vezérlője.

Rugalmas megoldások a növekvő ipari kihívásokra

„A gyártóknak a kiváló minőség mellett biztosítaniuk kell a gyártósor és kiszolgáló lánc átfogó nyomon követhetőségét, miközben a gyártást minden eddiginél rugalmasabbá, gyorsabbá és személyre szabhatóbbá kell tenniük. Jelenleg ráadásul a szakképzett munkaerő hiányához, a fenntarthatósági megfontolásokhoz és a fokozott jogszabályi követelményeknek való megfeleléshez hasonló külső kihívásokat is összhangba kell hozniuk saját gyártási folyamataikkal és üzleti célkitűzéseikkel. Itt kerülnek előtérbe az Omron technológiai megoldásai: segítségükkel kibontakozik és bővül az emberi potenciál” – mondta dr. Klaus Kluger, az Omron közép- és kelet-európai igazgatója.

„Az idei Hannover Messe egyik kulcskérdése az ember és gép kapcsolata a mesterséges intelligencia korában. Ezt a megközelítést követve az Omron innovatív megoldások skáláját sorakoztatja fel, beleértve az "Edge-based" alapú AI vezérlést, amely meggyorsítja az adatgyűjtést és -értelmezést, harmonizálja a gépek és emberek interakcióját , illetve a gyártás fokozott rugalmasságát eredményezi” – tette hozzá Petre Cusack, az Omron stratégiai marketingjének vezetője.

A standnál bemutatják a rugalmas gyártósort, így a látogatók a teljes gyártási folyamatot nyomon követhetik a rendelés beérkezésétől az összeszerelésen és átvizsgáláson keresztül és kiszállításig. A precíziós vezérlés és a mobil, illetve kollaboratív robotok együttműködése a lehető legrugalmasabb gyártósor megszervezését teszi lehetővé, ezáltal a gyártósor átalakítása nélkül is megfelelnek az ügyfelek testreszabás iránti növekvő igényének. Az Omron bemutatója átfogóan szemlélteti a vállalat nyílt szabványokon alapuló érzékelési, biztonsági, mozgásszabályozás, robotizálás és vezérlési alaptechnológiának vertikális és horizontális bevonását a működésébe.

Az innovative-Automation! terv összhangot teremt az olyan már sikeres technológiák között, mint a „Sensing & Control + Think”, ami által a gyártók rugalmas gyártási folyamatokkal állíthatnak elő személyre szabott termékeket, magasabb lesz az OEE (Teljes eszközhasznosság) mutatójuk, és közben továbbra is maximális biztonságot és magas minőséget nyújtanak.

Látogasson el hozzánk a Hannover Messe kiállítás 9.csarnokába, az F24-es standhoz 2019. április 1–5. között!

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon