Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az Edzcom szövetséges partnerként csatlakozik az OMRON innovációs hálózatához

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az Edzcom szövetséges partnerként csatlakozik az OMRON innovációs hálózatához

Az automatizálás és a csatlakoztathatóság összehangolása privát 5G hálózatokon keresztül

Az ipari automatizálás terén vezető szerepet betöltő OMRON ma bejelentette, hogy szövetséges partneri kapcsolatba lépett az Edzcom vállalattal, amely ez európai privát 4G/5G hálózatok vezető szolgáltatója. Az OMRON innovációs hálózata elkötelezett az olyan átfogó megoldások fejlesztése iránt, amelyek mind a partnerek, mind az ügyfelek technológiai követelményeinek megfelelnek.

Az együttműködés alapja az Edzcom vezető szerepe az Európai privát 4G/5G hálózatok szektorában. Az Edzcom 2017-ben elsőként épített ki privát 4G hálózatot, és azóta több mint 50 privát 4G/5G hálózat sikeres megtervezésével és kiépítésével bizonyította szakértelmét hét európai országban.

„A privát 5G hálózatok integrációja alapvető fontosságú az olyan adatkapcsolati kihívások leküzdésének szempontjából, amelyek az AMR és a valós idejű folyamatvezérlési környezetekben fordulnak elő” – nyilatkozta Daniel Rossek, az OMRON EMEA-régiójának rendszerintegrációs menedzsere. „Az Edzcom a privát 5G hálózatok előnyeit kínálja az ügyfeleinknek – beleértve a továbbfejlesztett hálózati lefedettséget, az alacsony késleltetési időt és a végpontok közötti adattitkosítást –, hogy maximálisan kihasználhassák az automatizálás előnyeit.”

„Úgy gondoljuk, hogy a megbízható kapcsolat az automatizálás kulcsfontosságú eleme. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megismerjük digitalizációs és automatizálási stratégiájukat, és úgy alakíthassuk ki a privát 4G/5G hálózati megoldásokat, hogy azok a legmagasabb követelményeknek is megfeleljenek. Az EDZCOM és az OMRON együttműködése holisztikus megoldást kínál a vállalatok számára: egyedi privát 4G/5G hálózati csatlakoztathatóságot kompatibilis és csúcsminőségű automatizálási megoldásokkal” – fűzte hozzá Catherine Gull, az Edzcom üzletfejlesztési vezetője.

Az Edzcom vállalattal együtt az OMRON megoldást kínál a gyárautomatizálási megoldásokkal kapcsolatos kritikus problémákra, többek között:

  • Segít leküzdeni az olyan korlátokat, mint a hálózati lefedettség és az alacsony hálózati késleltetés, hogy elősegítse az autonóm mobilrobotok számára a zökkenőmentes navigációra vonatkozó döntéseket.
  • Biztosítja a közel valós idejű kommunikációt és a folyamatos csatlakoztathatóságot a folyamatok és a folyamatvezérlés optimalizálása érdekében.
  • Számos eszközkapcsolódást és nagy adatátviteli sebességet támogat a hálózati teljesítmény fenntartása és az érzékeny, üzleti szempontból kritikus adatok védelme mellett.

„Az Edzcom egy személyben nyújt megoldást a vállalkozásoknak a személyre szabott privát hálózatok megtervezése, kiépítése és üzemeltetése terén, ezzel megnyitva előttük a digitalizációs céljaik eléréséhez vezető utat” – tette hozzá Daniel Rossek. „Ez az együttműködés azon közös elképzelésünkre épül, hogy kihasználjuk az 5G hálózatokban rejlő lehetőségeket, amely zökkenőmentes csatlakoztathatósággal, rendkívül alacsony késleltetési idővel és páratlan hatékonysággal kecsegtet.”

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon