Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Kevesebb leállás, hosszabb üzemidő

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Kevesebb leállás, hosszabb üzemidő

Mindez a világ legnagyobb távolságú E2E NEXT DC2W közelítéskapcsolójának köszönhetően

Megbízhatóbb érzékelés a gépjárműipari gyártók számára

Az Omron bemutatja az új, E2E NEXT DC2W sorozatot 7 mm-es érzékelési távolsággal, amely a korábbi M12-es érzékelőkhöz képest kétszeres távolságot jelent. Ez megbízhatóbb érzékelést, kevesebb ütközést és megnövekedett produktivitást jelent – még a berendezés elhasználódásából és rezgéséből kifolyólag létrejövő távolsági változások esetén is. Az eredmény? Kevesebb váratlan létesítménybeli leállás a hibás érzékelés, alkatrészek meghibásodása és a berendezések ütközése által okozott károk okán.

Kétszeres érzékelési távolság

Az újonnan megjelent E2E NEXT DC2W sorozat a korábbi modellek érzékelési távolságának közel kétszeresével* rendelkezik. Jelentősen csökkenti a váratlan gépleállásokat, amelyek 70%-át* az alkatrészek meghibásodása okozza. Mostantól új közelítéskapcsolóval vannak felszerelve, amely szinte soha nem hibásodik meg, mivel hosszú érzékelési távolságának köszönhetően nem ütközik a berendezéssel. Biztosítja a munka folyamatosságát.

60-szor gyorsabb a beszerelés

Az Omron speciális „e-jig” rögzítő hüvelyével az új E2E NEXT DC2W PROX érzékelő mindössze 10 másodperc alatt cserélhető a jelenlegi E2E kapcsoló 10 perces csereidejéhez képest. Az e-jig hüvely automatikusan a megfelelő helyen rögzíti az érzékelőt, így nem szükséges a helyre igazítása. Tovább az e-jig hüvely képes a berendezés korábbi kapcsolójához tartozó rögzítőfuratának használatára, így az átállás gyors és egyszerű.

360º-os érzékelési állapotjelző

Az új E2E NEXT DC2W kapcsoló cseréjét a 360º-os, nagy fényerősségű LED állapotjelző is megkönnyíti. Akármilyen elrendezést feltételez a kapcsoló az E2E NEXT DC2W telepítésekor, a LED állapotjelző mindig tisztán látható. A hagyományos érzékelők esetén a LED állapotjelző takarásba kerülhet a forgásütköző helyzetéből adódóan. Az új E2E NEXT DC2W esetében nincs ilyen probléma, a LED „mindenhonnan” látható.

Kevesebb meghibásodás

Legnagyobb érzékelési távolsága mellett, amely segít az ütközések megelőzésében, az E2E NEXT DC2W olajálló PVC kábelekkel érkezik – ez legalább két év biztonságos működést tesz lehetővé. Ez a védelem nagyon hasznos, mivel a kutatások* szerint a váratlan alkatrészhibák 30%-át az olajbeszivárgás okozza. Az E2E kábeleit a IP67G JIS C 0920 szabvány alapján bírálták el.

Hogyan válhat mindez javára... egy pillantás alatt

  • A korábbi modellek érzékelési távolságának kétszerese 
  • Megbízható érzékelés a berendezés rezgés okozta elmozdulása esetén is
  • Kevesebb ütközés az érzékelési hibákból következően
  • Könnyen ellenőrizhető érzékelési állapot – 360º-os LED
  • Rövid csereidő – 10 másodperc 
  • Olajálló kábel – védelem két éven át 
  • Kis területen is telepíthető
  • Lehetőség a készlet egységesítésére egy modelltípussal

*Az Omron 2017. szeptemberi elemzése szerint

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon