Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az OMRON utat nyit a jövő gyárának a megújult barcelonai Automatizálási Központon keresztül

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az OMRON utat nyit a jövő gyárának a megújult barcelonai Automatizálási Központon keresztül

Az OMRON első európai Automatizálási Központja nemrégiben komoly átalakuláson esett át, és mostanra egy hatalmas bemutatótérrel is kiegészült, ahol az automatizáció innovatív használati lehetőségei tekinthetők meg. A látogatók testközelből ismerhetik meg az OMRON teljes körű ipari automatizációs megoldásait, többek között a robotika, a minőségellenőrzés, a rugalmas gyártás és a mesterséges intelligencia terén, továbbá megtudhatják, hogyan alakítsák át saját vállalkozásukat annak érdekében, hogy megfeleljenek ügyfeleik és a társadalom változó igényeinek. A valós életből vett példák jól szemléltetik azt az utat, amelyet követve el lehet jutni a jövő gyárához.

A Barcelonában, Spanyolországban található, újonnan átalakított és kibővített Automatizálási Központ lehetővé teszi, hogy az OMRON EMEA-régióhoz tartozó ügyfelei valóban megtapasztalják egy csatlakoztatott, automatizált és intelligens gyár előnyeit. Egy több mint 20 magasan képzett mérnökből álló csapat működik együtt a világ számos pontján megtalálható OMRON Automatizálási Központokkal, hogy felfedezzék az olyan új technológiák használatát, mint amilyen a mesterséges intelligencia és az ipari IoT, és ügyféligényekre szabott megoldásokat dolgozzanak ki. A csapat a helyszínen vagy távoli kapcsolaton keresztül mutatja be az OMRON innovatív alkalmazásaiban rejlő lehetőségek teljes tárházát. A létesítmény több mint 800 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, és mindössze 20 percre található a barcelonai repülőtértől.

Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!
  • Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!

    Experience manufacturing of the future first hand: Opening of the Automation Center in Barcelona!

    In its Automation Centres, OMRON Industrial Automation opens the door to the factory of the future, where customers and OMRON engineers jointly develop ideas for innovation projects and exchange ideas in workshops and lectures. The adjoining showroom illustrates the latest developments in the field of automation. The newly updated and expanded Automation Center Barcelona is one of the 37 Automation Centres around the world, and the first in Europe. With the addition of 320m2, the facility now boasts 831m2 of floor space, and enables European customers to truly experience the benefits of having a connected, automated and intelligent factory.

    01:05

Antoni Farràs, a barcelonai OMRON Automatizálási Központ igazgatója a következőket teszi hozzá: „Arra törekszünk, hogy inspiráljuk a gyártókat, rendszerintegrátorokat és gépgyártókat abban, hogy vállalatukat az ügyfelek és a társadalom folyamatosan változó igényeihez igazodva tudják átalakítani. Célunk, hogy segítsünk nekik megvalósítani az innovatív gyártásban rejlő lehetőségeket. Például hogyan reagáljanak az aktuális kihívásokra olyan új megoldások életre hívásával, amelyeken keresztül választ adhatnak a világjárvány okozta nehézségekre, majd ezt követően talpra állhatnak.”

automation center barcelona innovative applications a fcard sol

A felújított létesítmény még jobban növeli az OMRON hínevét, amelyet tapasztalt vezetőként olyan gyárautomatizálási technológiák terén szerzett, amelyeket a társadalmi problémák megoldására, az életminőség javítására és egy jobb társadalom kialakulására terveztek. Az Automatizálási Központ segítségével az OMRON a valóságban is életképes, innovatív alkalmazási esetekként tudja bemutatni az automatizációval kapcsolatos elgondolásokat. Ezek a létesítmények kifejezetten azzal a céllal jöttek létre, hogy az OMRON integrált, interaktív és intelligens megoldásokon alapuló „i-Automation!” koncepciójában rejlő összes lehetőséget bemutassák, beleértve a vállalat irányítás-, mozgás-, képalkotási, biztonsági és robotikai technológiákon alapuló átfogó portfólióját, amelyet mérnöki és egyéb szolgáltatások tesznek teljessé világszerte.

„Nagyon büszkék vagyunk az új dizájnra és arra a lenyűgöző ügyfélélményre, amelyet mostantól kínálni tudunk, bemutatva, hogy mire vagyunk képesek innovatív partnerként a gyártás terén” – mondja végezetül Farràs.

Ha szeretne időpontot kérni a létesítménybe tett látogatáshoz, forduljon a helyi OMRON irodához.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon