Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az Omron a világ 100 leginnovatívabb vállalata között 2017-ben is

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az Omron a világ 100 leginnovatívabb vállalata között 2017-ben is

A Clarivate Analytics cég 2017-ben zsinórban másodszor választotta az Omron vállalatot (Székhely: Shimogyo-Ku, Kiotó. Elnök-vezérigazgató: Yoshihito Yamada) a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé. A trófea átadására 2018. április 9-én került sor, amikor a Clarivate Analytics képviselői ellátogattak az Omron székhelyére.

Választási szempont

A Clarivate Analytics a szabadalmaztatott szellemi tulajdonok és egyéb szabadalmi adatok alapján állította össze a 100 vállalat listáját. A globális információs szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat a szellemi tulajdonnal kapcsolatos trendeket elemzi egy független index alapján, így megnevezve a világ leginnovatívabb vállalatait és intézeteit. A díj jelöltjeit a Clarivate Analytics adatbázisának elemzése négy fő kritérium alapján rangsorolja: méret, sikerek, globalizáció, hatás. Ezek közül az Omron különlegesen magasan volt rangsorolva a globalizáció kategóriájában, amelynek alapját a négy fő világpiacon (Egyesült Államok, Európa, Japán és Kína) megszerzett szabadalmak száma határozza meg.

Elkötelezettek vagyunk a szellemi tulajdonra vonatkozó stratégiák fejlesztésében

1959-ben a vállalat alapítója, Kazuma Tateishi megalkotta a vállalat jelmondatát: „Dolgozzunk a jobb életért és egy jobb társadalomért.” Ezzel letette a vállalat spirituális alapkövét, amely azóta számtalan technológiai innovációval állt elő, és új kihívásokra válaszolt, miközben folyamatosan erőfeszítéseket tett egy jobb társadalmi infrastruktúra reményében. Ezen az úton haladunk tovább, igyekezve a társadalom javát szolgálni, fejlesztjük a szellemi tulajdonnal kapcsolatos stratégiánkat, az üzleti és a kutatás-fejlesztési csoporttal szorosan együttműködve.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy zsinórban másodszor választják vállalatunkat a világ 100 leginnovatívabb vállalata közé. Célunk, hogy a vállalat jelenléte érezhető legyen, és hogy a vállalaton keresztül globális társadalmi problémákat oldhassunk meg, így elnyerve az emberek és a világ bizalmát. Ennek érdekében a szellemi tulajdonnal kapcsolatos stratégiánkat az üzleti, és a kutatási-fejlesztési stratégiánkkal együtt dolgozzuk ki.

Az Omron mérnökeinek motiválása, hogy találmányaikat szabadalmaztassák

2017-es pénzügyi évben minden üzlet esetén felmértük a szellemi tulajdonnal kapcsolatos stratégiánkat, az egyedi termékek skálájának bővítésétől az egész üzleti részre vonatkozóan, majd ennek megfelelően adtuk be a szellemi tulajdon elismerésére a kérelmeket. Továbbá a 2016-os pénzügyi évben elindítottunk a különleges, „Patent Dojo” képzési programot , így mérnökeink tovább fejleszthetik a szellemi tulajdonhoz szükséges készségeiket, és motiválni tudjuk őket a találmányaik elismertetésére. A vállalati érték teljes kihasználására folytatjuk a magas hozzáadott értékkel rendelkező technológiák és üzleti modellek használatát, amelyek megerősítik a vállalat versenyképességét, legyen szó akár szabadalmakról, védjegyekről, vagy tudásról, amelyek további bevételeket és az üzlet növekedését jelentik.

Bővebben a 2017-es év 100 leginnovatívabb vállalatának járó elismerésről

A Clarivate Analytics a szabadalmi adatok segítségével elemzi a szellemi tulajdonnal kapcsolatos trendeket, és ezek alapján választják ki évente a világ 100 leginnovatívabb vállalatát és intézetét. A 2017-es díjátadó már a hetedik volt a sorban. A pontos és objektív adatok a Derwent World Patents Index (a világ legnagyobb hozzáadott értékkel rendelkező szabadalmi adatbázisa) és a Thomson Innovation (szellemi tulajdonnal kapcsolatos lekérdező és elemző platform) adatbázisából származnak, melyek mellett további független elemzési szabványok segítettek a díjak odaítélésében az innovatív, a szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok betartásában jeleskedő, és a világra hatással lévő találmányokat biztosító cégeknek.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon