Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: i-BELT adatszolgáltatások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az i-BELT adatszolgáltatásunk segít a gyártási és működési kihívások a gyártási adatokkal történő összekapcsolásában. Az adatokat hasznos információkká alakítjuk a gyakorlati fejlesztések elérése és a gyártási kihívásainak megoldása érdekében.

Az OMRON az Ön közös alkotási partnere, és segít Önnek megvalósítja a gyártási helyszín folyamatos fejlesztését.
Az IoT, a mesterséges intelligencia és a robotika fejlődésével a gyártás is fejlődni fog. Ugyanakkor számos vállalatnak komoly problémákkal kell szembenéznie, például a gyártás fejlődéséhez nélkülözhetetlen szakemberek hiányával, valamint a növekvő munkaerőhiánnyal, a tevékenységek változatosságával és a magas energiaköltségekkel. A gyártás fenntartása és a versenyképesség erősítése elsődleges prioritássá vált.
ibelt logo

Közös alkotás

Az i-BELT adatszolgáltatások révén ügyfeleinkkel közösen gyorsítjuk fel a digitális átalakulást, a fenntartható termelést és az energiagazdálkodást, hogy folyamatosan megújítsuk a gyártás művészetét.
 
Gyártási és adatszakértőink Önnel együttműködve azonosítják és megvizsgálják a gyártási és irányítási kihívásait. Arra törekszünk, hogy az Ön szakmai ismereteit és tapasztalatát az OMRON egyedülálló szakmai ismereteivel, technológiájával és termékeivel egyesítve tovább fejlesszük a gyártási folyamatát.

Segítünk ügyfeleinknek abban, hogy rugalmas, ember- és környezetbarát, a változásokhoz gyorsan alkalmazkodó termelést érjenek el;

• Önnel szorosan együttműködve történő közös alkotás.
• A kihívások feltérképezése adatok alapján.
• Az innováció szakaszos megvalósítása.

i-BELT adatszolgáltatási mátrix

Négy értékkategóriában (gyártás, minőség, berendezések, energia) nyújtunk üzemvizsgálati szolgáltatást kihívásainak megoldására. Vizualizálás és elemzés révén megtaláljuk a problémákat, és a különböző fázisokhoz és igényekhez illeszkedő szolgáltatásokat nyújtunk, például fejlesztési támogatást és automatizálást.

i-BELT adatszolgáltatási folyamat

Hogy mindkét oldalról megkönnyítsük a munkát, lépésről lépésre haladunk, hogy mélyen megértsük az ügyfelek kihívásait, és ügyfeleinkkel együtt tervezzük meg a jövőbeli ütemtervet, miközben minimalizáljuk a kezdeti beruházásokat.

1. lépés: Értékelés

Tanácsadással és műhelymódszerrel felmérjük az ügyfelek kihívásait és működési állapotát (adatgyűjtés, minőség, gyártási költségvetés, terhelési idő stb.). Felmérjük a becsléshez szükséges adatokat, megvitatjuk a fejlesztési lehetőségeket, és javaslatot teszünk egy fejlődési tervezetre.
 • Az ügyfél problémáinak a megértése 
 • Az ipar 4.0 érettségi szint értékelése
 • Állapotelemzés
 • Fejlődési tervezet megvitatása

2. lépés: Adatgyűjtés

A munkát részletes adatelemzéssel kezdjük, majd a „szemléltetés” következik, hogy javítsunk a becslésen, és segítséget nyújtsunk a célok és a jövőbeli ütemterv meghatározásához. 
 • Részletes adatgyűjtés
 • Adatelemzés
 • Adatellenőrzés/a koncepció igazolása
 • Adatok megjelenítése (irányítópult létrehozásával)

3. lépés: Nyomon követés és fejlesztés

Ebben a lépésben egy átfogó irányítópultot építünk ki a gyártási folyamat folyamatos nyomon követésére. Támogatjuk a folyamatinnovációt, hogy biztosítsuk az ügyfél céljainak elérését. 
 • Folyamatos megfigyelés
 • Részletes elemzési jelentés
 • A folyamatok innovációjára vonatkozó ajánlások
 • Kézi fejlesztések

4. lépés: Közös alkotás

Ebben a lépésben az OMRON és az ügyfél együttműködik a közelgő kihívások folyamatos leküzdése érdekében. A gyárakban és laboratóriumokban kifejlesztett különböző fejlesztési folyamatok és rendszerek felhasználásával továbbra is támogatjuk a gyártási innovációkat az ügyfél céljainak elérése érdekében.
 • Együttműködés az ügyfelekkel a közelgő problémák megoldása és az ügyfél folyamatainak megújítása érdekében.
 • Adatmegoldások kidolgozása az ügyféllel együttműködve.
 • Mesterséges intelligencia és adott estben autonóm rendszerek alkalmazása.
 • Előrejelző fejlesztések és rendszerek bevezetése.

Tudjon meg többet az i-BELT adatkezelési platformról

i-DMP

(i-BELT adatkezelési platform)

Ismerje meg ügyfeleink véleményét

Kapcsolódó szolgáltatások

engineer robot programming fcard prod

Robotikai szolgáltatások

A működési idő az integrált robotikai szolgáltatások kritikus tényezője. Robotikai specialistákból álló csapatunk elkötelezetten dolgozik azon, hogy a telepített termék megfelelően működjön teljes élettartama során.

Bővebben
proof-of-concept poc labs fcard comp

Megvalósítás

A megvalósítási szolgáltatás (PoC – Proof of Concept) segít felvázolni és megoldani a robottechnológiával vagy ipari automatizálással kapcsolatos kérdéseket.

Bővebben

Érdeklődik? Kérjen adatfelvételt és kiértékelést!

Vegye fel a kapcsolatot a helyi értékesítési irodával!

i-BELT adatszolgáltatások

Az i-BELT adatszolgáltatásunk segít Önnek a működési kihívások és a gyártási adatok összekapcsolásában, és hasznos információvá teszi azokat a gyakorlati fejlesztések elérése és a gyártási kihívások megoldása érdekében.

data science services web-page b newspri sol

Kérjük, töltse ki az összes csillaggal jelölt mezőt. Személyes adatait bizalmasan kezeljük.

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Country error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Köszönjük, hogy érdeklődik tudományos adatkiértékelési szolgáltatásaink iránt. Helyi értékesítési irodánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download