Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Távoktatás

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Tanfolyamok az Ön otthonában, az irodában vagy a gyárban

Képzéseink semmilyen hardvert nem igényelnek – csupán megbízható internetkapcsolatra és egy laptopra vagy asztali számítógépre van szükség.

Minden tanfolyamunk elérhető a hagyományos, személyes osztálytermi környezetben, bizonyos tanfolyamaink pedig távoktatás formájában is. Mind a személyes, mind a távoktatás során ugyanazt a tanulási eredményt garantáljuk Önnek. De hogyan is működik a távoktatás?

  • Elküldünk egy meghívót a Microsoft Teams alkalmazásban. A tananyagokat is ily módon biztosítjuk a képzési csoport számára. A tanfolyam témájától függően más ingyenesen elérhető szoftverekre is szükség lehet.

  • A távoktatás keretében zajló tanfolyamon a résztvevők plusz költségek és licencek nélkül vehetnek részt.

  • A tanfolyamon való részvételhez ne felejtse véglegesíteni a releváns eLearning tanfolyamokat, majd töltse le és telepítse a szükséges támogató szoftvereket, például a Sysmac Studio szoftvert.

A képzés a kezelők, karbantartó mérnökök és programozók tudásának bővítésével és hatékonyságának növelésével téríti meg a rászánt befektetést. Ez gyorsabb hibaelemzést és hibaelhárítást, valamint jobb minőségű programozást eredményezhet. A formális programozói képzést elvégző mérnökök lerövidíthetik a szoftverfejlesztési ciklust, valamint hatékonyabbá tehetik a gépekkel kapcsolatos hibák elhárítását és diagnosztizálását.

Virtuális gyakorlati képzés

Mostantól virtuális gyakorlati képzést is kínálunk, amely igen közel áll a hagyományos, személyes osztálytermi élményhez.

Képzéseink mindig is a cselekvés általi tanuláson, azaz a tanulás gyakorlati megközelítésén alapultak. Ha a képzési helyszínek túl messze találhatók, illetve az utazás kényelmetlenséget okoz, a virtuális gyakorlati képzés kiváló lehetőség az Ön számára.

A képzésre egy Microsoft Teams-értekezlet keretében kerül sor, Ön pedig az értekezlettel párhuzamosan csatlakozik a képzéshez biztosított laptopjaink egyikéhez a Távoli asztal szoftver segítségével. A laptopon a képzéshez szükséges összes programozó szoftver megtalálható, emellett egy élő videoközvetítést is biztosít a képzési hardverről.

A részleteket, többek között a szükséges szoftverletöltések hivatkozásait a részvétel előtt, a tanfolyam lefoglalását visszaigazoló e-mailben küldjük el Önnek. Nincs szükség hotelszobára, éttermi foglalásra vagy extra utazásra.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatások és támogatás

robot human fist bump fcard misc

Képzési szolgáltatások

Frissítse ismereteit az ipari automatizálással kapcsolatban. Bővítse tudását, hogy eleget tehessen az adott iparág követelményeinek

Bővebben
virtual assistance woman services fcard comp

Maradjon kapcsolatban az OMRON virtuális segítségnyújtási szolgáltatásaival

Az OMRON virtuális segítségnyújtása távtámogatási megoldás, amely egyszerű, gyors és biztonságos műszaki támogatást és tanácsadást nyújt. A virtuális segítségnyújtás kiterjesztett valóság (augmented reality) technológiával segíti a legjobb gépezetek megtervezését a problémák bárhol a világon történő azonosítása és megoldása mellett.

Bővebben
code software registration newssinglemob prod

Szoftverregisztráció és letöltések

Weboldalunk ezen részén regisztrálhatja Omron szoftvertermékeit. A licenc számának regisztrálása után hozzáférést kap a vonatkozó frissítési és támogatási fájlokhoz. Emellett számos szoftveralkalmazást és eszközt is ingyenesen letölthet innen.

Bővebben