Megvalósítás | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Megvalósítás

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Megvalósítás

Az Európa-szerte létesített nyolc Omron innovációs laboratórium helyi nyelven nyújt automatizálással kapcsolatos támogatást a helyi ügyfeleknek, továbbá rendkívül gyakorlatias automatizálási folyamatokat megvalósító robotikai demócellákat is bemutat. Mindezt a Barcelonában működő európai automatizálási technológiai központ (ATC) jóvoltából, amely továbbra is a nemzetközi integrátorok és ügyfelek igényeit tartja szem előtt.

Omron Innovációs Laboratóriumok

Örömmel vesszük, ha gyakorlati tapasztalatokat kíván szerezni az automatizálási technológiákkal kapcsolatban, és együtt kíván működni velünk a fejlesztések alkalmazásában. A nyolc európai Omron innovációs laboratórium egy teljesen automatizált környezetű, mobil intralogisztikát is magába foglaló példarendszert kínál. Keresse meg az Önhöz legközelebbi helyszínt az alábbi térképen.

Automatizálási Technológiai Központ, Európa

Az Omron innovációs laboratóriumai helyi nyelven nyújtanak automatizálással kapcsolatos támogatást a helyi ügyfeleknek, továbbá rendkívül gyakorlatias automatizálási folyamatokat megvalósító robotikai demócellákat is bemutatnak. A hatalmas európai automatizálási technológiai központ (ATC) nagy hangsúlyt fektet a kutatásra. Fejlettebb megoldásokat mutat be, válaszul a nemzetközi integrátorok és ügyfelek igényeire. Az ATC az OMRON japán, ázsiai és csendes-óceáni, kínai, koreai és amerikai automatizálási technológiai központjaival együttműködve az olyan új technológiák felhasználási módjait kutatják, mint a CNC, a mesterséges intelligencia, a gyártóüzemekben alkalmazott mobilrobotok integrálása, és az ipari IoT.

További információk

Szolgáltatás jellemzői

 • A fejlett technológia az önálló termékek vezérlőeszközein túllépve az alkalmazásalapú rendszerek felé tolódik el

  Törekszünk arra, hogy elhagyjuk az egyszerű alkatrészgyártó bélyegét. Legyen tanúja technológiánk folyamatos fejlődésének, a hagyományos önálló vezérlőeszközöktől az alkalmazásalapú elemekig.

 • Képzés

  Vezérlőeszközeinkkel és bemutatógépeink széles választékával mérnökeink az ügyfelek szempontját szem előtt tartó, kezelési kihívásokra összpontosító képzéseket tartanak.

 • Vásárlási megfontolások

  Az automatizálási központ/laboratórium megismerteti az ügyfelekkel az automatizálási koncepcióinkat, amely célja a gyártási innováció ösztönzése.

 • A gyártóüzem innovációi a három I-n alapulnak

  Integráció: a mérnökök a bemutatógépekkel demonstrációalapú hitelesítést végeznek. Intelligencia: az automatizálási központ az Ayabe gyárban alkalmazott számos minőséggel és termékfejlesztéssel kapcsolatos példát mutat be. Együttműködés (az emberek és gépek közötti együttműködés új módszerei): legyen tanúja a robotok mozdulatainak és valódi mozgásának.