Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Automatizált ellenőrzőrendszerekkel (SPI, AOI, AXI) kapcsolatos szolgáltatások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Automatizált ellenőrzési megoldásainkat úgy terveztük, hogy a lehető legmagasabb fokú minőséget és egységességet biztosítsák a NYÁK-gyártás területén. Az OMRON SPI (Forraszanyag vizsgálata), AOI (Automatizált optikai vizsgálat) és AXI (Automata röntgenes vizsgálat) rendszermegoldásainak választéka minden SMT-gyártó ellenőrzési igényeit kielégíti. A maximális OEE (átfogó berendezéshatékonyság) biztosítása érdekében teljes körű szolgáltatást kínálunk a termelés folyamatos működéséhez

  • Rendszertelepítés támogatása

    Minden szállítás esetén biztosítjuk az adott gép megfelelő telepítését és rendszerbeállítását. Szakértői csapatunk a helyszínen segít a gép hatékony és részletes üzembe helyezésében.

  • Nagy szakértelem a vevőszolgálat terén

    Ami a működést vagy a kalibrálást, a frissítéseket, az alkalmazás beállítását vagy a karbantartást illeti: mérnökeink felkészítik Önt, hogy átvegye a gép feletti irányítást. A szolgáltatásokat szükség esetén az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, továbbá minden szükséges képzést és műszaki támogatást biztosítunk az Ön igényeinek kielégítésére.

  • Globális támogatás

    Az OMRON Csoport mérnökei a kiterjedt hálózaton keresztül több mint 30 országban nyújtanak közvetlen támogatást. Megoldásainkat szerte a világon használják az ügyfelek Európában, az Ázsia és a Csendes-óceáni térségben, Kínában, Japánban és Amerikában.

Szolgáltatási portfóliónk

service support training 2 fcard misc

Képzés

Képzéseink a helyszínen és távolról is igénybe vehetők. Az igényektől függően standard tanfolyamaink az Ön szükségleteinek megfelelően testreszabhatók.

isd services 4 fcard misc

Karbantartás és kalibrálás

Hosszú idő telt el a vizsgálóberendezések utolsó ellenőrzése óta? Az éves gépellenőrzésekkel és kalibrálásokkal kapcsolatban forduljon szakembereinkhez.

isd services 2 fcard misc

Frissítések

Hiányzik a gépekről a legújabb frissítés vagy szeretné fejleszteni ellenőrzőrendszerét a legújabb berendezésekkel?

isd services 1 fcard misc

Cserealkatrészek

A teljes pótalkatrész-készlet a rendelkezésére áll. További információk a tervezett cserék ütemezéséről.

isd services 3 fcard misc

Alkalmazástámogatás

Minden ügyfél alkalmazása eltér kissé a többitől. Alkalmazástámogatásunk biztosítja a folyamatok, a termékek és a személyzet zavartalan működését.

isd services 5 fcard misc

Távoli szolgáltatások

Szolgáltatásaink (telepítési támogatás, képzés stb.) a legújabb technológiák és a virtuális segítségnyújtási szolgáltatásaink révén távolról is biztosíthatók.