Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Váltson CP1E kompakt vezérlőről CP2E kompakt vezérlőre, amely teljesen kompatibilis az előző verzióval!

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Váltson CP1E kompakt vezérlőről CP2E kompakt vezérlőre, amely teljesen kompatibilis az előző verzióval!

CP1E vezérlőt használ? Itt az ideje, hogy CP2E vezérlőre váltson, és minimális erőfeszítés nélkül fejlessze gépeit. Teljes mértékben kompatibilis elődjével, a CP1E vezérlővel, ugyanakkor több funkciót kínál, mivel a jövőbeni igényekre is gondoltunk.

Mindenféle erőfeszítés nélkül, problémamentesen fejlesztheti automatizálási folyamatait

A CP2E Micro PLC-t kompakt berendezésekhez fejlesztették ki, támogatja az adatgyűjtést és a gép-gép közötti kommunikációt.

A CP2E egy erőteljes és hatékony megoldás a sorozatgyártással készült önálló gépekhez, ahol az ár–teljesítmény arány kulcsfontosságú. A CP2E sorozatú vezérlő hatékony megoldást kínál a rugalmas gyártáshoz, amelynél nélkülözhetetlen a nyomonkövethetőség és az eszközfelügyelet. Támogatja a tökéletes működés elősegítéséhez szükséges folyamatokat. Ezenfelül a CP2E széles hőmérséklet-tartománya nagyobb megbízhatóságról gondoskodik a speciális alkalmazási területeken.

A CP2E vezérlő a CP1E vezérlővel szemben a következő előnyöket biztosítja:

Kb. 5-ször gyorsabb, mint a CP1E

A CP2E megfelel a gyorsabb feldolgozást végző berendezésekkel szembeni követelményeknek.

cp2e replacement performance chart sol

Nincs szükség további karbantartásra

A széles üzemi hőmérséklet-tartomány megbízható használatról gondoskodik a nem gyártási iparágakban alkalmazott gépek esetében, ahol egyre nagyobb igény mutatkozik a vezérlők használatára. A CP2E vezérlő a következő előnyöket biztosítja

  • Nagyobb üzemi hőmérséklet-tartomány
  • Akkumulátor nélküli működés
  • LED-es visszajelzéssel ellátott be-/kimeneti csatlakozók a gyors hibaelhárításhoz
  • Automatikus helyreállítás elektromos interferenciákkal

cp2e news article images 1 fcard en sol

Jobb csatlakoztathatóság Ethernetes és soros eszközökkel

A CP2E vezérlő költséghatékony lehetőséget kínál az Ethernet és a kompakt gépek összekapcsolására. Összegyűjti a gép teljesítményére vonatkozó adatokat, a szükséges információkat pedig megosztja a gazdahálózattal.

  • 2 db Ethernet csatlakozót biztosít az adatkommunikációhoz

cp2e news article images 2 fcard en sol

Rövidebb fejlesztési idő funkcióblokkos (FB) programozással

A CP2E strukturált szövegű és FB programozást kínál saját FB létrehozására és használatára. Az előre meghatározott programadatok funkcióblokk formájában csökkentik a programfejlesztési munkák mennyiségét, és szabványosítással javítják a minőséget. Ez gyakorlatilag bárki számára lehetővé teszi a komplex vezérlést végző gépek beállítását, csökkentve ezáltal a programozásra, a tesztelésre, a hibakeresésre és a karbantartásra fordítandó időt.

Funkcióblokkok letöltése

cp2e news article images 3 fcard en sol

Teljes mértékben kompatibilis elődjével, a CP1E vezérlővel

A CP1E-ről CP2E-re váltás néhány egyszerű lépéssel elvégezhető. A feltöltött CP1E program egyetlen kattintással CP2E programmá konvertálható.

cp2e news article images 4 fcard en sol

Hogyan végezze el a konvertálást?

1. A CX-Programmerben módosítsa a CP1E felhasználói program PLC típusát „CP1E”-ről „CP2E”-re vagy „CP2E-N”-re. A CPU formátumát is állítsa be.

2. Ezzel meg is történt az automatikus konvertálás!

A konvertálási eljárással és a CP1E vezérlő javasolt cseréjével kapcsolatos további tudnivalókért tekintse meg a CP1E–CP2E csereútmutatót.

A CP2E sorozatú kompakt vezérlő és az NB sorozatú interaktív kezelői terminál tökéletes megoldást kínál a kompakt berendezések számára

Töltse le és alkalmazza az előre létrehozott funkcionális NB terminál sablonokat, amelyek a használatra kész terminál képek segítségével csökkentik a programozási időt, így egyszerűen elkészíthető az alkalmazás.

cp2e series promotional kit bboard prod
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon