Tanulmányok és technológiai cikkek

Átfogó csomagolási ismeretek: és ez mind az Öné. Az utóbbi 20 évben jelentős tudást halmoztunk fel a csomagolással kapcsolatos számos témában, a fejlett robottechnikától a biztonságig, a hőmérséklet-szabályozástól a gyártósoron belüli minőségbiztosításig.

Tapasztalatainkat naponta hasznosítjuk, ezzel segítve az Omron vevőit mindenütt a világban, hogy olyan kiváló gépeket készítsünk nekik, amelyek megfelelnek a végfelhasználók elvárásainak az átbocsátó képességet, kiváló minőséget és alacsony költségeket illetően. Olvassa el a közelmúltban közzétett tanulmányainkat, és hasznosítsa közvetlenül a mi tapasztalatainkat.

NX_SYSMAC_420_300.jpg

Integrált munkabiztonsági megoldások

Mind az ipari automatizálási folyamatok, mind pedig a vezérelt berendezések egyre dinamikusabbakká válnak. Ebből adódóan elengedhetetlenné vált a termelőképesség, rugalmasság, ergonómia és munkabiztonság növelése. Tanulmányunkból megtudhatja, hogyan teszik lehetővé az Omron Sysmac munkabiztonsági megoldásai, hogy minden helyzetben minden biztonsági elvárásnak megfeleljen.

Bővebben
All-in-one-platform420x200.jpg

Teljes körű platform

A robottechnológia, a hajtásszabályozás és a szekvenciális logika egyesítése egyetlen, több feladatot ellátni képes vezérlőplatformban.

Bővebben

Érzékelés és vizsgálat

Az Omron a képfeldolgozási termékek teljes választékát kínálja az alkalmazásspecifikus vizuális érzékelőktől a PC-alapú, beágyazott EtherCAT kapcsolattal rendelkező képérzékelő rendszerekig.

Bővebben