Tálcalezáró indexáló keresztrudas meghajtórendszerrel | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Tálcalezáró indexáló keresztrudas meghajtórendszerrel

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Tálcalezáró indexáló keresztrudas meghajtórendszerrel

A berendezés leírása

Az üres tálcákat egy tálcaadagoló tölti a behordó sorra, ahonnan a lezáróállomásra kerülnek. A vákuumban vagy semleges gázok környezetében folyó lezárási művelet során a berendezés a tálcák élére hőre lágyuló fóliát hegeszt. A lezárási műveletet megelőzően a gép új fóliát tekercsel le, a tálcák fölé helyezi, a tálcák élére hegeszti, és a hulladéktekercsre tekercseli.

Keresztrudas meghajtórendszer

A tálcák mozgatását a berendezés teljes hosszán egy két oldalsó vezetőlánc között egymástól egyenlő távolságokra elhelyezkedő, keresztirányú tolórudakból álló szállítórendszer végzi.

A gép főbb funkciócsoportjai

  1. Lánchajtású indexáló: Két oldalsó vezetőlánc közötti keresztrudak sorozatából álló, önálló szállítórendszer.
  2. Lezáróállomás: 4 hegesztőfejet, alsó tartályt és áthidalótálcákat tartalmazó felső harangszekrény.
  3. Emelőrendszer: Az alsó formát pneumatikus rendszer mozgatja felfelé.
  4. Fóliaadagolás: A fóliafeszítés szabályozását egy lengőkarrendszer biztosítja. A fólia vezetését egy szervohajtású feszítőgörgő végzi.
  5. Fóliamaradék visszatekercselése: A fedőanyag vázát a rendszer visszatekercseli egy szervohajtású tengelyre.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

A tálcalezáró gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron márka jól ismert minőségével és megbízhatóságával.

Könnyű tengelypozícionálás

A berendezés összes hajtását egy pozícióvezérlő kártya (CJ1W-NC[]81) köti össze és vezérli a beépített EtherCAT hajtásbuszon keresztül. Nincs szükség bonyolult bekötésekre és egyedi parametrizálásra. Az összes adat egyetlen hozzáférési pontból, egyetlen programból elérhető.

S-görbe által meghatározott sebességprofil

A szervohajtások (R88D-KN[]-ECT) sebességprofilja egy szabványos PLCopen funkcióblokk-könyvtár használatával programozható a PLC-be, például annak érdekében, hogy a tolórudak gyorsulása és lassulása megfelelően alkalmazkodjon a tálca tartalmához, és folyadékok esetén elkerülhető legyen, hogy azok a hegesztési területre fröccsenjenek.

Első osztályú hőmérséklet-szabályozás a tökéletes lezárásért

A 4 melegítőtálca egyedi hőmérsékletét egy 4-hurkos hőmérséklet-szabályozó egység (CJ1W-TC002) vezérli. A 2-PID szabályozásnak és az automatikus hangolás funkciónak köszönhetően az egyes hőmérséklet-szabályozó hurkok indításkor minimális túlszabályozással reagálnak, és a gyártás folyamán felmerülő zavarokat is megfelelően kezelik.

Az eredmény a fólia könnyű lehúzhatóságát biztosító, tökéletes hegesztés az első tálcától fogva.

A megfelelő funkcióhoz a megfelelő érzékelő

Az Omron érzékelők széles skálája lehetővé teszi az átlátszó tálcák észlelését (E3X-SD), a keresztrudak pozíciójának indexálását (HL-5000 / E3ZM) és a lengőkar határpozícióinak észlelését (E3F2).

Ehhez a megoldáshoz kapcsolódik

További automatizálási megoldások