Tálcalezáró markolókaros tálcatovábbítással | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Tálcalezáró markolókaros tálcatovábbítással

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Tálcalezáró markolókaros tálcatovábbítással

A berendezés leírása

A tálcalezárók fedőfóliát helyeznek a tálcákra. Az üres tálcák lerakodását a gép egy integrált része – leggyakrabban egy tálcaadagoló – végzi. A termékkel való megtöltés után a fólia ráhelyezésével a gép lehegeszti a tálcákat. A lehegesztett tálcát a rendszer végül a következő lépéshez továbbítja, ami általában a másodlagos csomagolás.

Markolókaros tálcatovábbítás

Az új generációs tálcalezárók a csomagolás egyes műveleteit „soros” rendszerben végzik. A tálcákat a lépések között egy szállítórendszer mozgatja a (részben) folyékony termékkel megtöltött tálcákhoz is megfelelő, igen finom mozdulatokkal. A lentebb látható gépen egy oldalsó markolókar helyezi a tálcákat a lezáróállomásba, illetve abból ki.

A gép főbb funkciócsoportjai

  1. Lezárófólia fel-/letekerő rendszer: A lezárófólia pontosan a szükséges hosszban és feszítéssel érkezik a lezáróállomásba.
  2. Tálcaadagoló rendszer: A tálcák adagolása és a megtöltött tálcák pozicionálása.
  3. Tálcakiadó rendszer: A lehegesztett tálcák kiadása a másodlagos csomagolóállomás felé.
  4. Lineáris tálcatovábbító rendszer: Szervoszalagos lineáris mozgatás a tálcák lezáróállomásba való gördülékeny be- és kiadagolásához.
  5. Lezáróállomás: Az eljárás lényegi része, a fedőfólia tálcára való ráhegesztése.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

A tálcalezáró gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron elismert minőségével és megbízhatóságával.

A: Optimális hőmérséklet szabályozása hegesztéshez

A hőmérséklet-szabályozás a hegesztés során kulcsfontosságú. A forma hőmérséklete minden hegesztéskor lecsökken, a magas termelékenységhez pedig elengedhetetlen a gyors visszaállás. Az Omron egyedülálló, beépített automatikus hangolással rendelkező 2-PID szabályozásának köszönhetően a rendszer gyorsan tud reagálni a zavarokra, ami tökéletessé teszi az olyan alkalmazásokhoz, mint a fóliahegesztés. További előnyt jelent a gyors bemelegedés, ami az első tálcától fogva tökéletes hegesztést biztosít.

B: Programozható biztonság

Az Omron rugalmas és független funkcionális biztonságot biztosít anélkül, hogy az a gép teljesítményének rovására menne. Az NE1A rendszernek köszönhetően ez moduláris és rugalmas módon megoldható. A biztonsági slave egységek egyetlen fieldbus használatával akár a gyártósor más gépeihez is hozzáadhatóak és integrálhatóak.

C: Egyetlen érzékelő minden tálcatípushoz

Az E32/E3X száloptikai és erősítő egység egyetlen modellel képes az összes tálcatípust észlelni. Az új tálcákat elég csak egy egységnek betanítani, a rögzített paraméterek a többiben is használhatóak lesznek. A paraméterek átadása a gépvezérlő vagy a terminál használatával lehetséges a csatlakoztatott fieldbus-on keresztül.

D: Gördülékenyen működő szervorendszer

A lezáróállomás emelőrendszere többféle meghajtást kaphat. A szervohajtásos emelő előnye a kisebb mértékű rezgés és zaj, ami lehetővé teszi a gépek hagyományostól eltérő, például az üzem padlózatához képest kiemelt használatát. A szervorendszerek emellett működés közben is egyszerűen átalakíthatóak.

További automatizálási megoldások