Hőformázás, töltés és lezárás | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Hőformázás, töltés és lezárás

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Hőformázás, töltés és lezárás

A berendezés leírása

A hőformázó-töltő-záró (TFFS) gépek a hőformázható anyagból készült hálót felmelegítik, és nyomás/vákuum alkalmazásával formára alakítják. A formák a megtöltés után felső fóliás lezárást kapnak, és végül önálló csomagokra vágják szét őket. A különböző gépek a csomagokat egy vagy több sávban képesek kezelni, és rendelkezhetnek olyan berendezéssel, ami lehetővé teszi gázok alkalmazását a csomagok lezárása előtt.

Rugalmas higiénikus formák

A TFFS berendezéseket mélyhúzó csomagológépekként is ismerik. Napjainkban az OEM eredeti termékgyártók a végfelhasználók által megkövetelt magas higiéniai követelmények kielégítésére könnyen öblíthető, rozsdamentes acél formákat biztosítanak. A cserélhető formák révén ezek a gépek rugalmasan és gyorsan átállíthatóak más termékekre.

A gép főbb funkciócsoportjai

  1. Szállítórendszer: Alapháló (tálcafólia) letekercselő- és szállítórendszer.
  2. Formázóállomás: Tálcaforma létrehozása az alaphálóból.
  3. Lezáróállomás: Fólia ráhegesztése a tálcára.
  4. Felső háló (lezáró fólia) letekercselése és maradékfólia-tekercselés: A tálca lezárásához használt fólia szállítása.
  5. Kereszt- és hosszirányú vágás: Lezárt tálcák leválasztása az alaphálóról.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

A TFFS gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron elismert minőségével és megbízhatóságával.

A: Optimális hőmérséklet szabályozása lezáráshoz

A formázás és a lezárás során a hőmérséklet-szabályozás kritikus fontosságú. A forma hőmérséklete minden formázáskor és lezáráskor lecsökken, a magas termelékenységhez pedig elengedhetetlen a gyors visszaállás.

Az Omron egyedülálló, beépített automatikus hangolással rendelkező 2-PID szabályozásának köszönhetően a rendszer gyorsan tud reagálni a zavarokra, ami tökéletessé teszi az olyan alkalmazásokhoz, mint a TFFS. További előny a gyors bemelegedés, melynek révén már az első termék tökéletes lesz.

B: A felső fólia pozíciójának pontos érzékelése

A gépvezérlőnek az E3ZM-V jelölésérzékelő továbbítja a felső fólia pontos pozícióadatait. Az érzékelő betanítása könnyű, és a különböző színű, illetve fekete nyomtatott jelöléseket is megbízhatóan érzékeli.

C: Lánchajtás pontos pozícionálása

A gép kritikus pontja az alapháló továbbítási lánca. A gép teljes hosszában ez mozgatja az alaphálót és – a lezárás befejeződése után – a felső hálót.

A formázás és a lezárás feszültséget kelt a fóliában, ezért a pontos pozíció megtartása különösen fontos. Amikor a lánc a formázási/lezárási folyamat idejére megáll, a fóliának a helyén kell maradnia. Az Omron RX frekvenciaváltók és G5 szervók képesek biztosítani ezt a kulcsfontosságú „megtartási” funkciót.

További automatizálási megoldások