Vízszintes formázó-töltő-záró (HFFS) gép | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Vízszintes formázó-töltő-záró (HFFS) gép

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Vízszintes formázó-töltő-záró (HFFS) gép

Álló zacskók és tasakok

Egy HFFS gépben a rugalmas hálót, illetve fóliát letekerik, kialakítják a csomagokat, majd két oldalon, és esetleg az alján is lezárják. Miután függőlegesen megtöltik a termékkel, a felső rész lezárásával elkészül a csomag. Mielőtt az utolsó zárást megcsinálják, egy kiöntőt helyezhetnek el benne. Mindeközben a rugalmas csomagolóanyag vízszintesen mozog, de a csomagok függőlegesen helyezkednek el. Az alábbi képen egy közvetett működésű, kényszerpályával hajtott gép látható. Folyamatos működésű gépek is vannak, amelyeknél a 4-6. szakaszokat gyakran egy karusszelbe építik be.

Álló zacskós csomag

Tasak esetén a fóliát visszahajtják és lezárják. Az álló zacskónál a fólia a sarkoknál először „W” alakú, és csak a sarkoknál zárják le. Ezáltal ovális alap jön létre, amely alkalmas a csomag felállítására.

Főbb funkciók

  1. Fólialetekerés és -alakítás : A rugalmas hálóból először az alapvető alakot készíti el.
  2. Zacskó, illetve tasak készítése : Az oldalak, és esetleg az alsó rész lezárása.
  3. Jelölés, húzás és vágás : Elcsúszás illesztése, csomagok korrigálása és szétválasztása.
  4. Nyitás és töltés : Csomag előkészítése a termékkel való megtöltésre.
  5. Nyújtás és zárás : A csomag felső részének lezárása.
  6. Továbbító karok : A szétválasztott csomagokat irányítják útba.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

Automatizáljuk a gépeket! A HFFS gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt.

Automatizáljuk a gépeket! A HFFS gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt. Emellett biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és az Omron elismert minőségével és megbízhatóságával rendelkezik.

A – Sokoldalú recept- és adatkezelés

A gépek exportálása során szükséges a több nyelvű felhasználói felület, amellyel egyszerű a receptkezelés. Más fontos tényezők például a CIF kártya adatrögzítése (CFR21), és nem szabad elhanyagolni a PDF, flash és videofájlok kezelését sem. Az Omron NS sorozatú HMI ezeket a funkciókat egy kiforrott és stabil gépillesztő megoldásban kínálja.

B – Biztonságos távoli hozzáférés

A gépgyártóknak alapvető fontosságú a gépek diagnosztikája és szervizelése a vevő telephelyén. A végfelhasználó is profitál a távoli hozzáférésből, mivel a gép könnyen elérhető, és valós idejű termelési információkat szolgáltat. Az Omron széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a biztonságos távoli hozzáféréses megoldásokban.

C – Szervo CAM szinkronizálása

A mechanikus CAM tengellyel szinkronizált, sima filmmozgatáshoz létre kell hozni a fóliahúzó szervo virtuális CAM profilját. Az Omron G5 szervót erre a funkcióra optimalizálták, mivel reteszelő bemenete képes fogadni az E3ZM-V jelölésérzékelő jelét. Mindezt az NJ gépvezérlő fogja össze és irányítja.

További automatizálási megoldások