Vízszintes üzemű folyamatos működésű csomagológép | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Vízszintes üzemű folyamatos működésű csomagológép

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Vízszintes üzemű folyamatos működésű csomagológép

Forgó lezárókések (szervohajtású)

Az áramló termékek fölött elhelyezett csomagolóanyaggal a vízszintes üzemű HFFS (Form, Fill and Seal) folyamatos működésű csomagológépek vízszintes helyzetben üzemelve vonják be a terméket fóliával. Miután a gép hosszanti irányban lezárja a csomagolást alul, a forgó lezárókések lezárják a széleket keresztben, és ezzel egyidejűleg különálló részekre vágják a csomagot.

Főbb funkciók

A HFFS folyamatos működésű csomagológépek alkalmasak nagy darabszámú, tömör termékek nagy sebesség mellett történő csomagolására. A csokoládék csomagolásánál rendszerint nem fűtött lezárókéseket használnak. Ezen hideg lezárási technológia során a fóliára előre felvitt ragasztót alkalmaznak, amit összenyomva zárják le a csomagokat.

  1. Fóliatekercselés : Gondoskodik a fólia megfelelő feszességéről.
  2. Termékadagolás és termékfelismerés : Gondoskodik a tökéletes térközről, és hogy termékhiány esetén ne vegye kezdetét a csomagolási művelet.
  3. Hosszirányú húzás és lezárás : Hosszirányú fóliaadagolás, pozícionálás és lezárás beépített markerkorrekcióval.
  4. Keresztirányú lezárás és vágás : Forgókéssel különválasztja a csomagokat a szélek lezárása után.
  5. Becsomagolt termékek kiadása : Továbbítás a másodlagos csomagoláshoz, opcionálisan az automatikus kiadórendszerekhez igazított térközzel.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

A HFFS gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt.

A HFFS gépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai elemeket és a mozgatást, illetve a hibrid vezérlőt. Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron elismert minőségével és megbízhatóságával.

A – Sysmac Studio: Egy szoftver mind fölött!

Az Omron képes biztosítani a gyors fejlesztés, komplett tesztelés és biztonságos működtetés feltételeit. A teljes gép egyetlen kapcsolat használatával történő vezérlését és konfigurálását lehetővé tévő Sysmac Studio szoftver olyan fejlett és hatékony módszereket kínál, melyek korábban nem látott lehetőségeket nyitnak a fejlesztésben és gyártásban.

B – Alkalmazásspecifikus funkcióblokkok

A formázó-töltő-záró gépek esetén kulcsfontosságú, hogy az első terméktől fogva mindig tökéletes lezárás jöjjön létre. Az Omron Sysmac megoldás ezért integrálja a hőmérséklet-szabályozást, valamint a hegesztőpofák időzítését és nyomásvezérlését.

A formázó-töltő-záró gépekhez az Omron által kifejlesztett funkcióblokkok (FB) – mint például a forgókés FB vagy a közvetlen hőteljesítmény-szabályozó FB – fokozzák a teljesítményt és csökkentik a karbantartással töltött időt.

C – Pontos térköz a termékek adagolásánál

Az E3Z fotoelektromos érzékelő és a G5 szervós vezérlő segítségével pontos terméktérköz érhető el. Az NJ gépvezérlő beépített mozgás és logikai motorja révén a termékek közti térköz könnyedén beállítható, akár menet közben is.

D – Szinkronizált nagy sebességű hálózat

A lezárókések fólia- és termékadagolással való szinkronizálásával a reakcióidő a termékek hiányára/a lezárás mellőzésére és a fóliacsúszásra nagy mértékben javul, ha nagy sebességű és szinkronizált hálózatot használunk (pl. EtherCAT hálózatot) a vezérlő és a működtető szervók közötti adatátvitelhez.

Ehhez a megoldáshoz kapcsolódik

További automatizálási megoldások