Nagy teljesítményű lineáris zsugorfóliás címkéző | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Nagy teljesítményű lineáris zsugorfóliás címkéző

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Nagy teljesítményű lineáris zsugorfóliás címkéző

A berendezés leírása

A zsugorfóliás címkéket a rendszer egy tekercsről kapja, folytonos háló formájában, a címkézetlen palackokat egy behordószalag továbbítja, és egy forgó tápcsiga méri le. Amikor a palackok bekerülnek a címkézőbe, és elhaladnak egy kapcsolócella mellett, a rendszer kinyitja a háló formátumú címkéket, és egy henger cső formájúra alakítja azokat, adagolja, majd precízen méretre vágja, nyomtatott grafikával pontosan regisztrálja, és a palackra helyezi, amelyet továbbít a gőzcsatornába.

Címkéző és zsugorító kemence

A nagysebességű címkéző szakaszolja a film továbbítását, precízen regisztrálva nyomtatott grafikával a két egymást követő vágási művelet között. A gőzcsatorna hőt fejleszt a címkék zsugorításához és a megfelelő rögzítéséhez a palackon.

A gép főbb funkciócsoportjai

  1. Pozicionálójel-érzékelés
  2. Lebegő henger
  3. Filmtovábbító kerekek: Két továbbítógörgő forog a hengeren. A film vezetése annak a görgők és a henger közötti bevezetésével valósul meg.
  4. Vágószerelvény: A vágó két egymás fölé helyezett forgó gyűrűből áll. A fordulatszám különbözősége miatt a pengék helyzete a behúzott helyzet és a vágási helyzet között váltakozik.
  5. Kidobókerekek: A kiadó mechanizmus a háló levágott részét a tartály fölé helyezi.
  6. Kidobást kapcsoló cella: A kidobást a terméknek a cella melletti elhaladása eredményezi.
  7. Központi motor és jeladótengely
  8. Simítógörgők
  9. Zsugorító kemence

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

A zsugorfóliás címkézőgépekhez szükséges összes automatizálási terméket szállítani tudjuk, beleértve a logikai és a mozgás vagy a hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket, hőmérséklet-érzékelőket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron márka jól ismert minőségével és megbízhatóságával.

Gyors regisztrációvezérlés a címke pozicionálásához és elhelyezéséhez minden működési sebességnél

A címkére nyomtatott regisztrációs jel a táplálás ellenőrzésére, valamint a csúszásból vagy rossz pozicionálásból származó hibák kompenzációjára szolgál. A regisztrációs vezérlés az adott lépésben felméri a hibát, majd a következő lépésben alkalmazza a korrekciót. Az NJ vezérlő rögzíti a címkeregisztrációs eseményt, és szinkronizálja a címkeadagolást a fő jeladótengellyel, hogy a címke a megfelelő pillanatban legyen elhelyezve a terméken.

Előre programozott bütyökprofilok a gyors átálláshoz

A bütyökprofilok manuális létrehozásához komoly számításokra és a mozgásvezérlés alapos ismeretére lehet szükség. A Sysmac Studio bütyökprofil-szerkesztője könnyen használható eszközt biztosít az elektronikus bütyökprofil tervezéséhez. Ezek a profilok előre programozhatók és a vezérlő memóriájában tárolhatók. Amikor a gép működése során eltérő bütyökprofilra van szükség, egy váltási utasítás hajtható végre a felhasználói programban a terminálon keresztül. Ez a megoldás a termékváltást egyszerű szoftveres parancsokká egyszerűsíti.

Speciális bütyökprofil a vibrációmentes működéshez és a magasabb termelékenységhez

Az EtherCAT funkcióval rendelkező NJ vezérlő a fő jeladó pozíciójához igazítja az összes gép mozgását. Az NJ vezérlő egy folytonos, harangformájú sebességprofilpárt állít elő, amely pontosan szabályozza a filmtovábbító kerekek és a kidobókerekek gyorsulását és lassulását a fő jeladó forgásának függvényeként.

A filmtovábbítás és a címkekiadás bütyökprofilokkal való szinkronizálása garantálja a vibráció hiányát bármely működési sebesség mellett. Működés közben a sebesség módosítható az NS képernyőn anélkül, hogy le kellene állítani a gépet, és kimaradna akár egyetlen címke elhelyezése is egy palackra.

Ehhez a megoldáshoz kapcsolódik

További automatizálási megoldások