Kartondobozos csomagológép | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Kartondobozos csomagológép

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Kartondobozos csomagológép

A rendszer egy forgó adagoló segítségével kiveszi a kartonpapírt a tárolóból, és egy szállítószalag segítségével a felszedő és elhelyező rendszerhez szállítja azt. Az árukat két, egymástól függetlenül működő robot szedi fel és helyezi rá a kartonlapokra.

A gép főbb funkciócsoportjai

A megpakolt kartonlap ezután présszalagokon keresztül a hajtogatóállomásra kerül, ahol két oldalsó szállítószalag gondoskodik a karton precíz pozícionálásáról, hogy a ragasztó felhelyezése, a felső fülek összetűzése és a rögzítőfülek behajtása pontos legyen. Az eredmény: szorosan kartondobozba csomagolt áruk, ahol a rögzítőfülek megakadályozzák, hogy az áruk kicsússzanak a dobozból.

  1. Forgó elhelyező
  2. Robotizált adagoló modul: Kamerás robotrendszer szállítja és helyezi rá finoman az árukat az üres kartonlapra.
  3. Indexelő szállítószalagok: Két szállítószalag kapja el a karton hátsó felét és viszi azt a csomagolóállomásra.
  4. Felső présszalag: Két felső présszalag fogja meg az árukat és végzi el az oldalsó hajtogatási műveletet.
  5. Oldalsó indexelő szállítószalagok: Két szállítószalag kapja el a karton hátsó, oldalsó részét és viszi azt a ragasztási és füllezárási műveletek során.
  6. Felső panelt lezáró egység: A felső paneleket két fülhajtogató lemez váltott működése hajtja be. A lemezek egy-egy szíjhajtású lineáris tengelyen helyezkednek el.
  7. Ragasztóadagoló: Ahogy a kartondobozokat viszik előre az oldalsó szállítószalagok, végálláskapcsolók működésbe hozzák a ragasztópisztolyokat – pontosan a ciklus megfelelő pozícióiban.
  8. Felső dobozformáló rendszer: A kartonokat tolórudak és csomagrögzítők fogják közre. A hárompontos művelet során a háromszalagos rendszer úgy igazítja a füleket, hogy végül egy tökéletes dobozforma jöjjön ki.
  9. Perforálóállomás: Egy forgó rendszer kilyuggatja a karton oldalfalát, hogy a rögzítőfüleket be lehessen hajtani.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

Automatizáljuk a gépeket! Képesek vagyunk a kartondobozos csomagológépek automatizálásához szükséges összes eszközt biztosítani, így például kamerákat, robotokat, vezérlőelektronikát, valamint mozgás- vagy hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, delta és scara robotokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron márka jól ismert minőségével és megbízhatóságával.

Robotok tökéletes integrálása

A robotkinematika fő gépvezérlőbe történő integrálása kulcsfontosságú tényező azon eredetiberendezés-gyártók számára, akik optimalizálni szeretnék gépeik költségeit és teljesítményét. Az egyetlen vezérlőben megtalálható kinematikai algoritmusnak, mozgásvezérlésnek és logikai utasításoknak köszönhetően a robotizált dobozológépek egyetlen folytonos rendszerként vezérelhetők, nem pedig különálló modulok láncolataként. A gép teljes egészében a Sysmac NJ vezérlő programjából vezérelhető. A robotok ennek köszönhetően szinkronban vannak a csomagológép többi részével, ami nagyban fokozza a gép koordinálhatóságát.

Elektronikus transzmisszióstengely-vezérlés

A Sysmac NJ vezérlővel és az EtherCAT hálózaton keresztül kommunikáló G5 szervohajtásokkal a szervomotorokat a rendszer elektronikusan szinkronizálja (sebesség, pozíció, időzítés), így ideális elektronikus transzmissziós tengelyt hoz létre. Nincs többé szükség bonyolult mechanikai kapcsolásokra a gép különböző műveleteinek összehangolásához. Minden valódi tengely össze van kapcsolva egy virtuális főtengellyel. A szinkronizációs arány könnyedén módosítható, így a tengelyek menet közben is csatlakoztathatók és leválaszthatók. Az elektronikus transzmisszióstengely-vezérlés nagy mértékben leegyszerűsíti a gép működtetését.

Formátumváltás egyetlen gombnyomásra

Az automatikus átváltás drámai módon javítja a gépsorok hatékonyságát és csökkenti az emberi hiba lehetőségét. A Sysmac NJ vezérlő recepttámogatást nyújt az egyszerű formátumváltáshoz, lehetővé téve a receptek vezérlőben való tárolását és kezelőfelületről való betöltését. Minden váltófokozat, bütyökbeállítás és mozgásprofil elektronikus módosítható – gyakorlatilag egyetlen gombnyomással, így a formátumváltás csupán szoftveres parancsok kiadásából áll.

További automatizálási megoldások