Kartondobozos csomagológép | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Kartondobozos csomagológép

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Kartondobozos csomagológép

A rendszer egy forgó adagoló segítségével kiveszi a kartonpapírt a tárolóból, és egy szállítószalag segítségével a felszedő és elhelyező rendszerhez szállítja azt. Az árukat két, egymástól függetlenül működő robot szedi fel és helyezi rá a kartonlapokra.

A gép főbb funkciócsoportjai

A megpakolt kartonlap ezután présszalagokon keresztül a hajtogatóállomásra kerül, ahol két oldalsó szállítószalag gondoskodik a karton precíz pozícionálásáról, hogy a ragasztó felhelyezése, a felső fülek összetűzése és a rögzítőfülek behajtása pontos legyen. Az eredmény: szorosan kartondobozba csomagolt áruk, ahol a rögzítőfülek megakadályozzák, hogy az áruk kicsússzanak a dobozból.

  1. Forgó elhelyező
  2. Robotizált adagoló modul: Kamerás robotrendszer szállítja és helyezi rá finoman az árukat az üres kartonlapra.
  3. Indexelő szállítószalagok: Két szállítószalag kapja el a karton hátsó felét és viszi azt a csomagolóállomásra.
  4. Felső présszalag: Két felső présszalag fogja meg az árukat és végzi el az oldalsó hajtogatási műveletet.
  5. Oldalsó indexelő szállítószalagok: Két szállítószalag kapja el a karton hátsó, oldalsó részét és viszi azt a ragasztási és füllezárási műveletek során.
  6. Felső panelt lezáró egység: A felső paneleket két fülhajtogató lemez váltott működése hajtja be. A lemezek egy-egy szíjhajtású lineáris tengelyen helyezkednek el.
  7. Ragasztóadagoló: Ahogy a kartondobozokat viszik előre az oldalsó szállítószalagok, végálláskapcsolók működésbe hozzák a ragasztópisztolyokat – pontosan a ciklus megfelelő pozícióiban.
  8. Felső dobozformáló rendszer: A kartonokat tolórudak és csomagrögzítők fogják közre. A hárompontos művelet során a háromszalagos rendszer úgy igazítja a füleket, hogy végül egy tökéletes dobozforma jöjjön ki.
  9. Perforálóállomás: Egy forgó rendszer kilyuggatja a karton oldalfalát, hogy a rögzítőfüleket be lehessen hajtani.

Ön fogalmazza meg az automatizálási igényt – mi szállítjuk a teljes megoldást

Automatizáljuk a gépeket! Képesek vagyunk a kartondobozos csomagológépek automatizálásához szükséges összes eszközt biztosítani, így például kamerákat, robotokat, vezérlőelektronikát, valamint mozgás- vagy hibrid vezérlőt.

Biztosítani tudjuk a motorokat, hajtásokat, delta és scara robotokat, helyzetérzékelőket, biztonsági eszközöket és egyéb panelalkatrészeket. Az elemek mindegyike könnyen rendszerbe illeszthető, és rendelkezik az Omron márka jól ismert minőségével és megbízhatóságával.

Robotok tökéletes integrálása

A robotkinematika fő gépvezérlőbe történő integrálása kulcsfontosságú tényező azon eredetiberendezés-gyártók számára, akik optimalizálni szeretnék gépeik költségeit és teljesítményét. Az egyetlen vezérlőben megtalálható kinematikai algoritmusnak, mozgásvezérlésnek és logikai utasításoknak köszönhetően a robotizált dobozológépek egyetlen folytonos rendszerként vezérelhetők, nem pedig különálló modulok láncolataként. A gép teljes egészében a Sysmac NJ vezérlő programjából vezérelhető. A robotok ennek köszönhetően szinkronban vannak a csomagológép többi részével, ami nagyban fokozza a gép koordinálhatóságát.

Elektronikus transzmisszióstengely-vezérlés

A Sysmac NJ vezérlővel és az EtherCAT hálózaton keresztül kommunikáló G5 szervohajtásokkal a szervomotorokat a rendszer elektronikusan szinkronizálja (sebesség, pozíció, időzítés), így ideális elektronikus transzmissziós tengelyt hoz létre. Nincs többé szükség bonyolult mechanikai kapcsolásokra a gép különböző műveleteinek összehangolásához. Minden valódi tengely össze van kapcsolva egy virtuális főtengellyel. A szinkronizációs arány könnyedén módosítható, így a tengelyek menet közben is csatlakoztathatók és leválaszthatók. Az elektronikus transzmisszióstengely-vezérlés nagy mértékben leegyszerűsíti a gép működtetését.

Formátumváltás egyetlen gombnyomásra

Az automatikus átváltás drámai módon javítja a gépsorok hatékonyságát és csökkenti az emberi hiba lehetőségét. A Sysmac NJ vezérlő recepttámogatást nyújt az egyszerű formátumváltáshoz, lehetővé téve a receptek vezérlőben való tárolását és kezelőfelületről való betöltését. Minden váltófokozat, bütyökbeállítás és mozgásprofil elektronikus módosítható – gyakorlatilag egyetlen gombnyomással, így a formátumváltás csupán szoftveres parancsok kiadásából áll.

További automatizálási megoldások