Csomagológép-automatizálási megoldások | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Csomagológép-automatizálási megoldások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Csomagológép-automatizálási megoldások

Ha egy vállalat több mint 20 éven át automatizálási megoldásokat szállít a csomagológép-gyártóknak, különféle megoldások széles kínálatát dolgozza ki. Mi pontosan ezt tettük.

Mivel azonban szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, ezek a korszerű automatizálási megoldások nemcsak gyorsaságot, sokoldalúságot, és – mindenekelőtt – megbízhatóságot biztosítanak a csomagolási folyamatban, hanem bevezetésük is meglepően egyszerű. Tekintse meg az alábbiakban néhány megoldásunkat.

hffs-mcs-08 420x300 sol

Vízszintes formázó-töltő-záró (HFFS) gép

Egy HFFS gépben a rugalmas hálót, illetve fóliát letekerik, kialakítják a csomagokat, majd két oldalon, és esetleg az alján is lezárják. Miután függőlegesen megtöltik a termékkel, a felső rész lezárásával elkészül a csomag. Mielőtt az utolsó zárást megcsinálják, egy kiöntőt helyezhetnek el benne. Mindeközben a rugalmas csomagolóanyag vízszintesen mozog, de a csomagok függőlegesen helyezkednek el. Az alábbi képen egy közvetett működésű, kényszerpályával hajtott gép látható. Folyamatos működésű gépek is vannak, amelyeknél a 4-6. szakaszokat gyakran egy karusszelbe építik be.

Bővebben
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Kartondobozos csomagológép

A rendszer egy forgó adagoló segítségével kiveszi a kartonpapírt a tárolóból, és egy szállítószalag segítségével a felszedő és elhelyező rendszerhez szállítja azt. Az árukat két, egymástól függetlenül működő robot szedi fel és helyezi rá a kartonlapokra.

Bővebben
mcs palletiser 420x300px sol

Raklapcsomagoló robot

A raklapcsomagoló állványos robot lineáris, Cartesius-féle (XYZ), koordinátarendszerű robot tárgyfelszedő és -elhelyező alkalmazásokhoz. A tengelyek együttesen lineárisan csúsznak, nem pedig forognak, mint egy robotkar esetében.

Bővebben
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Kameravezérelt robotizált mérőcella vagy szortírozó rakodó

A gép egy két, párhuzamosan haladó adagolószalagon átívelő keretre szerelt robotból áll. Az egyik szállítószalag a termékeket, a másik pedig a kartonokat adagolja. A robot felveszi a szállítószalagon véletlenszerűen haladó termékeket, és elhelyezi azokat a mozgó kartonokban. A mozgó termékek pillanatnyi helyzetét a rögzített kamera képét felhasználó képalkotó rendszer számítja ki. Eközben a rendszer a regisztrációs szenzor segítségével követi a kartonok pozícióját. A rendszer így mindkét szállítószalagot nyomon követi, ami lehetővé teszi, hogy a robot termékeket helyezzen át az egyik mozgó szalagról a másikra.

Bővebben
shrink sleever machine image 420x300 sol

Nagy teljesítményű lineáris zsugorfóliás címkéző

A zsugorfóliás címkéket a rendszer egy tekercsről kapja, folytonos háló formájában, a címkézetlen palackokat egy behordószalag továbbítja, és egy forgó tápcsiga méri le. Amikor a palackok bekerülnek a címkézőbe, és elhaladnak egy kapcsolócella mellett, a rendszer kinyitja a háló formátumú címkéket, és egy henger cső formájúra alakítja azokat, adagolja, majd precízen méretre vágja, nyomtatott grafikával pontosan regisztrálja, és a palackra helyezi, amelyet továbbít a gőzcsatornába.

Bővebben
01 pmi tray sealer machine 420x300 sol

Tálcalezáró indexáló keresztrudas meghajtórendszerrel

Az üres tálcákat egy tálcaadagoló tölti a behordó sorra, ahonnan a lezáróállomásra kerülnek. A vákuumban vagy semleges gázok környezetében folyó lezárási művelet során a berendezés a tálcák élére hőre lágyuló fóliát hegeszt. A lezárási műveletet megelőzően a gép új fóliát tekercsel le, a tálcák fölé helyezi, a tálcák élére hegeszti, és a hulladéktekercsre tekercseli.

Bővebben
thermo form fill seal numbered400x300 sol

Hőformázás, töltés és lezárás

A hőformázó-töltő-záró (TFFS) gépek a hőformázható anyagból készült hálót felmelegítik, és nyomás/vákuum alkalmazásával formára alakítják. A formák a megtöltés után felső fóliás lezárást kapnak, és végül önálló csomagokra vágják szét őket. A különböző gépek a csomagokat egy vagy több sávban képesek kezelni, és rendelkezhetnek olyan berendezéssel, ami lehetővé teszi gázok alkalmazását a csomagok lezárása előtt.

Bővebben
tray sealing inline transport machine sol

Tálcalezáró markolókaros tálcatovábbítással

A tálcalezárók fedőfóliát helyeznek a tálcákra. Az üres tálcák lerakodását a gép egy integrált része – leggyakrabban egy tálcaadagoló – végzi. A termékkel való megtöltés után a fólia ráhelyezésével a gép lehegeszti a tálcákat. A lehegesztett tálcát a rendszer végül a következő lépéshez továbbítja, ami általában a másodlagos csomagolás.

Bővebben