Csomagológép-automatizálási megoldások | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Csomagológép-automatizálási megoldások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Csomagológép-automatizálási megoldások

Ha egy vállalat több mint 20 éven át automatizálási megoldásokat szállít a csomagológép-gyártóknak, különféle megoldások széles kínálatát dolgozza ki. Mi pontosan ezt tettük.

Mivel azonban szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, ezek a korszerű automatizálási megoldások nemcsak gyorsaságot, sokoldalúságot, és – mindenekelőtt – megbízhatóságot biztosítanak a csomagolási folyamatban, hanem bevezetésük is meglepően egyszerű. Tekintse meg az alábbiakban néhány megoldásunkat.

hffs-mcs-08 420x300 sol

Vízszintes formázó-töltő-záró (HFFS) gép

Egy HFFS gépben a rugalmas hálót, illetve fóliát letekerik, kialakítják a csomagokat, majd két oldalon, és esetleg az alján is lezárják. Miután függőlegesen megtöltik a termékkel, a felső rész lezárásával elkészül a csomag. Mielőtt az utolsó zárást megcsinálják, egy kiöntőt helyezhetnek el benne. Mindeközben a rugalmas csomagolóanyag vízszintesen mozog, de a csomagok függőlegesen helyezkednek el. Az alábbi képen egy közvetett működésű, kényszerpályával hajtott gép látható. Folyamatos működésű gépek is vannak, amelyeknél a 4-6. szakaszokat gyakran egy karusszelbe építik be.

Bővebben
mcs palletiser 420x300px sol

Raklapcsomagoló robot

A raklapcsomagoló állványos robot lineáris, Cartesius-féle (XYZ), koordinátarendszerű robot tárgyfelszedő és -elhelyező alkalmazásokhoz. A tengelyek együttesen lineárisan csúsznak, nem pedig forognak, mint egy robotkar esetében.

Bővebben
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Kartondobozos csomagológép

A rendszer egy forgó adagoló segítségével kiveszi a kartonpapírt a tárolóból, és egy szállítószalag segítségével a felszedő és elhelyező rendszerhez szállítja azt. Az árukat két, egymástól függetlenül működő robot szedi fel és helyezi rá a kartonlapokra.

Bővebben
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Kameravezérelt robotizált mérőcella vagy szortírozó rakodó

A gép egy két, párhuzamosan haladó adagolószalagon átívelő keretre szerelt robotból áll. Az egyik szállítószalag a termékeket, a másik pedig a kartonokat adagolja. A robot felveszi a szállítószalagon véletlenszerűen haladó termékeket, és elhelyezi azokat a mozgó kartonokban. A mozgó termékek pillanatnyi helyzetét a rögzített kamera képét felhasználó képalkotó rendszer számítja ki. Eközben a rendszer a regisztrációs szenzor segítségével követi a kartonok pozícióját. A rendszer így mindkét szállítószalagot nyomon követi, ami lehetővé teszi, hogy a robot termékeket helyezzen át az egyik mozgó szalagról a másikra.

Bővebben
shrink sleever machine image 420x300 sol

Nagy teljesítményű lineáris zsugorfóliás címkéző

A zsugorfóliás címkéket a rendszer egy tekercsről kapja, folytonos háló formájában, a címkézetlen palackokat egy behordószalag továbbítja, és egy forgó tápcsiga méri le. Amikor a palackok bekerülnek a címkézőbe, és elhaladnak egy kapcsolócella mellett, a rendszer kinyitja a háló formátumú címkéket, és egy henger cső formájúra alakítja azokat, adagolja, majd precízen méretre vágja, nyomtatott grafikával pontosan regisztrálja, és a palackra helyezi, amelyet továbbít a gőzcsatornába.

Bővebben
01 pmi tray sealer machine 420x300 sol

Tálcalezáró indexáló keresztrudas meghajtórendszerrel

Az üres tálcákat egy tálcaadagoló tölti a behordó sorra, ahonnan a lezáróállomásra kerülnek. A vákuumban vagy semleges gázok környezetében folyó lezárási művelet során a berendezés a tálcák élére hőre lágyuló fóliát hegeszt. A lezárási műveletet megelőzően a gép új fóliát tekercsel le, a tálcák fölé helyezi, a tálcák élére hegeszti, és a hulladéktekercsre tekercseli.

Bővebben
thermo form fill seal numbered400x300 sol

Hőformázás, töltés és lezárás

A hőformázó-töltő-záró (TFFS) gépek a hőformázható anyagból készült hálót felmelegítik, és nyomás/vákuum alkalmazásával formára alakítják. A formák a megtöltés után felső fóliás lezárást kapnak, és végül önálló csomagokra vágják szét őket. A különböző gépek a csomagokat egy vagy több sávban képesek kezelni, és rendelkezhetnek olyan berendezéssel, ami lehetővé teszi gázok alkalmazását a csomagok lezárása előtt.

Bővebben
tray sealing inline transport machine sol

Tálcalezáró markolókaros tálcatovábbítással

A tálcalezárók fedőfóliát helyeznek a tálcákra. Az üres tálcák lerakodását a gép egy integrált része – leggyakrabban egy tálcaadagoló – végzi. A termékkel való megtöltés után a fólia ráhelyezésével a gép lehegeszti a tálcákat. A lehegesztett tálcát a rendszer végül a következő lépéshez továbbítja, ami általában a másodlagos csomagolás.

Bővebben