Az Ön szakértő partnere | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az Ön szakértő partnere

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az Ön szakértő partnere

Immár több mint 30 éve, hogy számos európai csomagolóipari gépgyártó vállalkozás az Omron mellett dönt, ha automatizálási megoldásokról van szó.

Termékeink minőségéről és megbízhatóságáról ismert vállalatunk a fejlett csomagolóberendezések innovációja terén is elismertségre tett szert. A közelmúltban fejlett csomagolóipari automatizálási termékek széles körét hoztuk forgalomba, és bevezettünk egy egészen új vezérlési platformot – ez a Sysmac, amelyben a csomagolóipari mérnökök egyetlen programnyelven és egyetlen csatlakozási típussal dolgozhatnak.

Megnyitottuk továbbá Európa első „csomagolóipari automatizálási tesztközpontját” Barcelonában: ebben a legkomolyabb csúcstechnológiát felvonultató létesítményben az Omron ügyfelei tesztelhetik és a valóságban is igazolhatják automatizálási elképzeléseiket, mielőtt elköteleznék magukat. Ezen tevékenységei révén egyre több európai csomagolóipari gyártó választja az Omront.

Hogyan lehetünk a segítségére?

Először is: automatizálási szakértelemmel

Szakértő automatizálási partnerként az Omron az új csomagolóberendezések kialakítását vagy meglévők továbbfejlesztését a folyamat mindegyik fázisában támogatni tudja.

Mérnökeink rugalmas megoldásokat kínálnak, még inkább magától értetődő vezérléssel, még több valós idejű, folyamatos mozgású működéssel, a robottechnika egyszerűbb integrációjával és még több receptalapú átállással, amelyeknek végrehajtása csak egy képernyőérintés.

Globális jelenlét

Több mint 200 helyszíni mérnök csaknem 200 helyszínen, világszerte 34 országban.

Globális gyártóként szolgáltatásainkat bárhol elérheti a világon.

Bárhol telepítse is gépeit, igény esetén kijelölünk egy helyszíni kapcsolattartó értékesítő mérnököt a képzés, a cserealkatrész-ellátás vagy akár a gépek rendszerbe állításának megkönnyítésére. Mindezt helyi nyelven, honosított dokumentumokkal – hogy Ön egészen nyugodt lehessen.

Szakértelem

Kialakítás

Ossza meg elképzeléseit értékesítési szakembereinkkel. Ők rendelkeznek azzal a tapasztalattal és tudással, ami a döntéshozatalhoz szükséges. Több ezer eredeti termékgyártó fektette bizalmát munkatársainkba. Éljen Ön is a lehetőséggel – elég egy telefonhívás!

Tervkészítés

Ahogy a projekt egyre kidolgozottabbá válik, automatizálási központjaink segítségével tesztelheti a mozgatási, robottechnikai, hálózati, biztonsági, minőségvezérlési stb. trendeket, és naprakész ismereteket szerezhet azok legújabb megoldásaival kapcsolatban. A Tsunagi (kapcsolati) laboratóriumunk segítségével tesztelheti és kiértékelheti a teljes rendszert az új géphálózatunk (EtherCAT) és gyárhálózatunk (EtherNet/IP) használatával.

Az együttműködés megkezdésétől fogva külön alkalmazási mérnököt jelölünk ki a projekt összes műszaki feladatának koordinálására. Mérnökeink mélyreható tudással rendelkeznek a gépautomatizálásban alkalmazott hálózatokról, PLC-kről, mozgásvezérlésről, biztonságról és terminálokról.

Bizalom

Fejlesztés

A prototípusfázis során rugalmas technikai támogatásra, terméktámogatásra és termékcserére van szükség.

Ennek érdekében külön ügyfélszolgálati szakembert jelölünk ki, aki az összes logisztikai feladatot intézi, és biztosítja, hogy Ön az igazán fontos kérdésekre koncentrálhasson.

Garancia

Sorozatgyártás

Az Omron az Önök gépeinek teljes életciklusán keresztül megbízható szállítást, rendszeres szoftverfrissítést, gyors szervizelést és hatékony globális támogatást nyújt az Önök végfelhasználói számára.


Alapszolgáltatásaink:

  • 5 napos javítás, háztól házig
  • 3 napos szállítás

Csomagolóipari egyesületek

Csomagolóipari egyesületekkel és egyetemekkel való kapcsolatunknak köszönhetően mindig tájékozottak vagyunk a gépgyártók igényeivel kapcsolatban, és ügyfeleinket csúcstechnológiás megoldásokkal tudjuk támogatni.

Másodsorban: minőségi termékekkel

Ahhoz, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk, kulcsfontosságú, hogy termékek széles körét kínáljuk. Önnek viszont a jövedelmezőség miatt elengedhetetlen,

hogy kitűnő minőségű termékeket használjon. Az Omron szerencsére mindkettőt biztosítja, és új mércét állít a megbízhatóságban és robusztusságban még a legzordabb körülmények között is.