Vevői referenciák

Az Omron vállalatnál szívesen meghallgatjuk ügyfeleink véleményét. Akár egész nap hallgatnánk igényeiket – ezek ötleteket adnak nekünk. Mivel már több mint 20 éve figyelünk oda csomagológép-gyártó ügyfeleinkre, nem meglepő, hogy már számos jó ötletünk volt.

De úgy gondoljuk, hogy Ön nem annyira arra kíváncsi, mi mit mondunk róluk, mint inkább arra, hogy mi az Önhöz hasonló emberek, azaz az ügyfeleink véleménye.

From compound to tube, in any format

A vegyülettől a tubusig, bármilyen formában!

Olvassa el, hogy az Omron PLC-i és érintőképernyői miért alkotják az Axomatic által mindenfajta krémek, gélek és emulziók gyártására és csomagolására kifejlesztett megoldások központi elemét.

Bővebben
Omag 420 x 300.jpg

Tartsa szemmel a lejárati dátumot!

A legkorszerűbb csomagológép, amely kompakt, megbízható, bővelkedik innovatív funkciókban és amelynek könnyen megközelíthetők az alkatrészei. Ismerje meg a stick formátumú csomagológépek új családjának funkcióit, amelyet az Omag tervezett az Omronnal együttműködve a Dompé „Okitask” nevű gyógyszerének gyártásához.

Bővebben
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Gyógyszeripari szerződéses gyártó

Hogyan szállított ki egy szerződéses gyártó 1 000 000 szerializált csomagot több, különböző szabványoknak és eljárásmódoknak megfelelő gyógyszeripari vevőnek... több gyártási telephely, szerződéses gyártó, újracsomagoló és egyéb szolgáltatók hálózatán keresztül – és mindezt az elvárt EU előírásoknak megfelelően, központilag regisztrálva minden egyedi kódot?

Bővebben
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Segítünk a Line Equipment vállalatnak korszerűbb gépeket fejleszteni

Nézze meg az interjút, amelyben bemutatjuk, hogy a Line Equipment vállalat a támogatásunkkal, a hardver- és szoftvermegoldásainkat a gépeikbe építve hogyan tudott korszerűbb termékekkel megjelenni a piacon.

Bővebben
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

A New-Motion cég darupályás palettázó robotot fejleszt.

Az Omron tanácsadással és műszaki támogatással igyekezett megkönnyíteni az új palettázó robot fejlesztését. Ez számos új célpiacot jelentett az új típusú PLC-k számára többek között az élelmiszeriparban vagy az italgyártásban.

Bővebben
Effytec packaging reference

Sysmac – a folyamatos működésű csomagoló gépek központi eleme

A spanyolországi Effytec -  csomagolástechnika gépek gyártásával foglalkozó - cég rendkívül elégedett a SYSMAC platform hatékonyságával, amely lerövidítette a fejlesztésre és a megvalósításra fordított időt. Külön kiemelték, hogy a mozgásvezérléshez és a logikai feladatok programozásához egyetlen szoftverre van csak szükség, ezáltal biztosítva, hogy a gyártósoron az összes hajtás egymással teljesen szinkronban tudjon működni.

Bővebben
Storopack_420x300_v2.jpg

Rugalmas és kompakt eljárás térkitöltő papír előállítására

Egy termék és a csomagolása – például egy hullámpapír doboz – közötti hézag kitöltése sok termékgyártónak okoz problémát. Az egyik hagyományos megoldás a szorosan összehajtogatott papír, amelynek előnye, hogy könnyű, könnyen hozzáférhető, és újra felhasználható vagy újrahasznosítható.

Bővebben
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

Gépek, melyek felülmúlják a felhasználói várakozásokat

A finn Jomet gépgyártó csomagolási megoldások átfogó termékcsaládját gyártja az ügyfelek innovációs igényeinek megfelelően.

Bővebben
EU_CT_Ibonhart_Webimages_420x300.jpg

Kenyérszeletelő berendezés távoli hibakeresés és szoftverfrissítési funkcióval

Amikor az Egyesült Királyság egyik vezető automatikus kenyérszeletelő és csomagoló berendezéseket gyártó cége megrendelést kapott egy kazahsztáni sütödétől, úgy döntött, hogy a távoli hozzáférés lényeges szempont. A szoftverfrissítést és a hibakeresést lehetővé kell tenni a Angliából, Norwich-ból, anélkül, hogy egy mérnököt kelljen küldeni az ügyfél 6000 kilométerre fekvő telephelyére.

Bővebben
EU_CT_Auxpama_Webimages_420x300.jpg

Az új kenyérvágógép 55%-kal csökkenti a feldolgozási időt

A kenyérkészítés automatizálására szakosodott Auxpama nemrég dobott piacra egy új, automatikus barázdavágó gépet, amely a veknik felső részén található bevágásokat készíti a sütés előtt. A gép annyira fejlett technológiát alkalmaz, hogy a folyamatot több mint 6 percről 2,45 percre rövidíti le. Mindennek a szíve az Omron Sysmac egyesített vezérlőplatformja.

Bővebben
EU_CT_Ecocaps_Webimages_420x300.jpg

Az új italcsomagoló gép az összes állomást automatizálja egyetlen nagy sebességű busz segítségével

Amikor az olasz csomagológép-gyártó, az Ecocap’s úgy döntött, hogy kifejleszt egy új gépet az energiaital-piacra, lehetővé vált számára az Omron Sysmac platformon alapuló új automatizálási modell alkalmazása. A cél olyan palackozórendszer kialakítása volt, amely óránként akár 20 000 doboz megtöltésére képes, és az összes állomást egyetlen nagysebességű busz, az EtherCAT használatával automatizálja.

Bővebben
EU_CT_Mectra_Webimages_420x300.jpg

Az új raklapcsomagoló az Omron lineáris motor tengelykapcsolóját használja a vízszintes tengely mentén történő mozgatáshoz

A Ristora termékcsalád egyik legújabb csomagolósora az olasz csomagolási szakértő, a Mectra által készített raklapcsomagoló rendszert használ. Az új rendszer egy Omron Accurax sorozatú lineáris motort tartalmaz – lecserélve a hagyományos szalagos továbbítórendszert. Az eredmény? Nagyobb sebesség, nagyobb rugalmasság, magasabb szintű megbízhatóság.

Bővebben
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

Globális ügyfélbázis kiépítése több feladat gyorsabb elvégzésével

A Converging Solutions csomagrakodóját az Egyesült Királyság élelmiszer-ipari vállalatai széles körben alkalmazzák előre formázott csomagok automatikus rakodására. Amikor a vállalat az élelmiszeripar területén kívül és más országokban is versenybe akart szállni, a gépet úgy kellett továbbfejleszteniük, hogy többre legyen képes, rövidebb idő alatt.

Bővebben
mespic_machine_logo420x300.jpg

Teljes körű megoldás a Mespicnél...

Az olaszországi központú Mespic az integrált gyártósorvégi csomagolóberendezések tervezésére és gyártására specializálódott. A vállalat a közelmúltban az Omronnal együttműködésben fejlesztett ki egy teljes körű másodlagos és végső csomagolási megoldást teás tasakokhoz.

Bővebben