Nyomon követhetőség szerializálás révén – rugalmas csomagolási megoldások | Omron, Magyarország

Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Adatvédelmi irányelvek">

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Nyomon követhetőség szerializálás révén – rugalmas csomagolási megoldások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Nyomon követhetőség szerializálás révén

A hamisítás lehetőségének csökkentése – a fogyasztók tájékoztatásának fokozása

Az egyes termékek ellátási láncon keresztüli nyomon követése egyre fontosabbá válik a hamisítás elleni küzdelem és a fogyasztói biztonság növelése szempontjából. Ez érvényes a gyógyszeripari, kozmetikai, dohányipari, valamint az élelmiszer- és italgyártási iparágak termékeire.

Míg a hagyományos sarzs és tétel szintű nyomon követhetőség nyújt egy bizonyos szintű ellátásilánc kockázatkezelést, a szerializálás cikk szintű nyomon követhetőséget biztosít. Ez azt jelenti, hogy az egyes cikkek nyomon követhetők a gyártástól kezdve egészen a kiskereskedelmi forgalmazásig és a fogyasztói felhasználásig. Ennek számos előnye van, például bizonyítható, hogy az egyes cikkek eredetiek, és hogy törvényes csatornákon kerültek elosztásra.

Két fő kihívást kell leküzdeni a szerializálás révén való átfogó nyomon követhetőség elérése érdekében:

  1. Az adatok belső kezelése , az ellátási láncon levő partnerekkel és a fogyasztó-orientált szerverekkel
  2. A termelési hardver eszközök és folyamatok módosítása .

Ezeknek a kihívásoknak a leküzdésére két fő „filozófia” alakult ki az új adatkezelés és a termelési folyamat igények problémáinak megoldására – az önálló ponttól pontig rendszer (zárt egyetlen szállító) megoldás, és a rugalmas „réteg” megoldás. Az adatkezelés gyártósortól való elkülönítésével a rugalmas réteg megoldás számos rendszerelőnnyel jár.

Az alapok: mit kell tudni a nyomon követhetőségről?

pharmaboxes 420x300 v2 sol

Ember és gép által leolvasható 1D-s és 2D-s kódok

A változó jogi követelmények és a fogyasztók és gyártók növekvő igénye az egyes termékekkel kapcsolatos részletesebb információk iránt azt eredményezte, hogy megnőtt az igény a nyomon követési megoldások bevezetése iránt a gyógyszeripari, orvosi berendezési, dohánygyártási, kozmetikai, valamint élelmiszer- és italgyártási területek gyártó- és csomagolósorainál.

Bővebben
eu image5 producttraceability 288x120 sol

Rugalmas réteg megoldás

A szerializálás önálló ponttól pontig rendszer megoldását (zárt egyetlen szállítós megoldás) úgy hirdetik, mint azonnal használható rendszert, amely kielégít minden igényt, a nyomtatást, ellenőrzést, adatkezelést és -cserét az ellátási lánc és a kormány szervereivel.

Bővebben
eu keyvisual packaging 420x240 sol

A jelenlegi helyzet a gyógyszeriparban

A hamisított termékek hatalmas piaca elleni küzdelem részeként több kezdeményezés és jogalkotási intézkedés született, vagy van folyamatban az egész világon, különösen a gyógyszeriparban.

Bővebben

Tanulmányok

eu qrcode 420x240 sol

Ellenőrzési rendszerek a termék nyomon követhetőséghez

Fedezze fel, hogy a gyógyszergyártási alkalmazáscsomagokkal rendelkező ellenőrzési rendszerek hogyan integrálhatják a szerializált kódokat az ERP-rendszerekbe, és hogy az összes többi ellenőrzési feladat hogyan építhető be egyetlen, egy felületen keresztül elérhető rendszerbe.

Bővebben

Vevői referenciák

Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Gyógyszeripari szerződéses gyártó

Hogyan szállított ki egy szerződéses gyártó 1 000 000 szerializált csomagot több, különböző szabványoknak és eljárásmódoknak megfelelő gyógyszeripari vevőnek... több gyártási telephely, szerződéses gyártó, újracsomagoló és egyéb szolgáltatók hálózatán keresztül – és mindezt az elvárt EU előírásoknak megfelelően, központilag regisztrálva minden egyedi kódot?

Bővebben

Támogatásra van szükség?

eu automationlayer serialisation 420x240 sol

A szerializálás bevezetése az Ön gyártósorára

Bizonytalan a szerializálás bevezetésének következő lépését tekintve? Lépjen kapcsolatba velünk a szerializálás bevezetési folyamatának bármely szakaszában – a koncepcióvizsgálatok és első próbák során, teljes állomások bevezetésekor a gyártósoron és telephelyen, új gépekbe való integráció során, vagy a végső fejlesztési és korszerűsítési ciklusokban.

Bővebben