Nyomon követhetőség szerializálás révén – rugalmas csomagolási megoldások | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Nyomon követhetőség szerializálás révén – rugalmas csomagolási megoldások

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Nyomon követhetőség szerializálás révén

A hamisítás lehetőségének csökkentése – a fogyasztók tájékoztatásának fokozása

Az egyes termékek ellátási láncon keresztüli nyomon követése egyre fontosabbá válik a hamisítás elleni küzdelem és a fogyasztói biztonság növelése szempontjából. Ez érvényes a gyógyszeripari, kozmetikai, dohányipari, valamint az élelmiszer- és italgyártási iparágak termékeire.

Míg a hagyományos sarzs és tétel szintű nyomon követhetőség nyújt egy bizonyos szintű ellátásilánc kockázatkezelést, a szerializálás cikk szintű nyomon követhetőséget biztosít. Ez azt jelenti, hogy az egyes cikkek nyomon követhetők a gyártástól kezdve egészen a kiskereskedelmi forgalmazásig és a fogyasztói felhasználásig. Ennek számos előnye van, például bizonyítható, hogy az egyes cikkek eredetiek, és hogy törvényes csatornákon kerültek elosztásra.

Két fő kihívást kell leküzdeni a szerializálás révén való átfogó nyomon követhetőség elérése érdekében:

  1. Az adatok belső kezelése , az ellátási láncon levő partnerekkel és a fogyasztó-orientált szerverekkel
  2. A termelési hardver eszközök és folyamatok módosítása .

Ezeknek a kihívásoknak a leküzdésére két fő „filozófia” alakult ki az új adatkezelés és a termelési folyamat igények problémáinak megoldására – az önálló ponttól pontig rendszer (zárt egyetlen szállító) megoldás, és a rugalmas „réteg” megoldás. Az adatkezelés gyártósortól való elkülönítésével a rugalmas réteg megoldás számos rendszerelőnnyel jár.

Az alapok: mit kell tudni a nyomon követhetőségről?

pharmaboxes 420x300 v2 sol

Ember és gép által leolvasható 1D-s és 2D-s kódok

A változó jogi követelmények és a fogyasztók és gyártók növekvő igénye az egyes termékekkel kapcsolatos részletesebb információk iránt azt eredményezte, hogy megnőtt az igény a nyomon követési megoldások bevezetése iránt a gyógyszeripari, orvosi berendezési, dohánygyártási, kozmetikai, valamint élelmiszer- és italgyártási területek gyártó- és csomagolósorainál.

Bővebben
eu image5 producttraceability 288x120 sol

Rugalmas réteg megoldás

A szerializálás önálló ponttól pontig rendszer megoldását (zárt egyetlen szállítós megoldás) úgy hirdetik, mint azonnal használható rendszert, amely kielégít minden igényt, a nyomtatást, ellenőrzést, adatkezelést és -cserét az ellátási lánc és a kormány szervereivel.

Bővebben
eu keyvisual packaging 420x240 sol

A jelenlegi helyzet a gyógyszeriparban

A hamisított termékek hatalmas piaca elleni küzdelem részeként több kezdeményezés és jogalkotási intézkedés született, vagy van folyamatban az egész világon, különösen a gyógyszeriparban.

Bővebben

Tanulmányok

eu qrcode 420x240 sol

Ellenőrzési rendszerek a termék nyomon követhetőséghez

Fedezze fel, hogy a gyógyszergyártási alkalmazáscsomagokkal rendelkező ellenőrzési rendszerek hogyan integrálhatják a szerializált kódokat az ERP-rendszerekbe, és hogy az összes többi ellenőrzési feladat hogyan építhető be egyetlen, egy felületen keresztül elérhető rendszerbe.

Bővebben

Vevői referenciák

Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Gyógyszeripari szerződéses gyártó

Hogyan szállított ki egy szerződéses gyártó 1 000 000 szerializált csomagot több, különböző szabványoknak és eljárásmódoknak megfelelő gyógyszeripari vevőnek... több gyártási telephely, szerződéses gyártó, újracsomagoló és egyéb szolgáltatók hálózatán keresztül – és mindezt az elvárt EU előírásoknak megfelelően, központilag regisztrálva minden egyedi kódot?

Bővebben

Támogatásra van szükség?

eu automationlayer serialisation 420x240 sol

A szerializálás bevezetése az Ön gyártósorára

Bizonytalan a szerializálás bevezetésének következő lépését tekintve? Lépjen kapcsolatba velünk a szerializálás bevezetési folyamatának bármely szakaszában – a koncepcióvizsgálatok és első próbák során, teljes állomások bevezetésekor a gyártósoron és telephelyen, új gépekbe való integráció során, vagy a végső fejlesztési és korszerűsítési ciklusokban.

Bővebben