Az ellenőrzési megoldások emelik a gyártás minőségét | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az ellenőrzési megoldások emelik a gyártás minőségét

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az ellenőrzési megoldások emelik a gyártás minőségét

Gyártóként márkájának jó hírneve kulcsfontosságú, azonban soféleképpen érheti kár.

Intelligens automatizálási döntésekkel segíthetünk jelentősen csökkenteni az esélyét annak, hogy rontsa a hírnevét hibás termékek szállításával (visszahívás).

Terepi I/O

Képfeldolgozó rendszerünket gyakran használják az élelmiszer- és italágazatban, és mivel felügyeli a gyártás legtöbb területét, a gyártóknak lehetőségük van a problémákat kezelni és megoldani azokat, utólagosan felmerülő költségek nélkül. Ez a fejlett rendszer bármilyen formátumú kódot képes beolvasni és így ellenőrizni lehet a teljes termelési folyamatot. Biztonságot nyújtanak a nyersanyag, elsődleges és másodlagos csomagolástól kezdve a harmadlagos csomagolásig a teljes gyártási folyamat alatt.

Ellenőrzési megoldások

omag 420 x 300 sol

Tartsa szemmel a lejárati dátumot!

A legkorszerűbb csomagológép, amely kompakt, megbízható, bővelkedik innovatív funkciókban és amelynek könnyen megközelíthetők az alkatrészei. Ismerje meg a stick formátumú csomagológépek új családjának funkcióit, amelyet az Omag tervezett az Omronnal együttműködve a Dompé „Okitask” nevű gyógyszerének gyártásához.

Bővebben
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Gyógyszeripari szerződéses gyártó

Hogyan szállított ki egy szerződéses gyártó 1 000 000 szerializált csomagot több, különböző szabványoknak és eljárásmódoknak megfelelő gyógyszeripari vevőnek... több gyártási telephely, szerződéses gyártó, újracsomagoló és egyéb szolgáltatók hálózatán keresztül – és mindezt az elvárt EU előírásoknak megfelelően, központilag regisztrálva minden egyedi kódot?

Bővebben

Technológia

Miért válassza az Omron-t?

A hatékony és szorosan kapcsolódó ellátási lánccal rendelkező intelligens gyárak kulcsfontosságúak a gyártási innovációhoz, új piaci lehetőségekhez, és lehetővé teszik, hogy rugalmasabban reagáljon az ügyfélközpontú trendekre. A teljes kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodjon az Ön legújabb, gyártással kapcsolatos elképzeléseihez.

Integráció, intelligencia és interaktivitás

Megoldásainkat az Omron egységesített koncepciójának égisze alatt fejlesztettük ki, - az automatizálás három i-je – integráció, intelligencia és interaktivitás.

  1. Az okos gyár – tökéletesen integrálja a gépautomatizálást és a vállalati IT-t lényeges adatok generálásához, gyűjtéséhez és cseréjéhez 
  2. Az intelligens gyár – lehetővé teszi az intelligens adatelemzéseket és értékelőképességeket a megelőző karbantartás, folyamatok fejlődésének, erőforrások, energia és hulladékok csökkentett mennyiségének megvalósításához
  3. Az együttműködő gyár – az emberek és gépek közötti interakciót fejleszti tovább, az emberek intuitivitását, rugalmasságát, hozzáértését és alkalmazkodóképességét kombinálva a gépek ismétlési képességével, pontosságával, erejével, gyorsaságával, autonómiájával és csatlakoztathatóságával.

Rendszerintegrátor-hálózat

Az erős rendszerintegrátor-hálózatnak köszönhetően az Omron sok megoldást fejleszt ki, amelyekkel csökkenti a költségeket, hatékonyabbá teszi a folyamatokat, és növeli a termelékenységet bármelyik élelmiszer- és italgyártási alkalmazásnál. Hálózatunkon belül olyan rendszerintegrátor partnereket sorakoztatunk fel, amelyek rendelkeznek megfelelő tapasztalattal a területen, valamint helyi jelenléttel az Ön piacán.