Fotovoltaikus megoldások

Vállalatunk a megfelelő technológiával, támogatással és ismeretanyaggal rendelkezik ahhoz, hogy növelni tudja napelemes erőműve hatékonyságát. Függetlenül attól, hogy új rendszert szeretne telepíteni vagy egy meglévő rendszert kíván fejleszteni, biztos lehet benne, hogy vállalatunk rendelkezik olyan napelemes megoldásokkal, melyek optimális működést garantálnak napenergiával működő erőműve számára.

Megoldások új telepítésekhez (piac)

Tracking.jpg

A vártnál 10%-kal nagyobb energiatermelés

2010 áprilisában a szicíliai San Gabriele naperőmű megkezdte a termelést és a hozzájárulást az ország energiaellátásához. KP100L invertereinknek és a kiváló szakértői karbantartási munkálatoknak köszönhetően a 4 MWp erőmű összes energiatermelése a vártnál jóval nagyobb lett. 5 évvel később az erőmű összes teljesítménye még mindig 7–11%-kal nagyobb, mint ahogy arra eredetileg számítottak.

Bővebben
milan_expo_420x280.jpg

Napenergia a központ szívében

A május 1. és október 31. között megrendezésre kerülő Expo Milano 2015 olyan energiahatékony és praktikus megoldások bemutatására vállalkozott, melyek elősegítik, hogy minden ember egészséges, biztonságos és megfelelő mennyiségű élelmiszerhez juthasson, mindezt a Föld és a környezet károsítása nélkül. Az Expo célja párbeszédet kezdeményezni a nemzetközi szereplők között, továbbá lehetővé tenni, hogy ezek a szereplők kommunikációt tudjanak folytatni a mindannyiunkat érintő legnagyobb kihívásokról.

Bővebben
How a reliable partner contributes to your company's success

Hogyan járul hozzá egy megbízható partner egy vállalat sikereihez

A Solon a világ vezető napelemgyártóinak egyike. Szolgáltatásaikban a legjobb minőséget kívánják elérni. Ezért kizárólag gondosan kiválasztott partnerekkel dolgoznak együtt.

Bővebben

Megoldások meglévő telepítésekhez (piac)

TUVR_logo_420xX.jpg

A PID effektust (Potential Induced Degradation - leegyszerűsítve a teljesítménycsökkenés) kiküszöbölő megoldásainkat egy globális tanúsító szervezet támogatja

Egy független szervezet, a TÜV Rheinland Italia átfogó tesztelésnek vetette alá PID effektus kiküszöbölő megoldásainkat, és megerősítette azok kiváló teljesítményét. A TÜV mérnökei a mi PID effektus kiküszöbölő megoldásaink használatával több rendkívül alacsony teljesítményű napelemes panelt állítottak vissza csaknem ugyanarra a teljesítményre, amelyet a panel gyártója műszaki adatként megadott. 

Bővebben
Road_To_420x420.jpg

60%-ról teljes kapacitásra

Jelenleg senki sem tudja pontosan, hogy a PID (Potential Induced Degradation - leegyszerűsítve a teljesítménycsökkenés) effektus miért és mikor csap le a fotovoltaikus rendszerekre, mindössze annyit tudunk, hogy a magas hőmérsékleteknek, a nedvességtartalomnak és a tenger sótartalmának is köze van hozzá. A modulok nem megfelelő szigetelése szintén szerepet játszik a PID effektus által okozott problémában.

Bővebben
PID_70%_power_reduction_480x280.jpg

A PID 70%-os teljesítménycsökkenést okoz

A Fraunhofer Center for Silicon Photovoltaics két éve részletes tanulmányt készített a potenciál okozta teljesítményromlás (Potential Induced Degradation, PID) nevű jelenségről, melynek fő oka a PV-lánc negatív előfeszültsége.

Bővebben
solar-panels-in-a-field-of-grass_small.jpg

Érje el a legjobb megtérülést naperőművével

Egy fényelektromos naperőmű beszerzése és telepítése ésszerű döntésnek tűnik: csökkenthető az energiaszámla, a többletenergia pedig értékesíthető az áramszolgáltató felé. A haszon bebiztosításához azonban az erőműnek üzemképesnek kell lennie – folyamatosan.

Bővebben