Energiatakarékosság

Fedezzen fel olyan új, energiatakarékos megoldásokat, melyekért cserébe nem kell lemondania a teljesítményről vagy a funkciókról. Érjen el nagyobb energiahatékonyságot a megnövelt rendszerteljesítménynek köszönhetően.

Cikkek

EU_saving_industry_image.jpg

Energiafogyasztás-szimuláló szoftver

A veszteség csökkentése érdekében a berendezésgyártók egyre inkább fejlett energiafelügyeleti rendszereket integrálnak a gépautomatizálás vezérlésébe. A teljes energiafogyasztás csökkentése mellett azonban van egy rejtett lehetőség, amelyről az emberek nem tudnak: a berendezés energia-lábnyomának csökkentése (MEFR).

Bővebben
High_EU_energy_efficiency_image 2.jpg

7 energiatakarékossági módszer

Nem könnyű megállapítani a vállalatok által elvesztegetett energiát – a 7 féle módszer segítségével azonban határozottan kisebb kihívást jelent a feladat

Bővebben
The great service of 200 tonnes of waste

Amikor környezetbarátnak lenni kifizetődő

Az Ecodeco, az olasz hulladék-újrahasznosító vállalat naponta 200 tonna lakossági hulladékot alakít át 9 megawattnyi energiává.

Bővebben
Panguaneta.jpg

Vezető rétegeltlemez-gyártó hulladékok nélkül

A Panguaneta Olaszország első számú rétegeltlemez-gyártója. Céljuk a legjobb minőség elérése a lehető leginkább környezetbarát módon. Folyamatosan keresik az olyan új megoldásokat, amelyekkel csökkenthetik ökológiai lábnyomukat.

Bővebben