Zöld automatizálás

Megoldások, amelyekkel a fenntartható fejlődés üzleti lehetőséggé válik

Nem is olyan rég a „zöld” megoldások, bár csökkentették a hulladékot, az energiafelhasználást és a szennyezést, gyakran többe kerültek, mint amennyit a segítségükkel meg lehetett takarítani. Ez ma már nem így van. Az Omron zöld automatizálási megoldásaival a környezetet megóvó intézkedések egyben a vállalat költségvetését is kímélő lépésekké válhatnak. Legyen szó rövid távú taktikai lépésekről vagy vállalati szintű, hosszú távú stratégiákról, az Omron készen áll, hogy megvalósításukhoz ötletekkel, megoldásokkal és szakértelemmel járuljon hozzá.

Tekintsen erre az oldalra úgy, mint egy új üzleti lehetőségekhez vezető portálra. Ügyfeleink beszámolói, termékelemzések és zöldstratégiai tanácsok mellett itt további hasznos információkat is talál. Nem is keveset. Nézzen körül lentebb.

Hol szeretne kezdeni?

EU_photovoltaic_solution_420x170.jpg

Fotovoltaikus megoldások

Vállalatunk a megfelelő technológiával, támogatással és ismeretanyaggal rendelkezik ahhoz, hogy növelni tudja napelemes erőműve hatékonyságát. Függetlenül attól, hogy új rendszert szeretne telepíteni vagy egy meglévő rendszert kíván fejleszteni, biztos lehet benne, hogy vállalatunk rendelkezik olyan napelemes megoldásokkal, melyek optimális működést garantálnak napenergiával működő erőműve számára.

Bővebben
EU_energy_solution_420x170.jpg

Energiafigyelés

Az energiahatékonyság első lépését az energiafelhasználás megismerése jelenti. Fedezze fel hardver- és szoftvermegoldásainkat, melyek segítségével felderítheti a rendszerében jelenlévő energiaveszteségeket, így kiszűrheti azokat az eszközöket, melyek túlzottan sok energiát használnak fel.

Bővebben
EU_energy_efficiency_400x170.jpg

Energiatakarékosság

Fedezzen fel olyan új, energiatakarékos megoldásokat, melyekért cserébe nem kell lemondania a teljesítményről vagy a funkciókról. Érjen el nagyobb energiahatékonyságot a megnövelt rendszerteljesítménynek köszönhetően.

Bővebben

A legújabb cikkek elolvasása

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Együttműködésünk az „On Energy Project” vállalattal

Az utóbbi években a napelemes rendszerek telepítésével foglalkozó olasz „On Energy Project” vállalat több mint 400 naperőművet épített, és jelenleg körülbelül 600-at kezel. Emellett a vásárlás után is támogatja azon ügyfeleket, akik elvesztették a műszaki dokumentumokat. Nem meglepő módon az On Energy Project megbízható telepítéseinek és teljesítményének köszönhetően érte el azokat az eredményeket, melyeken folyamatos fejlődése és üzletei sikeressége alapszik.

Bővebben
Tracking.jpg

A vártnál 10%-kal nagyobb energiatermelés

2010 áprilisában a szicíliai San Gabriele naperőmű megkezdte a termelést és a hozzájárulást az ország energiaellátásához. KP100L invertereinknek és a kiváló szakértői karbantartási munkálatoknak köszönhetően a 4 MWp erőmű összes energiatermelése a vártnál jóval nagyobb lett. 5 évvel később az erőmű összes teljesítménye még mindig 7–11%-kal nagyobb, mint ahogy arra eredetileg számítottak.

Bővebben
TUVR_logo_420xX.jpg

A PID effektust (Potential Induced Degradation - leegyszerűsítve a teljesítménycsökkenés) kiküszöbölő megoldásainkat egy globális tanúsító szervezet támogatja

Egy független szervezet, a TÜV Rheinland Italia átfogó tesztelésnek vetette alá PID effektus kiküszöbölő megoldásainkat, és megerősítette azok kiváló teljesítményét. A TÜV mérnökei a mi PID effektus kiküszöbölő megoldásaink használatával több rendkívül alacsony teljesítményű napelemes panelt állítottak vissza csaknem ugyanarra a teljesítményre, amelyet a panel gyártója műszaki adatként megadott. 

Bővebben