Javítások

Ez egyszerű és gyors

Az Omron Europe javítószolgálatát európai javítóközpontjából (ERC) koordinálja, amely a hollandiai Hertogenboschban van.

Az ERC magas színvonalú javítószolgálatot biztosít a legtöbb Omron termékhez, így a PLC-áramkörökhöz, időzítőkhöz, számlálókhoz, megfigyelő- és azonosítórendszerekhez, frekvenciaváltókhoz és szervohajtásokhoz. A termékek javításához – gyakran az alkatrészek szintjén is – a legújabb technológiát alkalmazó európai szervizközpont nem csak részletes jelentést nyújt az elvégzett javításról, hanem a lehető legalacsonyabb szinten is tartja a költségeket, s mindez a lehető legjobb szolgáltatást eredményezi a legjobb ár mellett.

Javítási igény bejelentése

Európai Szerviz Adatbázis

Az Európai szervizadatbázis olyan eszközt biztosít helyi irodáink és forgalmazóink számára, amellyel egyszerűen bejelenthetik és nyomon követhetik a szervizkéréseket.

A szervizkérés megadása után a rendszer automatikusan létrehozza a DHL szállítási dokumentumait. A szervizciklus állapota is nyomon követhető. A javításra előre rögzített árat adunk!

Az Európai szervizadatbázis elérése

Nyomonkövetés

Ez az Omron Európai Szerviz Központ nyomonkövetési szolgáltatása.

Itt láthatja a javításra kerülő terméke jelenlegi állapotát, ha megadja az RMA számát. Az RMA szám az a "javítási szám" amit a helyi Omron képviselet adott Önnek, amikor a javítást jóváhagyta és engedélyezte.

Nyomonkövetés RMA számmal