Események

Több európai automatizációs eseményen és kiállításon is megtalál minket.

További információkért tekintse meg az alábbi beosztást.

ESEMéNY
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Az Indumation.be Belgium legátfogóbb ipari, valamint folyamat- és infrastruktúra-automatizálási szakkiállításának negyedik változata, ami komoly lehetőségeket jelent az iparág fő résztvevői és befektetői számára. Az innováció és az automatizáció kéz a kézben járnak mindennel, ami digitális és intelligens: legyen szó alkatrészekről vagy eszközökről, vagy akár az ezen a területen kínált legfejlettebb rendszerekről, az ipar bármely ágáról (gyártás és folyamatok), nagy infrastruktúrákról (kikötők, terminálok, díjköteles utak, hidak és utak...), és bármilyen ipari folyamatról (gyártás, tervezés, karbantartás, SCM, logisztika és raktárkezelés, beruházások).

febr. 10. 2017

Belgium, Kortrijk

BőVEBBEN
ESEMéNY
win_logo.jpg

WIN Automation

A WIN Automation Törökország és az eurázsiai régió legfontosabb gyártóipari szakkiállítása, mely hét különböző ipari szektorban kínál termékeket és szolgáltatásokat az eseményt meglátogató szakembereknek. A nagy számú nemzetközi kiállítót és látogatót számláló kiállítás egyedi lehetőségeket kínál azoknak a vállalatoknak, melyek új piacokat szeretnének nyitni.

márc. 19. 2017

Törökország, Isztambul

BőVEBBEN
ESEMéNY
HANNOVER-MESSE2.jpg

2017-es hannoveri kiállítás

Ez a neves ipari technológiai kiállítás újításokat és világrengető megoldásokat mutat be minden fő szektorban – pl.: ipari automatizálás, informatika, energiával kapcsolatos és környezetvédelmi technológiák, ipari ellátás, gyártási tervezés és szolgáltatások, valamint kutatás és fejlesztés.

Az Industry 4.0 témát a hannoveri kiállítás bizottsága indította el, ezért mindenképpen látogasson el az eseményre, ha szeretne értesülni a legújabb fejlesztésekről.

ápr. 28. 2017

Németország, Hannover

BőVEBBEN
ESEMéNY
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italy

Az SPS Italy gyökerei a németországi kiállításra vezethetők vissza, ami 20 éven keresztül az ipari automatizálás vezető eseménye volt Németországban és egész Európában. Ez az esemény összehozza a beszállítókat és a gyártókat, ezért az SPS Italy kiváló lehetőséget kínál az olaszországi automatizálási szektornak.

máj. 25. 2017

Olaszország, Parma

BőVEBBEN