Események

Több európai automatizációs eseményen és kiállításon is megtalál minket.

További információkért tekintse meg az alábbi beosztást.

ESEMéNY
win_logo.jpg

WIN Automation

A WIN Automation Törökország és az eurázsiai régió legfontosabb gyártóipari szakkiállítása, mely hét különböző ipari szektorban kínál termékeket és szolgáltatásokat az eseményt meglátogató szakembereknek. A nagy számú nemzetközi kiállítót és látogatót számláló kiállítás egyedi lehetőségeket kínál azoknak a vállalatoknak, melyek új piacokat szeretnének nyitni.

márc. 19. 2017

Törökország, Isztambul

BőVEBBEN
ESEMéNY
HANNOVER-MESSE2.jpg

2017-es hannoveri kiállítás

Ez a neves ipari technológiai kiállítás újításokat és világrengető megoldásokat mutat be minden fő szektorban – pl.: ipari automatizálás, informatika, energiával kapcsolatos és környezetvédelmi technológiák, ipari ellátás, gyártási tervezés és szolgáltatások, valamint kutatás és fejlesztés.

Az Industry 4.0 témát a hannoveri kiállítás bizottsága indította el, ezért mindenképpen látogasson el az eseményre, ha szeretne értesülni a legújabb fejlesztésekről.

ápr. 28. 2017

Németország, Hannover

BőVEBBEN
ESEMéNY
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italy

Az SPS Italy gyökerei a németországi kiállításra vezethetők vissza, ami 20 éven keresztül az ipari automatizálás vezető eseménye volt Németországban és egész Európában. Ez az esemény összehozza a beszállítókat és a gyártókat, ezért az SPS Italy kiváló lehetőséget kínál az olaszországi automatizálási szektornak.

máj. 25. 2017

Olaszország, Parma

BőVEBBEN