Bejelentkezés

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Jelszó módosítása

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A Portalis megkapta az Omrontól az európai rendszerintegrátori minősítést a szerializációhoz

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A Portalis megkapta az Omrontól az európai rendszerintegrátori minősítést a szerializációhoz

A Portalis az első olyan európai rendszerintegrátorok egyike, amelyek európai szinten nyújtanak költséghatékony megoldásokat a szerializáció és nyomon követhetőség terén Omron vezérlők felhasználásával. A partneri kapcsolat fókuszpontja az, hogy produktív és költséghatékony automatizálási megoldásokat szolgáltasson az Omron ügyfeleinek a gyógyszeripari, valamint élelmiszer- és italgyártási piacokon szerte Európában.

A partnerség révén elérhetővé váló szolgáltatások és erőforrások hatékonyabb, jobban kezelt rendszereket eredményeznek azoknak az európai ügyfeleknek, akik gyártási folyamataik megújításában, illetve a produktivitás vagy hatékonyság javításában gondolkoznak.

Az Omron rendszerintegrátor partnerprogramja egy olyan szolgáltatás, amely kapcsolatot teremt az automatizálási projektekkel rendelkezők és azon minősített partnerek között, akik megtervezik a költséghatékony automatizálási rendszert az Omron egyszerűen kezelhető vezérlőinek felhasználásával.

Az Omron rendszerintegrátorok kulcsrakész rendszermegoldások szolgáltatásával a legújabb technológiáink kiváló kivitelezéséről tettek tanúbizonyságot. Megfeleltek az Omron szigorú feltételeinek a működési hatékonyság, alkalmazási kiválóság és ügyfélközpontúság terén. Továbbá ipari és alkalmazási tapasztalattal is rendelkeznek, ami remekül kiegészíti az Omron specifikus piaci szakértelmét.

Az írországi, Killarney-i székhelyű Portalis Limited vezető ISO-9001 2015 nemzetközi technológiai megoldásokat szolgáltató cég, amely első sorban szerializációval, integrációval és a termékek nyomon követhetőségével foglalkozik a gyógyszeripar, orvosi eszközök és az élelmiszeripar területén.

A Portalis magas kvalifikációval és tapasztalattal rendelkező témaköri szakértőket (SME) biztosít az ügyfél jelenlegi technológiai állapotának és megfelelőségi igényeinek felmérésére, a meglévő gyártási környezetbe beépíthető hardver és szoftvermegoldásokra fókuszálva az ISA-95 0-5 szintjén keresztül.

A Portalis emellett automatizálási mérnököket és informatikusokat is kirendel tanácsadóként az ügyfelek telephelyeire, akik átadják technológiai és folyamatokkal kapcsolatos tudásukat, valamint segédkeznek az új technológia és a folyamatok gördülékeny integrálásában a gyártási hatékonyság és a termékek minőségének megőrzése mellett.

A Portalis a következőket nyújtja:

  • Európai projektszervezés
  • Helyszíni műszaki felülvizsgálat
  • Tervezés
  • Egyedi technológiai értékelés és fejlesztés
  • Gyártósori szintű termelési rendszer
  • Gyártósori szintű szoftvermegoldások
  • Gyártósori rálátás
  • Rendszerintegráció
  • Hardver és szoftver megoldások
  • Mérnöki támogatás és szolgáltatások

A Portalis-szal kapcsolatos további információért látogasson el a portalis.ie oldalra.

Kövesse az Omron Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon