A világ első és leggyorsabb négykarú Delta robotja a PPMA-n | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: A világ első és leggyorsabb négykarú Delta robotja a PPMA-n

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

A világ első és leggyorsabb négykarú Delta robotja a PPMA-n

Percenkénti 300-as tárgyfelszedési sebességgel az Omron bemutatja a világ leggyorsabb és legrugalmasabb tárgyfelszedő és -elhelyező Delta robotját a 2017-es PPMA B34. standján.

A piac egyetlen négykarú Delta robotjaként az Omron Quattro nagyobb mozgástartományt és beavatkozást tesz lehetővé, amely jelenleg más módon nem elérhető. Emellett a Quattro az egyetlen USDA tanúsítvánnyal rendelkező Delta robot, amely az elsődlegesen elfogadott élelmiszer kezeléshez szükséges, biztonságos anyagokból készült, felülmúlva ezzel az összes piacon jelen lévő robot higiéniai fejlettségét.

A Quattro Delta robot kimagasló teljesítményének kulcsa egy egyedülálló, szabadalmaztatott négykarú rotációs platform, amely jelentős előnyökkel rendelkezik a hagyományos háromkarú Delta robotokhoz képest. A negyedik kar akár 30%-kal növeli a robot teljesítőképességét, amely így képes a nagyobb munkaterület, így akár szélesebb szállítószalagok elérésére is. A plusz kar lehetővé teszi, hogy a robot megdőljön, így a rakományt a tárgyfelszedéstől eltérő szögben is el lehet helyezni – ez gyökeres változást jelent a csomagolás és más automatizálási folyamatok esetében. A sebesség, beavatkozás, kinyúlás és 15 kg-s terhelhetőség kombinációja biztosítja, hogy az Omron Quattro Delta ideális az általános automatizálási folyamatokhoz.

Dan Rossek, az Omron marketingigazgatója szerint: „Minden PPMA tag igyekszik a létező legkorszerűbb technológiát kiállítani, hogy magukhoz csábíthassák az Egyesült Királyság élelmiszer- és gyógyszeripari valamint napi fogyasztási cikkekkel foglalkozó vállalatait. Az Omron idén bemutatja a világ egyetlen négykarú Delta robotját – a Quattro-t, amely emellett a leggyorsabb Delta robot a piacon, és az egyetlen USDA tanúsítvánnyal rendelkező rendszer. A Quattro olyan mérnöki bravúr, amit mindenkinek látnia kell.”

A B34. standon található Quattro Delta mellett kiegészítésként az Omron futurisztikus OKAO szoftverének bemutatóját is meg lehet tekinteni. Az ismertető erőteljes mozdulatszabályozást mutat be a termelési folyamat során, továbbá azt, hogyan lehet elérni az arcfelismeréssel a szabályozó funkciók és információk különböző szintjeit. Mindezek mellett az Omron ismertetni fogja a 4.0 vizualizációs platformot is, teljes vizuális képet adva a kritikus gép- és termelési adatokról.

Az Omron bemutatja a Quattro Parallel Delta robotot és az okos gyárat az OKAO szoftverrel, valamint az új vizualizációs platformmal a 2017. szeptember 26-28-án NEC Birminghamben tartandó PPMA Total Show B34. standján.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon