Az egységes tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközök negyedik generációja | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Az egységes tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközök negyedik generációja

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Az egységes tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközök negyedik generációja

Új, szabványosított termékeink Push-In-Plus vezetékezési technológiával rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kisebb vezérlőszekrények használatát és a nagyobb fokú funkcionalitást.

Az egységes termékspecifikációt célzó, közös tervezési platformra épülő gyárautomatizálási (FA) eszközök negyedik generációja 144 új terméket foglal magába. Az új termékek két kategóriába: az E5CD-B és E5ED-B sorozatú digitális hőmérséklet-szabályozókhoz, illetve az A22NE‑PP sorozatú, Push-in-plus technológiát alkalmazó nyomógombos vészleállító kapcsolókhoz sorolhatóak.

A gyárautomatizálási eszközök kialakítása a helytakarékosság érdekében egységes. Ez lehetővé teszi a szekrényépítők számára, hogy kisebb méretű irányítópaneleket készíthessenek, továbbá azt is, hogy több összetevőt építhessenek be szekrényeikbe, ezzel bővítve azok vezérlési funkcionalitását. Emellett a szabványosított, kisebb méretű alkatrészek lehetővé teszik a vezérlőszekrények egyszerűbb és gyorsabb személyre szabását is. A közös tervezési platform magában foglalja szabadalmaztatott „push-in plus” vezetékezési technológiánkat is, mely ötvözi a gyors vezetékezést a megbízható csatlakozással és a kiváló rezgésállósággal.

Az egységes tervezési platformnak köszönhetően jelentős anyagi megtakarítás érhető el. Korábban készült, szintén a közös tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközöket már több mint 10 000 globális vállalat állított üzembe gyártóüzemeiben. Néhány jellemző példa:

  • Egy félvezető-gyártó berendezéseket gyártó cég a gyártási költségeket és a vezérlőszekrények méretét 30%-kal, a kábelezést pedig 50%-kal tudta csökkenteni.
  • Egy holland elektrotechnikai beszereléssel foglalkozó cég a vezérlőszekrény-méretet 20%-kal tudta csökkentetni, melynek köszönhetően az egész szekrényépítési folyamat költségei 15%-kal csökkentek.

Az Omron célja, hogy továbbfejlessze vásárlói vezérlőszekrényeit. A vásárlók az egységes tervezési platformra épülő gyárautomatizálási eszközök egyre szélesebb választékából választhatnak. Mivel a komponens-magasság eltérő lehet az olyan tényezők alapján, mint a teljesítmény és a hőelvezetés, a szekrényekben alkalmazható termékeinket három fő csoportra osztottuk, attól függően, hogy hol helyezkednek el egy vezérlőpanelen belül: I/O, Vezérlés és Áramellátás. Minden kategórián belül egységes optimalizálási szabályt hoztunk, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a holttér csökken, a kábelcsatornák közti távolság pedig javul.

Új termékek

E5CD-B és E5ED-B sorozatú digitális hőmérséklet-szabályozók

A 2017 áprilisában piacra került, E5CD-B és E5ED-B sorozatú, új generációs digitális hőmérséklet-szabályozókat optimális és automatikus hőmérséklet-szabályozásra tervezték, emberi beavatkozás nélkül. Mostantól minden olyan módosítás, melyet eddig szakemberek végeztek, automatikussá válik a mesterséges intelligenciának (M.I.) köszönhetően. Az „adaptív vezérlőtechnológia” automatikusan felismeri a vezérelt folyamat változásait, és hozzájuk igazítja a PID beállításokat. Az OMRON az E5CD-B és E5ED-B sorozat bizonyos termékeit Push-in-plus technológiával szerelte fel. A technológia a vezetékek hátulról történő behelyezésével lehetővé teszi az egymás mellé szerelhetőséget, melynek köszönhetően a panelek átláthatóbbak és helyhatékonyabbak lettek.

  • Csatlakoztatási mód: Push-in plus technológia
  • Mintavétel ciklusideje: 50 ms
  • Vezérlőkimenet (típustól függően): relékimenet és feszültségkimenet SSR meghajtásához vagy analóg áram kimenethez

e5 d prod

A22NE-P sorozatú nyomógombos vészleállító kapcsoló

Az A22NE-P sorozat az A22E sorozatú nyomógombos vészleállító kapcsolók továbbfejlesztett változata, mely Push-in-plus technológiával van felszerelve. A technológia csökkenti a bekötési időt és 30%-több helyet takarít meg a hagyományos csavaros csatlakozókhoz képest. Az új csatlakozók a vezetékek hátulról történő behelyezésével lehetővé teszik az egymás mellé szerelhetőséget, melynek köszönhetően a panelek átláthatóbbak és helyhatékonyabbak lettek.

  • Csatlakoztatási mód: Push-In Plus technológia (legfeljebb 3 egység szerelhető fel)
  • Méret (a belső mélység a panellel együtt):
  • 39,5 mm (egyetlen érintkező vagy a világításért felelős egység)
  • 55 mm (kettős érintkező)

a22ne-p emergency stop switch prod
Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon