Európa növekvő robotikai keresletének kielégítése | OMRON, Magyarország

Bejelentkezés

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Regisztrálás

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük, hogy regisztrálta magát az Omronnál

A fiókregisztráció befejezéséhez elküldtünk egy e-mailt a következő címre:

Vissza a weboldalra

kérjen közvetlen hozzáférést

Adja meg az alábbi adatokat, és közvetlen hozzáférést biztosítunk az oldalon levő tartalomhoz

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Műszaki hiba lépett fel. Az űrlap adatai nem kerültek feldolgozásra. Elnézést kérünk ezért, kérjük próbálja meg később ismét. Részletek:[details]

Download

Köszönjük érdeklődését!

Most már hozzáférhet a következőkhöz: Európa növekvő robotikai keresletének kielégítése

Küldtünk egy visszaigazoló e-mailt a következő címre:

Tovább erre az oldalra

Kérjük, vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez

Európa növekvő robotikai keresletének kielégítése

Az Omron két új gyártósort telepít Hollandiában

Az Omron robotikai termékei iránti megnövekedett kereslet volt a fő mozgatórugója a Den Bosch-ban (Hollandia) található, korszerű európai gyártóüzemünkben átadott új gyártósorok telepítésének. A párhuzamos robotok helyileg történő előállítása révén mostantól nagyobb hangsúly kerülhet a fokozott termelékenységre, a gyors válaszadásra és a rövidebb bevezetési időre.

Paul Sollewijn Gelpke, az Omron európai gyártási és ellátási láncának ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta:

„A működési költségek csökkentése és az ellátási ciklus lerövidítése nem új keletű kihívás a termelési szektor számára. A gyártóüzemek szerte a világon arra törekszenek, hogy fokozzák a termelékenységet – a munkamegtakarító robotok nagyobb számban történő alkalmazása pedig egyike az erre szolgáló megoldásoknak. A robotikai termékeink iránti megnövekedett kereslet volt a fő mozgatórugója a hollandiai Den Bosch-ban található gyártóüzemünkben átadott új gyártósorok telepítésének. A párhuzamos robotok helyileg történő előállítása jobb termelékenységet, rövidebb bevezetési időket, illetve a térség vásárlói által támasztott igényekre való gyorsabb válaszadást tesz lehetővé.”

opening robot lines fcard peop
Balról jobbra: Tom Mathias (az Omron Adept Technologies elnöke és vezérigazgatója), Paul Sollewijn Gelpke (az európai és észak-amerikai gyártási és ellátási lánc ügyvezető igazgatója) és Terry Hannon (az Omron Adept Technologies gyártópartnere)

Jövőbe mutató innováció

  • A nagy sebességű, precíziós gyártásra, csomagolásra és gyárautomatizálásra tervezett innovatív, erőteljes ipari robotok fejlesztése vállalatunk központi elemét képezi.
  • A Den Bosch-ban található üzemünk mostantól lehetővé teszi Hornet és Quattro sorozatú párhuzamos robotjaink fejlesztését is, amelynek köszönhetően a gépfejlesztők és rendszerintegrátorok hatékony tárgyfelszedő- és elhelyező képességekkel bővíthetik a szerelőszalagokon végzett csomagolási és kis alkatrészekkel való munkát.
  • A percenkénti 300-as tárgyfelszedési sebességgel rendelkező Quattro a világ leggyorsabb és legrugalmasabb párhuzamos tárgyfelszedő- és elhelyező robotja. A négy karral felszerelt Omron Quattro emellett nagyobb mozgástartományt és beavatkozást tesz lehetővé, amely jelenleg más módon nem elérhető.
  • A Hollandiában található gyártóüzemünk robotikai technológiával való ellátása révén kiváló helyzetbe kerültünk ahhoz, hogy megoldással szolgáljunk az említett globális kihívásokra a gépjárműipar, a digitális eszközök, az élelmiszer- és italipar, illetve a csomagolóipar területén tevékenykedő gyártók számára.

Kövesse az OMRON Industrial Automation céget a LinkedIn oldalon